שבת שלום
בבקשה אני צריך את עזרתכם
אני מיואש. יש ברשותי סטרימר mede8er דגם med450x2
כאשר אני שם סרט כל שהוא עם תרגום בניפרד אין שום בעיה
אבל כשאני שם סרט 3d אז אני לא רואה תרגום
אמרו לי שהסטרימר לא תומך בכתוביות 3d
אבל משהו אמר שיש תוכנה שיוצרת את התרגום Side by side ואז אני יכול להעביר על ידי כפתור בפלזמה ל 3d וכך לראות את התרגום
אני מבקש מאוד את עזרתכם תודה רבה
התאמת כתוביות לסרט 3d
יש תוכנה שמשחילה את התרגום לתוך הסרט גם עבור 3D , כך שבסרט 3D תוכל לראות את התרגום כחלק מהסרט בלי קובץ נוסף
בעצם מדובר ב 2 תוכנות 3DSUBTITLE ,GUI MKVMERGE
חפש באתר כתוביות ל 3D יש הרבה חומר
ההטמעה של הכתוביות לסרט ממש פשוטה :
המרה של SRT ל SUP עם תוכנת 3DSUBTITELS זה ממש פשוט- ראה מדריך באתר (בחיפוש באתר לפי 3DSUBTITELS או בגוגל באנגלית)
הטמעה של ה SUP לתוך ה MKV בעזרת תוכנת GUI MKVMERGE -ראה לינק והוראות באתר או בגוגל באנגלית להפעלה של התוכנה, גם זה ממש פשוט לפי ההוראות.
לוקח לי זמן של כמה דקות לכל התהליך , ביצעתי על כמה סרטים גדולים , עובד בלי תקיעות .
לדעתי כל מי שיש לו טלויזיית 3D או מקרן 3D ויש לו בעיית כתוביות ב 3D זה התהליך יפתור לו אותה.
בעצם מדובר ב 2 תוכנות 3DSUBTITLE ,GUI MKVMERGE
חפש באתר כתוביות ל 3D יש הרבה חומר
ההטמעה של הכתוביות לסרט ממש פשוטה :
המרה של SRT ל SUP עם תוכנת 3DSUBTITELS זה ממש פשוט- ראה מדריך באתר (בחיפוש באתר לפי 3DSUBTITELS או בגוגל באנגלית)
הטמעה של ה SUP לתוך ה MKV בעזרת תוכנת GUI MKVMERGE -ראה לינק והוראות באתר או בגוגל באנגלית להפעלה של התוכנה, גם זה ממש פשוט לפי ההוראות.
לוקח לי זמן של כמה דקות לכל התהליך , ביצעתי על כמה סרטים גדולים , עובד בלי תקיעות .
לדעתי כל מי שיש לו טלויזיית 3D או מקרן 3D ויש לו בעיית כתוביות ב 3D זה התהליך יפתור לו אותה.