ראיתי פלזמה של פנסוניק לא מבין מה ההתלהבות
לאור שהפורום צועק קנו פלזמה
הלכתי לראות את VT50 ,צפיתי בערוצי HD ורגילים
הצבעים דהויים , קונטרס חלש , פירוט חלש
זה מול LED WT50
LED נראת בקונטרס גבוה יותר ,יותר צבעים וגוונים
צבעים חיים ובהירים יותר
הפירוט גבוה יותר
דווקא ב-LED התמונה שוטפת יותר ונעימה לעין
נכון שפלזמה פיוניר היו ברמה מעל , אבל VT50 עושה אבל למסכי פלזמה
לא ניתן לצעוק כל היום זה המסך הכי טוב
ובפועל לבכות ממסך גרוע מאוד שממש לא נעים
הלכתי לראות בחנות נוספת את המסך ואני חייב לומר אותם תוצאות
לא לחינם אנשים לא קונים פלזמות , סמסונג לא תביא את המסך החדש ,
פנסוניק תביא דגמים מעטים ולא הבכירים שלה ואם VT זה מה שמייצרת טוב שסוגרת את מפעל פלזמות
הלכתי לראות את VT50 ,צפיתי בערוצי HD ורגילים
הצבעים דהויים , קונטרס חלש , פירוט חלש
זה מול LED WT50
LED נראת בקונטרס גבוה יותר ,יותר צבעים וגוונים
צבעים חיים ובהירים יותר
הפירוט גבוה יותר
דווקא ב-LED התמונה שוטפת יותר ונעימה לעין
נכון שפלזמה פיוניר היו ברמה מעל , אבל VT50 עושה אבל למסכי פלזמה
לא ניתן לצעוק כל היום זה המסך הכי טוב
ובפועל לבכות ממסך גרוע מאוד שממש לא נעים
הלכתי לראות בחנות נוספת את המסך ואני חייב לומר אותם תוצאות
לא לחינם אנשים לא קונים פלזמות , סמסונג לא תביא את המסך החדש ,
פנסוניק תביא דגמים מעטים ולא הבכירים שלה ואם VT זה מה שמייצרת טוב שסוגרת את מפעל פלזמות
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
באיזה תנאים צפית בה?
אם בחנות עם פרוז'קטורים מסביב, אז מה הפלא?
צפה בשתייהן בחדר חשוך/ מוחשך ואז תראה את ההבדל.
פלאזמה לא מתאימה לכל אחד....ולא ראיתי שמישהו כאן בפורום צועק "קנו פלאזמות" בלי לברר תנאי צפייה של המעוניין בהמלצה לרכישת מסך.
ולגבי איכות הפלאזמות ב2013 אני ממליץ לך בחום לקרוא את הלינקים בשירשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/vp1818218#1818218
ובכלל...4 המסכים הטובים בעולם היום בתחום האיכות תמונה נטו, הן פלאזמות:
http://reviews.cnet.com/best-hdtvs/?tag=mncol;txt
אם בחנות עם פרוז'קטורים מסביב, אז מה הפלא?
צפה בשתייהן בחדר חשוך/ מוחשך ואז תראה את ההבדל.
פלאזמה לא מתאימה לכל אחד....ולא ראיתי שמישהו כאן בפורום צועק "קנו פלאזמות" בלי לברר תנאי צפייה של המעוניין בהמלצה לרכישת מסך.
ולגבי איכות הפלאזמות ב2013 אני ממליץ לך בחום לקרוא את הלינקים בשירשור הזה:
http://www.hometheater.co.il/vp1818218#1818218
ובכלל...4 המסכים הטובים בעולם היום בתחום האיכות תמונה נטו, הן פלאזמות:
http://reviews.cnet.com/best-hdtvs/?tag=mncol;txt
נערך לאחרונה על ידי טלHD ב 10/05/2013 14:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
אין אפשרות בחדר חושך לראות את המסךצפה בשתייהן בחדר חשוך/ מוחשך ואז תראה את ההבדל....
