ממיר לקליטת עידן +ואנטנה מ-Dealextreme

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
VideoPhill פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום אני חדש פה,אני יודע שיש כאן מומחים רציניים וכמה כאלה שיש להם עידן+,הייתי רוצה לדעת האם הממיר הבא והאנטנה הבאה מאתימים לקליטת עידן +. תודה מראש.
היי תודה על ההמלצה! איפה אני מוצא את הממיר גרמיין,חיפשתי בכול האינטרנט וב-zap ולא מצאתי חנות אחת בישראל שמוכרת אותו. יש לינק לדגם שנמכר כעת?
נערך לאחרונה על ידי VideoPhill ב 13/05/2013 2:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #2 

לא ברור. אין בספציפיקציות של הממיר הזה התייחסות לאיזה audio codecs הוא תומך (יש רק ל-video). ספציפית כדי שהוא יעבוד בארץ הוא חייב לתמוך ב-HE-AAC+V2 עבור הקול (עבור התמונה הוא צריך לתמוך ב-H.264 שזה כתוב שהוא תומך).
בקיצור, יכול להיות שזה יעבוד, יכול להיות שלא. אתה לא תדע אלא אם תזמין ותבדוק ותיקח את הסיכון שבסוף זה לא יעבוד ולא יהיה לך מה לעשות איתו. ההמלצה העקרונית בקשר לממירים לעידן+ (למעט דונגלים למחשב) היא לא להזמין מחו"ל כי אף פעם אי-אפשר להיות בטוח בנושא הזה.

לגבי האנטנה, זאת אנטנה הכי בסיסית שקיימת. בהרבה מקרים היא מגיעה יחד עם הממיר ואם לא, אפשר לקנות אותה גם בארץ בכמה שקלים. יש מקומות בארץ שהאנטנה הזאת תספיק אבל יש גם הרבה מאוד שלא. שוב, אין שום דרך לדעת מלבד לבדוק. ההמלצה הכי טובה לגבי אנטנות היא לשאול מחברים, לבדוק ולקנות את מה שאתה יודע שעובד.

VideoPhill פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אפשר המלצה לממיר עידן+ שהוא אמין אנטנה טובה לקליטה?

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1916
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 191 פעמים

שליחה #4 

מתוך תיאור הממיר, זה יעבוד בארץ:
DVB-T system suitable for All European countries / Australia / India / Singapore / Taiwan /Vietnam / South Africa / Iran
/ Turkey / Greece / Indonesia / Israel / Austria / Malaysia / New Zealand

אבל למה לקנות חתול בשק אם יש חתול בשק באותו מחיר בארץ? למשל
http://www.buy2.co.il/o/15353251-1c22-4 ... 660cf8d83e

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #5 

VideoPhill כתב:אפשר המלצה לממיר עידן+ שהוא אמין אנטנה טובה לקליטה?
...
גרמיין וקונקה נחשבים בד"כ טובים, תעשה חיפוש בפורום ותמצא הרבה מאוד סיקורים.
אנטנה זה סיפור אחר - זה תלוי לגמרי באיפה אתה נמצא. אנטנות מסויימות יעבדו יותר טוב באזורים מסויימים ואחרות יעבדו יותר טוב באזורים אחרים. הנקודה התחתונה היא שאי-אפשר לדעת מראש. אתה צריך פשוט לנסות עם אנטנות של חברים עד שאתה שם-לב לאחת שעובדת טוב, ואז תקנה את הדגם הזה.

VideoPhill פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

NegativeIQ כתב:
VideoPhill כתב:אפשר המלצה לממיר עידן+ שהוא אמין אנטנה טובה לקליטה?
...
גרמיין וקונקה נחשבים בד"כ טובים, תעשה חיפוש בפורום ותמצא הרבה מאוד סיקורים.
אנטנה זה סיפור אחר - זה תלוי לגמרי באיפה אתה נמצא. אנטנות מסויימות יעבדו יותר טוב באזורים מסויימים ואחרות יעבדו יותר טוב באזורים אחרים. הנקודה התחתונה היא שאי-אפשר לדעת מראש. אתה צריך פשוט לנסות עם אנטנות של חברים עד שאתה שם-לב לאחת שעובדת טוב, ואז תקנה את הדגם הזה.
...
היי תודה על ההמלצה! איפה אני מוצא את הממיר גרמיין,חיפשתי בכול האינטרנט וב-zap ולא מצאתי חנות אחת בישראל שמוכרת אותו. יש לינק לדגם שנמכר כעת?

VideoPhill פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

Bump

kenwood1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #8 

שלא תעיז לקנות את הזבל הסיני הזה NEON עדיף להשקיע עוד 100 ש"ח ולקנות ממיר של קונקה או גרמין או אינובה

http://www.electrophoto.co.il/Product.a ... ap&lang=he

http://www.amperel.co.il/products/197300?aff=Ret

http://www.shuke.co.il/ShowItem.asp?ID= ... 1=65&T2=18
נערך לאחרונה על ידי kenwood1 ב 13/05/2013 9:56, נערך 2 פעמים בסך הכל.

VideoPhill פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

kenwood1 כתב:שלא תעיז לקנות את הזבל הסיני הזה NEON עדיף להשקיע עוד 100 ש"ח ולקנות ממיר של קונקה או גרמין
...
אני לא קונה לכן אני שואל: איפה אני מוצא את הממיר גרמיין,חיפשתי בכול האינטרנט וב-zap ולא מצאתי חנות אחת בישראל שמוכרת אותו. יש לינק לדגם שנמכר כעת?

kenwood1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 110
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #10 

VideoPhill כתב:
kenwood1 כתב:שלא תעיז לקנות את הזבל הסיני הזה NEON עדיף להשקיע עוד 100 ש"ח ולקנות ממיר של קונקה או גרמין
...
אני לא קונה לכן אני שואל: איפה אני מוצא את הממיר גרמיין,חיפשתי בכול האינטרנט וב-zap ולא מצאתי חנות אחת בישראל שמוכרת אותו. יש לינק לדגם שנמכר כעת?
...
תסתכל בלינקים שהוספתי

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”