שאלה לגביי NOTE2
-
sharonderzi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם :
אני הייתי בעלים גאה של אייפון 4S ועכשיו עברתי לNOTE2
השאלה:
המכשיר נרכש בבסט מובייל לא סאני ולכן הגיע בגרסה 4.1.1
אני מעוניין לשדרג ל4.1.2 וכאשר אני מחבר את המכשיר לתוכנת ה-KIES הוא אומר שהגרסה היא העדכנית ביותר.
אני בטוח לא הראשון ששואל שאלה זאת אבל חברה אני מגיע מ-IOS אז בבקשה תרחמו עליי ותנסו לעזור לי
בברכה שרון.
אני הייתי בעלים גאה של אייפון 4S ועכשיו עברתי לNOTE2
השאלה:
המכשיר נרכש בבסט מובייל לא סאני ולכן הגיע בגרסה 4.1.1
אני מעוניין לשדרג ל4.1.2 וכאשר אני מחבר את המכשיר לתוכנת ה-KIES הוא אומר שהגרסה היא העדכנית ביותר.
אני בטוח לא הראשון ששואל שאלה זאת אבל חברה אני מגיע מ-IOS אז בבקשה תרחמו עליי ותנסו לעזור לי
בברכה שרון.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
שלום שרון,
יש לך 2 אופציות:
הראשונה, להמתין עד שלגרסה של בסטמוביל תצא עדכון גרסה ואז ברגע שתחבר את המכשיר ל - KIES יופיע שקיימת תוכנה עדכנית [תוכל להתקשר אליהם ולשאול אותם איך ומתי העדכון צפוי לצאת]
השניה, לצרוב ולעדכן גרסה באופן ידני, יהיה עליך לקרוא ברשת איך עושים את זה ומהם ההשלכות של עדכון גרסה ידני, אחת מהם היא שתאבד את האחריות יצרן דרך בסטמוביל.
ההבדל בין הגרסאות 4.1.1 ל- 4.1.2 הוא לא קריטי כך שבמידה ואין לך ניסיון עם עדכון תוכנה ידני הייתי ממליץ להמתין בסבלנות.
מקוה שעזרתי,
שבת שלום.
יש לך 2 אופציות:
הראשונה, להמתין עד שלגרסה של בסטמוביל תצא עדכון גרסה ואז ברגע שתחבר את המכשיר ל - KIES יופיע שקיימת תוכנה עדכנית [תוכל להתקשר אליהם ולשאול אותם איך ומתי העדכון צפוי לצאת]
השניה, לצרוב ולעדכן גרסה באופן ידני, יהיה עליך לקרוא ברשת איך עושים את זה ומהם ההשלכות של עדכון גרסה ידני, אחת מהם היא שתאבד את האחריות יצרן דרך בסטמוביל.
ההבדל בין הגרסאות 4.1.1 ל- 4.1.2 הוא לא קריטי כך שבמידה ואין לך ניסיון עם עדכון תוכנה ידני הייתי ממליץ להמתין בסבלנות.
מקוה שעזרתי,
שבת שלום.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
רק כמידע נוסף (בתור מי שעבר לפני חודש מאייפון 3Gs לנוט 2 ):
העדכונים למכשירים של סמסונג יוצאים בדירוג, לפי מדינות ( גם אם זה רום רשמי ולא מקוסטם ).
יבואנים מקבילים מביאים את המכשיר ממדינות שונות, ולכן העדכונים מגיעים בזמנים שונים.
זאת בשונה מעדכונים לאייפון - שם אין גרסאות מקומיות.
העדכונים למכשירים של סמסונג יוצאים בדירוג, לפי מדינות ( גם אם זה רום רשמי ולא מקוסטם ).
יבואנים מקבילים מביאים את המכשיר ממדינות שונות, ולכן העדכונים מגיעים בזמנים שונים.
זאת בשונה מעדכונים לאייפון - שם אין גרסאות מקומיות.
-
sharonderzi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
תודה רבה
ההבדל המשמעותי ביותר לדעתי זה האפשרות לרשום sms עם העט בעברית מה שכן קיים ב4.1.2
נמתין בסבלנות!
יש הערכות מתי זה אמור לצאת?
נמתין בסבלנות!
יש הערכות מתי זה אמור לצאת?