אין פרוזקטורים ,אלה חנויות מקצועיות ואם הם כיוונו ,מי אני שיתקן אותם
אני ראיתי והרבה כאן בפורום .......ולא ראיתי שמישהו כאן בפורום צועק "קנו פלאזמות" בלי לברר תנאי צפייה של המעוניין...
לא מועיל בדבר בסך הכול פרסומת ליבואניםלגבי איכות הפלאזמות ב2013 אני ממליץ לך בחום לקרוא את הלינקים בשירשור הזה:...
CNET מקבלים כסף עבור כאילו חו"ד
ציינתי שראיתי בעיני שפלזמה נראית לא טוב ושוב אתה מציע פלזמה
פלזמה פיוניר נראית נפלא ,פנסוניק חיקוי גרוע , אין פלא שסגרו מפעלים כי נראים גרוע .
אם יבואני פנסוניק אישרו לחנויות מתמחות למכור פלזמה זאת , יש להם בעיהזה לא רציני לבדוק ככה מסך, כל האתרים המקצועיים שיבחו את הדגם הזה,...
פלזמה פיוניר באותם תנאים נראית נפלה והיא בת 4 שנים .
כתבתי התנועה הייתה לא טובה כמו LED , השחור היה בוצי וגרוע .היתרון של פלזמה הוא בתנועה חלקה בשידורי ספורט ובצבע השחור....
חוויה גרועה
רנישביט
אני מסכים איתך חלקית לגבי VT50 שיצא לי לראות לאחרונה. ה"חלקית" הוא בגלל שבדרך כלל שמים את הפלזמות על מצב "דינמי" שגורם לתמונה להראות מאוד מגורענת ומגדיל את ה dither noise(רעש פיקסלים) במיוחד בתמונה בהירה מה שאומר שאי אפשר לשפוט אותם ככה.
התמונה בVT50 לא נוראית כמו שאתה מתאר אבל היא בהחלט לא מדהימה כמו שרבים אחרים מתארים ובמיוחד כשמסתכלים בפאנל מקרוב כמו ביחס למסך LED. הצבעים בדגם הזה כן נראים טוב מאוד אחרי שמכוונים מעט את התמונה ואני לא חושב שיש LED שיכול להתחרות בצבעים ובשחורים שהמסך הזה מייצר. מספיק לראות משחק כדורגל אחד כדי להבין.
LED לעומת זאת נראה לרוב בינוני עד רע מאוד בחדר חשוך והזוויות צפיה המוגבלות לא תורמות לכל העניין.
דגם פלזמה שכן נראה טוב מאוד מקרוב ומרחוק בעיניי(למרות המון dither noise) זה PS64E8000 של סמסונג. כשצופים בו ממרחק מטר וחצי ומעלה מתקבלת חדות שלא ראיתי באף פלזמה/LED אחר. ראיתי אותו עם טריילר של הנוקמים, כנראה מדיסק בלוריי, והתמונה הייתה פשוט מדהימה.
משום מה הדגם הזה לא קיבל באז כמו VT50 בארץ...
אני מסכים איתך חלקית לגבי VT50 שיצא לי לראות לאחרונה. ה"חלקית" הוא בגלל שבדרך כלל שמים את הפלזמות על מצב "דינמי" שגורם לתמונה להראות מאוד מגורענת ומגדיל את ה dither noise(רעש פיקסלים) במיוחד בתמונה בהירה מה שאומר שאי אפשר לשפוט אותם ככה.
התמונה בVT50 לא נוראית כמו שאתה מתאר אבל היא בהחלט לא מדהימה כמו שרבים אחרים מתארים ובמיוחד כשמסתכלים בפאנל מקרוב כמו ביחס למסך LED. הצבעים בדגם הזה כן נראים טוב מאוד אחרי שמכוונים מעט את התמונה ואני לא חושב שיש LED שיכול להתחרות בצבעים ובשחורים שהמסך הזה מייצר. מספיק לראות משחק כדורגל אחד כדי להבין.
