כמה לדעתכם שווים Altec Lansing Model 14 ?
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
הם נמכרו לפני כשנה ביד 2 ע''י בחור שמתגורר בסביון ב...1800 ש''ח...פספסתי אותם.
ואם אני מנחש נכון הידיד שלך (הבעלים הקודמים של ה HPM)? הוא דורש פי 5 לפחות, ולא,הם לא שווים את המחיר הזה,2500 ש''ח זה מחיר סביר.
ואם אני מנחש נכון הידיד שלך (הבעלים הקודמים של ה HPM)? הוא דורש פי 5 לפחות, ולא,הם לא שווים את המחיר הזה,2500 ש''ח זה מחיר סביר.
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 542
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
רמקולים חביבים מאוד, ואמורים להיות כמה ליגות מעל הHPM או הBOSE שלך, אבל לא מדובר במפלצות האמיתיות מהתקופה.. כמו תמיד, הכל פונקציה של מחיר. כמה הוא מבקש? לדעתי גם 2500 הוא קצה העליון של כמה שהם שווים.. בייחוד בהתחשב בעובדה שהם זקוקים לתיקון (שרק האוזמן ראוי לבצע).
ודרך אגב, אותו בחור מסביון מכר גם זוג רמקולים שם ESS עם הטוויטר האגדי שלהם, גם ב1800 - עכשיו זאת הייתה מציאה אמיתית! לצערי לא היה לי את היכולת לרכוש אותם אז.
ודרך אגב, אותו בחור מסביון מכר גם זוג רמקולים שם ESS עם הטוויטר האגדי שלהם, גם ב1800 - עכשיו זאת הייתה מציאה אמיתית! לצערי לא היה לי את היכולת לרכוש אותם אז.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

אמת,פספסתי גם את ה ESS ,לגבי המחיר שהמלצתי לגביו,זה במידה והרמקולים תקינים לחלוטין.Tankpopper כתב:רמקולים חביבים מאוד, ואמורים להיות כמה ליגות מעל הHPM או הBOSE שלך, אבל לא מדובר במפלצות האמיתיות מהתקופה.. כמו תמיד, הכל פונקציה של מחיר. כמה הוא מבקש? לדעתי גם 2500 הוא קצה העליון של כמה שהם שווים.. בייחוד בהתחשב בעובדה שהם זקוקים לתיקון (שרק האוזמן ראוי לבצע).
ודרך אגב, אותו בחור מסביון מכר גם זוג רמקולים שם ESS עם הטוויטר האגדי שלהם, גם ב1800 - עכשיו זאת הייתה מציאה אמיתית! לצערי לא היה לי את היכולת לרכוש אותם אז....
לגבי זה שרק האוזמן ראוי לתקן...תרשה לי לחלוק עליך,יש טובים וזולים ממנו,טובי דואק לדוגמא.
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

עצם ההשוואה בין השניים נראת לי הזויה.. ראיתי עבודות של דואק, הוא והאוזמן בכלל לא באותו המקצוע. בנוגע למחיר, להאוזמן יצא של יקרן במקצת, וגם כאן אני לא מבין למה. ונניח שאפשר למצוא מחירים נמוכים יותר - אז כמו בכל מקרה בחיים - האיכות תהיה נמוכה יותר.
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

אני מאמין שראית עבודות של דואק אחר....
טובי דואק הוא אמן ברמקולים,לא הייתי מפאר את שמו לשווא.
טובי דואק הוא אמן ברמקולים,לא הייתי מפאר את שמו לשווא.
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

