יכולת HDMI ברסיברים פשוטים
היום שמתי הDENON 1311 שלי לתיקון בניופאן, והלכתי לשאול את המוכר בעודפים על רסיבר פשוט עם HDMI.
הוא אמר לי משהו שלא ידעתי אם נכון או לא אז החלטתי לשאול פה, הוא אמר שאם אני רוצה שימוש בHDMI כדי להעביר סאונד לרסיבר וזהוא יפוענח שם והתמונה תעבור לטלוויזיה, אני צריך רסיר לא מהפשוטים כי לרוב הפשוטים (200 דולר בדיוטי) אין ערוץ SOUND HDMI חוזר.
עכישו אני חושב שהוא מבלבל בשכל אבל חשבתי לוודא, פשוט קניתי את הDENONN בדיוטי לפני 18 חודש ואף פעם לא חיברתי לו HDMI, ועכשיו שניסיתי הוא החליט להתקלקל אז אין לי מידע.
אולי תוכלו לענות על כמה שאלות:
1. האם DENON 1311 יתאים לי כממתג HDMI ויאפשר לפענח את האודיו בעוד הוידאו הולך לטלויזיה?
.2 האם זה נכון בכלל לגבי מגברים פשוטים
3. האם הPIONEEER שנמכר ב200$ בדיוטי יתאים לי גם (מפענח אודיו ומעביר וידאו)
תודה
הוא אמר לי משהו שלא ידעתי אם נכון או לא אז החלטתי לשאול פה, הוא אמר שאם אני רוצה שימוש בHDMI כדי להעביר סאונד לרסיבר וזהוא יפוענח שם והתמונה תעבור לטלוויזיה, אני צריך רסיר לא מהפשוטים כי לרוב הפשוטים (200 דולר בדיוטי) אין ערוץ SOUND HDMI חוזר.
עכישו אני חושב שהוא מבלבל בשכל אבל חשבתי לוודא, פשוט קניתי את הDENONN בדיוטי לפני 18 חודש ואף פעם לא חיברתי לו HDMI, ועכשיו שניסיתי הוא החליט להתקלקל אז אין לי מידע.
אולי תוכלו לענות על כמה שאלות:
1. האם DENON 1311 יתאים לי כממתג HDMI ויאפשר לפענח את האודיו בעוד הוידאו הולך לטלויזיה?
.2 האם זה נכון בכלל לגבי מגברים פשוטים
3. האם הPIONEEER שנמכר ב200$ בדיוטי יתאים לי גם (מפענח אודיו ומעביר וידאו)
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הפיוניר בדיוטי כולל כל מה שאתה צריך אפילו ARC ,כלומר ניתן להעביר אליו אודיו מהטלויזיה (יענו בכיוון ההפוך).
תגיד למוכר שילך למכור מלפפונים.
תגיד למוכר שילך למכור מלפפונים.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
הדנון יפענח את הפורמטים הללו וגם את החדשים ללא בעיה ויעביר את התמונה למסך.alon24 כתב:תודה על התשובה, אבל לא ענית לשאלה הראשונה שלי, והיא
האם בדנון שלי כאשר אני מחבר מקור hdmi. למכשיר. ומחבר את הדנון לטלויזיה, האם המכשיר יפענח את הdts, ac3 ויעביר את התמונה לטלוויזיה?
זו הנקודה החשובה לי...
תודה...
- CRAZYDIAMOND
- חבר ותיק

- תגובות: 1634
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
הוא יעביר את התמונה איך שהיא למסך ללא כל עיבודי תמונה - בניגוד לאחים הבכירים שלו במשפחה - אשר יש להם מעבד וידאו שמבצע upscaling לתמונה.