אכלתי אותה וגם מוקד הטכני לא מוכן לשתף פעולה

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
huosdaas פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 216
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

:( הייתי בחבילת 100 מגה עם אפלואד 3 מגה שניתי את החבילה ל100 עם אפלאוד 1.5 עכשיו שהייתי עם 100\3 הייתי על מהירות הורדה של 94 יציב ועד שנפלתי על נציג מוקד טכני שהבין אותי או ליתר דיוק (נציגה) פשוט רציתי להיות מוגדר על rate adaptive בגלל זה הייתי מקבל מהירות של 94 יציב עם ping של 5ms האינטרנט היה רץ והייתי מוריד שירים במהירות עד כדי כך שהייתי מרוב שאינטרנט היה מהיר לא הייתי רואה אפילו את האחוזים של ההורדה עכשיו ששמעתי שיש לבזק חבילה של 100 מגה ב100שקל הצטרפתי לחבילה הזאת וידעתי של מהירות ההעלאה של 1.5 אמרתי לעצמי זה לא משנה
לא ישתנה דבר בקיצור חזרתי הביתה עשיתי בדיקת מהירות שקיבלתי מהירות הורדה של 79 עד 82ולפעמים 85 ולא רק זה גם הפינגים על ל19 :( :עצוב: היתקשרתי למוקד הטכני והיסברתי לנציג על מה מדובר הוא בדק ואמר לי שהמהירות תקינה ושאני אמור לקבל בין מינימום 60 ועד מקסימום עד 100 אז אמרתי לו הייתי מקבל 94 יציב הוא מבחינתו חזר על מה שאמר לי קודם שהוא רואה שהכל תקין שזה מה שאני מקבל וזה תקין שאין מה לעשות אז היבנתי שנפלתי :( :עצוב: ושעכשיו לך תיפול על נציג שיבין אותי שיעביר אותי למצב שבו הייתי אין לי בעיה עם מהירות ההעלאה רק מהירות ההורדה נורא מפריעה לי אני כבר חושב להתקשר למוקד השירות ביום ראשון ולהוריד ל50 מגה ככה יהיה לי שקט נפשי כי אני ממש מבואס חשוב לציין שנסיתי להתקשר הרבה למוקד הטכני וכל פעם עונים לי אותו דבר אף אחד לא משתף פעולה
אני לא מבין מה הבעיה להגדיר אותי על rate adaptive כמו שעשתה הנציגה שפעם עזרה לי
יש לי נתב dlink 6740 h1 נכנסתי לתפריט שלו שראיתי שאני עכשיו על downstream של 94301 ועל upstream של 5024
הייתי קודם מקבל downstream של 99976 וupstream של 9995 אני לא מבין למה בזק מתנהגים ככה אני חושב שאני איעבור למהירות של 50 מגה עדיף :עצוב:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78914
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #2 

Upload משפיע על מהירות ההורדה גם. כשמורידים יש הודעות שעוברות לאישור שכל חבילת נתונים עברה תקין. 1.5 זה צפוף מדי ל 100M

huosdaas פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

לא קשור

שליחה #3 

גם שהייתי על מהירות של 100 ואפלאוד 3 מגה הייתי מקבל בין 80 בערך ל85 עד ששמעתי על rate adaptive ועד שנפלתי על נציגה שהסכימה לעשות לי את ההגדרה הזו וזה עלה ל94 יציב זה הכל עניין של הגדרות במערכות של בזק

WTFisTHAT
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #4 

תגיד שאתה צריך פינגים נמוכים בשביל מסחר ובורסה או בולשיט בסגנון

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #5 

האמת באמת אכלת אותה
משגם לא ישימו אותך יותר על רייט בגלל שבזק לא מאפשרת יותר לנציגים לשים על רייט
אלה רק במקרה של חוסר סנכרון במקרה כזה אם הנציג שם אותך על רייט הוא חייב לשלוח טכנאי
אם הוא לא שולח לך טכנאי הוא לא יכול לשים לך רייט וגם אם טכנאי מגיע מסדר לך את הבעיה
הטכנאי מוריד אותך מרייט ומחזיר אותך חזרה לחבילה הרגילה שלך

תתנחם בעובדה שבחבילה שלך הקודמת היית על רייט זה היה עניין של זמן
עד שבזק היו מבטלים לך את רייט ומחזירים אותך לחבילה הרגילה שלך
אם לא בזק אז המערכות שלהם באופן אוטומטי

הסיבה העיקרית שבזק לא מאפשרת לנציגים לשים לקוחות על רייט באופן קבוע זה נטו חמדנות
כי משקורה ברגע שאתה על רייט אתה לא מוגבל בשום מערכת שלהם בפרט לאינפראנט וברגע ויש באג באינפראנט
שאם שמים לקוח על רייט הוא לא מוגבל גם באינפראנט משאומר שהוא מקבל העלאה מעבר ל 3 מגה יעני עד כמה שהקו
מוציא אני אישית ראיתי כמה גולשים אם אפלאוד של 30-35 מגה ככה זאת הסיבה העיקרית למה בזק חסמו לנציגים לשים
לקוחות על רייט אלה אם יש בעיות סנכרון וצריך לשלוח לך טכנאי

עצה שלי אין לך מה לנסות לתקשר אליהם כי כל נציג לא יוכל לשים לך רייט וגם אם כן ישימו אותך
אתה תהנה מזה ליום יומיים עד שמערכות של בזק באופן אוטומטי יחזירו לך לחבילה הרגילה שלך

תתקשר ותעבור לחבילה של 50 מגה כי אני לא רואה סיבה שתשלם על 100 מגה למרות שזה 100 שח
אבל האפלאוד שלך אשאר 1.5 מגה

huosdaas פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

תודה חברים באמת ביום ראשון אני איתקשר אליהם ואעבור ל50 את האמת זה מספיק לי

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #7 

מסכן איך באסתם לו את הטוסיק.

אבל זה לא המצב.

אכן RATE ADAPTIVE משנה את התשתית מקצה לקצה.

בגלל ששינו לי את הMSAG למשך יום הייתי על סנכרון של 50/1.5 , רציתי לירות בעצמי, התשתית פעלה בצורה זוועתית.
בזמן הורדות TIMED OUT, אם הייתי מוריד הכל היה חנוק ושום דבר לא היה זז, הלייטנסי לספק היה 20MS פשוט על הפנים.
למחרת שינינו ל50/3 את הסנכרון, ואז הרגשתי קצת הקלה אבל כמובן שהלייטנסי עדיין לא היה 4MS כמו שאני רגיל וגם הורדה שמגיעה למקסימום הייתה עדיין חונקת לי את הכל וזה בגלל כמה סיבות

אם תשים לב כשאתה לא בRATE ADAPTIVE אתה תראה שיש לך DELAY בנתונים של המודם, או בעולה או ביורד או בשניהם.
כשהייתי על 50/1.5 היה לי 8MS DELAY בהורדה ו6MS DELAY בשליחה.
ב50/3 היה לי רק 8MS בהורדה ובהעלאה זה היה על 0.
ואז שיניתי לRA והכל הרגיש פתאום כל כך משוחרר אפילו שעדיין השליחה שלי היא רק 3 מגה, הכל התחיל פשוט לזוז תענוג.
וזה גם נוגע לגביי המהירות הורדה המקסימלית כמו שאצלך.

עופר צדק שהוא דיבר שהUP משפיע באופן ישיר על ההורדה, אבל זה לא המקרה.
פשוט תגיד להם שאתה צריך להיות על RA על מנת לקבל את המהירות שאתה משלם עלייה, וכשאתה בRA אתה מקבל 100 מגה אז תתעקש על זה ותגיד להם שזה מחובתם לתת לך את זה.

אני שרציתי לשנות לRA התקשרתי בערב ולא רצו לתת לי, אז חיכיתי שיעבור יותר מ10 עד שאני מתקשר שוב שאני לא אתקל בטעות באותו בן אדם ואז בפעם השנייה שהתקשרתי העבירו אותי לRA.

huosdaas פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

אני כשהייתי על rate adaptive היה לי 0 delay גם בהורדה וגם בהעלאה אבל אני עכשיו עברתי לחבילה של 50\1.5 ותאמין לי עכשיו יותר טוב שקט נפשי והמהירות מצויינת בלי להתחיל לריב עם התמיכה ובלי כלום ככה יותר טוב שתבין אצלי התשתית חדשה והיא ממש חזקה פשוט אני לא יודע מה עשו לי במוקד הטכני פשוט לא הייתי מרגיש שאני על 100 מגה תאמין לי אצלי גם בלי rate adaptive הייתי מגיע לפעמים למהירות של 89 מגה רק' כנראה הנציג של מוקד התמיכה שיחק בהגדרות כי כשעברתי מחבילת 100\3 לחבילת 100\1.5 חזרתי הביתה פתאום ראיתי שאני מקבל 15 מגה הורדה התקשרתי למוד הטכני וזאת היתה (הטעות שלי) ענה לי נציג שאמר לי שהמערכת התבלבלה ושמה אותי על 15 מגה והוא אמר שהוא יסדר לי את זה אחרי דקה של המתנה חזר אליי ואמר לי שהוא סידר את זה מאותו רגע האינטרנט היה על הפנים ואז היתחלתי להתקשר למוקד הטכני בניסיון לחזור לrate adaptive אך כשלו ניסיונותיי
תאמינו לי יש הבדל בין מוקד השירות למוקד הטכני כשמוקד השירות תצרף אותך לחבילה מסויימת אז אתה מקבל אינטרנט שעובד טוב אבל שהמוקד הטכני נוגע לך באינטרנט הכל נהיה גרוע אתה מקבל תוצאות רחוקות מלהיות נכונות לפחות ככה אני הירגשתי

Freedom
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #9 

מה זה "rate adaptive" ? ואיך גורמים לבזק לעשות ןלי את זה ?

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #10 

magichd כתב:מה זה "rate adaptive" ? ואיך גורמים לבזק לעשות ןלי את זה ?
...
+1
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #11 

תעשו חיפוש בפורום כל מה ששאלתם ענינו על זה מספר פעמים.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”