לא מצליח לגשת לHTPC ממחשב PC- יש תמונה
אהלן חברים,
אינני מצליח להתחבר למחשב הHTPC ממחשב הPC שלי.
שני המחשבים מחוברים לאותו נתב:
HTPC - כבל רשת.
PC- חיבור אלחוטי.
הHTPC רץ על מערכת הפעלה OPENELEC ומופעלת הXBMC.
בכל הנוגע להזרמת מדיה, מוזיקה, וידאו וכו, אין כל בעיה וישנה הזרמה מלאה מהPC לHTPC.
בכל הקשור לגישה לHTPC ממחשב הPC- לעיין בקבצים, להעביר קבצים באמצעות הסייר וכו'- אין לי גישה כלל!
מצרף תמונה המציגה את חיבורי הרשת. שימו לב שהHTPC אינו מוצג, רק המחשב הנייד.
אשמח לעזרה, תודה מראש
אינני מצליח להתחבר למחשב הHTPC ממחשב הPC שלי.
שני המחשבים מחוברים לאותו נתב:
HTPC - כבל רשת.
PC- חיבור אלחוטי.
הHTPC רץ על מערכת הפעלה OPENELEC ומופעלת הXBMC.
בכל הנוגע להזרמת מדיה, מוזיקה, וידאו וכו, אין כל בעיה וישנה הזרמה מלאה מהPC לHTPC.
בכל הקשור לגישה לHTPC ממחשב הPC- לעיין בקבצים, להעביר קבצים באמצעות הסייר וכו'- אין לי גישה כלל!
מצרף תמונה המציגה את חיבורי הרשת. שימו לב שהHTPC אינו מוצג, רק המחשב הנייד.
אשמח לעזרה, תודה מראש
לא נראה לי ש OPENELEC מאפשר גישה אליו ב SMB (שיתוף של Windows).
תתחבר אליו ב SSH ו SCP, עבור SSH אתה צריך תוכנה בשם PUTTY, ועבור SCP תוכנה בשם WINSCP.
עבור שתי התוכנות אתה צריך את כתובת הOpenELEC ברשת שלך כלומר כתובת IP שאותה תמצא ע"י PING.
תתחבר אליו ב SSH ו SCP, עבור SSH אתה צריך תוכנה בשם PUTTY, ועבור SCP תוכנה בשם WINSCP.
עבור שתי התוכנות אתה צריך את כתובת הOpenELEC ברשת שלך כלומר כתובת IP שאותה תמצא ע"י PING.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תלוי באיזה דפדפן...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אוקיי... לאחר שהצלחתי להתחבר למחשב הHTPC דרך הPC, הבחנתי שעדיין קיימת בעיה.
אין לי גישה מלאה לכל התיקיות בHTPC אלא רק לתיקיות שמוגדרות כמשותפות.
אני מעוניין למשל להכניס את קובץ WOW.PLX לתוך הPLAYLIST בNAVI-X, אך משום מה, אין לי גישה לתיקיות שנמצאות בתוך הSTORAGE.
יש פתרון?
אין לי גישה מלאה לכל התיקיות בHTPC אלא רק לתיקיות שמוגדרות כמשותפות.
אני מעוניין למשל להכניס את קובץ WOW.PLX לתוך הPLAYLIST בNAVI-X, אך משום מה, אין לי גישה לתיקיות שנמצאות בתוך הSTORAGE.
יש פתרון?
זה ייתן לך גישה מלאה לכל המערכת...komarto כתב:לא נראה לי ש OPENELEC מאפשר גישה אליו ב SMB (שיתוף של Windows).
עבור שתי התוכנות אתה צריך את כתובת הOpenELEC ברשת שלך כלומר כתובת IP שאותה תמצא ע"י PING....