LED לעומת זאת נראה לרוב בינוני עד רע מאוד בחדר חשוך והזוויות צפיה המוגבלות לא תורמות לכל העניין.
דגם פלזמה שכן נראה טוב מאוד מקרוב ומרחוק בעיניי(למרות המון dither noise) זה PS64E8000 של סמסונג. כשצופים בו ממרחק מטר וחצי ומעלה מתקבלת חדות שלא ראיתי באף פלזמה/LED אחר. ראיתי אותו עם טריילר של הנוקמים, כנראה מדיסק בלוריי, והתמונה הייתה פשוט מדהימה.
משום מה הדגם הזה לא קיבל באז כמו VT50 בארץ...
באחד האירועים שהיו בארמגדון הציגו על הקירות את שלל המסכים של פנאסוניק וסמסונג
גם פלזמות וגם LED/LCD כולל ה8000 של סמסונג
לעניין התמונה זה מאוד אישי יש כאלה שאוהבים את התמונה בסמסונג ויש כאלה שאוהבים את התמונה של פנאסוניק
אבל לבוא ולהגיד שהVT50 נראתה גרוע זה זלזול באינטליגנציה של חברי הפורום
והטענות שעלה כאן פותח השרשור מחזק את העניין שהוא לא יודע איך לבחון את המסכים והוא נפל במלכודת הדבש של מסכי LED/LCD
לטעמי האישי ואני מניח שלעוד רבים בעולם בכלל הVT50 נחשב לאחד המסכים היותר טובים שיוצרו לפחות עד לשנת 2013 בידי פנאסוניק ועולה על כל מסך ברמה מקבילה למרות שגם הסמסונג נחשב למסך מצוין וקרוב מאוד לרמה של VT50 .
מעניין יהיה לראות את ה Z60 של פנאסוניק שלפי הביקורות צריך להיות מסך פנומנאלי
גם פלזמות וגם LED/LCD כולל ה8000 של סמסונג
לעניין התמונה זה מאוד אישי יש כאלה שאוהבים את התמונה בסמסונג ויש כאלה שאוהבים את התמונה של פנאסוניק
אבל לבוא ולהגיד שהVT50 נראתה גרוע זה זלזול באינטליגנציה של חברי הפורום
והטענות שעלה כאן פותח השרשור מחזק את העניין שהוא לא יודע איך לבחון את המסכים והוא נפל במלכודת הדבש של מסכי LED/LCD
לטעמי האישי ואני מניח שלעוד רבים בעולם בכלל הVT50 נחשב לאחד המסכים היותר טובים שיוצרו לפחות עד לשנת 2013 בידי פנאסוניק ועולה על כל מסך ברמה מקבילה למרות שגם הסמסונג נחשב למסך מצוין וקרוב מאוד לרמה של VT50 .
מעניין יהיה לראות את ה Z60 של פנאסוניק שלפי הביקורות צריך להיות מסך פנומנאלי
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אין קשר בין 4K לפלזמה זה רק עניין של רזולוציה4k כתב:אתם מדברים על דור של טלוויזיות שלא יהיה רלוונטי בשנים הקרובות.
הפנסוניק מצויין, עד שרואים את דור ה oled. I 4k...
גם בפלזמה ניתן לקבל 4 K
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
לא ברורה כ"כ גישתך הלוחמנית והמתלהמת (ע"ע טוב שסגרו את המפעל, מסך גרוע מאד, חוויה גרועה וכו').
אמנם אני בעל 58V10 אך מכיר היטב את הVT. ההבדל התהומי בין מה שאני מכיר ויודע לבין ההגדרות הקיצוניות שלך - הוא מגוחך עד מביך.
אמנם אני בעל 58V10 אך מכיר היטב את הVT. ההבדל התהומי בין מה שאני מכיר ויודע לבין ההגדרות הקיצוניות שלך - הוא מגוחך עד מביך.