הייתי בחבילת 100 מגה עם אפלואד 3 מגה שניתי את החבילה ל100 עם אפלאוד 1.5 עכשיו שהייתי עם 100\3 הייתי על מהירות הורדה של 94 יציב ועד שנפלתי על נציג מוקד טכני שהבין אותי או ליתר דיוק (נציגה) פשוט רציתי להיות מוגדר על rate adaptive בגלל זה הייתי מקבל מהירות של 94 יציב עם ping של 5ms האינטרנט היה רץ והייתי מוריד שירים במהירות עד כדי כך שהייתי מרוב שאינטרנט היה מהיר לא הייתי רואה אפילו את האחוזים של ההורדה עכשיו ששמעתי שיש לבזק חבילה של 100 מגה ב100שקל הצטרפתי לחבילה הזאת וידעתי של מהירות ההעלאה של 1.5 אמרתי לעצמי זה לא משנה
לא ישתנה דבר בקיצור חזרתי הביתה עשיתי בדיקת מהירות שקיבלתי מהירות הורדה של 79 עד 82ולפעמים 85 ולא רק זה גם הפינגים על ל19

היתקשרתי למוקד הטכני והיסברתי לנציג על מה מדובר הוא בדק ואמר לי שהמהירות תקינה ושאני אמור לקבל בין מינימום 60 ועד מקסימום עד 100 אז אמרתי לו הייתי מקבל 94 יציב הוא מבחינתו חזר על מה שאמר לי קודם שהוא רואה שהכל תקין שזה מה שאני מקבל וזה תקין שאין מה לעשות אז היבנתי שנפלתי

ושעכשיו לך תיפול על נציג שיבין אותי שיעביר אותי למצב שבו הייתי אין לי בעיה עם מהירות ההעלאה רק מהירות ההורדה נורא מפריעה לי אני כבר חושב להתקשר למוקד השירות ביום ראשון ולהוריד ל50 מגה ככה יהיה לי שקט נפשי כי אני ממש מבואס חשוב לציין שנסיתי להתקשר הרבה למוקד הטכני וכל פעם עונים לי אותו דבר אף אחד לא משתף פעולה
אני לא מבין מה הבעיה להגדיר אותי על rate adaptive כמו שעשתה הנציגה שפעם עזרה לי
יש לי נתב dlink 6740 h1 נכנסתי לתפריט שלו שראיתי שאני עכשיו על downstream של 94301 ועל upstream של 5024
הייתי קודם מקבל downstream של 99976 וupstream של 9995 אני לא מבין למה בזק מתנהגים ככה אני חושב שאני איעבור למהירות של 50 מגה עדיף