ראיתי עבודות דווקא של טובי.. ואפילו ביקרתי אצלו פעם או פעמיים (הוא יושב קרוב מאוד למכון הטכנולוגי - איפה שאני לומד). סורי, אבל אני עדיין לא משוכנע.
אני עובד עם האוזמן כבר תקופה ותמיד קיבלתי אצלו יחס מעל ומעבר, המחירים שלו סבירים ביותר (גם אם הוא יקר מדואק, מה שבכלל לא בטוח). אני מצטער, אבל המרדף המתמיד אחרי המחיר הנמוך ביותר ממש לא קוסם לי, אין לי שום בעיה לשלם יותר, כי תמיד אני גם מקבל יותר - זו נוסחה שתמיד עבדה לי, לשני הכיוונים.
אני עובד עם האוזמן כבר תקופה ותמיד קיבלתי אצלו יחס מעל ומעבר, המחירים שלו סבירים ביותר (גם אם הוא יקר מדואק, מה שבכלל לא בטוח). אני מצטער, אבל המרדף המתמיד אחרי המחיר הנמוך ביותר ממש לא קוסם לי, אין לי שום בעיה לשלם יותר, כי תמיד אני גם מקבל יותר - זו נוסחה שתמיד עבדה לי, לשני הכיוונים.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
אני ראיתי, כאן בפורום, עבודה של אחד 'דואק' מחולון שבה טבעת סראונד של וופר נחתכה במרכזה והולחמה על-מנת לקצר אותה ולהתאימה לוופר - במקום להזמין טבעת מתאימה. סבתא שלי היתה אומרת 'געלט מיט געלט און ליסע מיט ליסע' שזה אומר כסף הולך לכסף וכינים הולכות לכינים. הרעיון הוא שאני לא מאמין שבעל מקצוע היה עושה דבר כזה ללא דרישת הלקוח - אבל יש גבול לכל תעלול. אין בכלל צורך לציין - מה אני הייתי עושה לבעל מקצוע שהיה מעיז לעשות לי דבר כזה. התוצאה היא גם מגוחכת וגם מכוערת.
רפי האוזמן הוא לא רק בעל מקצוע - הוא אמן. אמן בקנה מידה בינלאומי. הוא מקצוען אמיתי, לדעתי היחיד במזרח התיכון, והוא דייקן ברמה נדירה. המחירים שהוא גובה מפורטים בדיוק רב בקבלות שהוא מנפיק. שכרו נגבה עבור עבודה והוא סביר מאוד. חלק מהעלויות האחרות נובעות מחלקי החילוף שאחריהם הוא רודף בדייקנות בכל העולם. באופן אישי אני מכיר מעבדות אחרות, שקצת יותר קרובות לצלחת מרפי האוזמן, ועדיין לא נתקלתי בבעל מקצוע ברמה הזו.
רפי האוזמן הוא לא רק בעל מקצוע - הוא אמן. אמן בקנה מידה בינלאומי. הוא מקצוען אמיתי, לדעתי היחיד במזרח התיכון, והוא דייקן ברמה נדירה. המחירים שהוא גובה מפורטים בדיוק רב בקבלות שהוא מנפיק. שכרו נגבה עבור עבודה והוא סביר מאוד. חלק מהעלויות האחרות נובעות מחלקי החילוף שאחריהם הוא רודף בדייקנות בכל העולם. באופן אישי אני מכיר מעבדות אחרות, שקצת יותר קרובות לצלחת מרפי האוזמן, ועדיין לא נתקלתי בבעל מקצוע ברמה הזו.
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 11/05/2013 16:12, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Tankpopper
-
- חבר פעיל במיוחד

סילבר, במקרה עליו דיברתי (הלחמת טבעת הסראונד) אכן היה מדובר בעבודה של טובי (אני בטוח ב90 אחוז).
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

הוא לא השאיר כלום,היו לאביו 2 מערכות
באחת רמקולים מעולים של ESS AMT MONITOR ובשניה הרמקולים ששאלת לגביהם
לכל זוג רמקולים שודכו מקינטושים וינטאג' תואמים שנמכרו עוד לפני מודעות המכירה לרמקולים וכפי שהבחור טען,בשליש ממחירם
נ.ב ה ESS מופיעים למכירה באתר האחר.
באחת רמקולים מעולים של ESS AMT MONITOR ובשניה הרמקולים ששאלת לגביהם
לכל זוג רמקולים שודכו מקינטושים וינטאג' תואמים שנמכרו עוד לפני מודעות המכירה לרמקולים וכפי שהבחור טען,בשליש ממחירם
נ.ב ה ESS מופיעים למכירה באתר האחר.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
רמי - אתה יכול להשיג לי את המק'ים? שניהם?
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

אין לי מושג למי הם נמכרו אבל לפי כל לוחות המכירה הם טרם צצו למכירה,אבל.......
השגתי לך את תמונות המודעה המקורית של הבחור מסביון(יש גם אחרים שמשתמשים בתמונות אלו)
השגתי לך את תמונות המודעה המקורית של הבחור מסביון(יש גם אחרים שמשתמשים בתמונות אלו)