עוצמת ווליום קבועה
שלום
אני מחפש מכשיר אשר יודע לשמור על עוצמת שמע קבועה. כלומר למשל כשעוברים לפרסומות הוא יידע להנמיך הווליום ולהגביר בתום הפרסומות חזרה. לצערי לרסיבר שלי אין פונקציה כזו.
הכי טוב מכשיר עם כניס ויציאה אופטית שאחבר בין היציאה מהממיר לכניסה לרסיבר
תודה
אני מחפש מכשיר אשר יודע לשמור על עוצמת שמע קבועה. כלומר למשל כשעוברים לפרסומות הוא יידע להנמיך הווליום ולהגביר בתום הפרסומות חזרה. לצערי לרסיבר שלי אין פונקציה כזו.
הכי טוב מכשיר עם כניס ויציאה אופטית שאחבר בין היציאה מהממיר לכניסה לרסיבר
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מה הקשר ?JEXY כתב:אתה בטוח שאתה רוצה להוסיף פרוססור דיגיטלי לסטאפ שלך? העלות קרובה ל 8000 $......
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הנה הקשר:istarmini כתב:מה הקשר ?JEXY כתב:אתה בטוח שאתה רוצה להוסיף פרוססור דיגיטלי לסטאפ שלך? העלות קרובה ל 8000 $.........
It offers the peak limiting option of either “flat” or preemphasis-aware at either 50 or 75 microseconds for preemphasized analog STL protection. For video applications, its CBS loudness controller can fix the volume of over-loud commercials. It provides steady processing even at low bit rates, making it ideal for HD Radio, digital satellite, and audio streaming applications.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לא מבין אנגלית.JEXY כתב:הנה הקשר:istarmini כתב:מה הקשר ?JEXY כתב:אתה בטוח שאתה רוצה להוסיף פרוססור דיגיטלי לסטאפ שלך? העלות קרובה ל 8000 $.........
It offers the peak limiting option of either “flat” or preemphasis-aware at either 50 or 75 microseconds for preemphasized analog STL protection. For video applications, its CBS loudness controller can fix the volume of over-loud commercials. It provides steady processing even at low bit rates, making it ideal for HD Radio, digital satellite, and audio streaming applications....
אין קשר בין הבקשה שלו לבין 8000$ שרשמת.
חברים אני מתכוון למוצר כמו זה בלינק אבל עם כניסה ויציאה אופטית שיתמוך בדולבי
http://www.ebay.com/itm/AV-Tool-AP-311- ... 2c6610e230
http://www.ebay.com/itm/AV-Tool-AP-311- ... 2c6610e230
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag