הזרמת 1080p לסטרימר dvico s1
שלום לכולם,
אני נתקל בבעייה להזרים תוכן של 1080p לסטרימר dvico s1 מה-NAS שלי (באופן חוטי). יש סצינות שבהן הסטרימר מגמגם. ה-NAS והסטרימר מחוברים TPLINK 1043. הסטרימר מחובר עם כבל cat6. מחשב נוסף שמחובר לאותו ראוטר מחובר בקצב הרבה יותר גבוה מהסטרימר. לשם השוואה, קצב העתקת קובץ מהמחשב לHD שבסטרימר הוא ~6MB, ל-NAS הוא ~75MB.
האם מישהו יודע על בעיה של הסטרימר עם עבודה מהרשת?
תודה מראש
אני נתקל בבעייה להזרים תוכן של 1080p לסטרימר dvico s1 מה-NAS שלי (באופן חוטי). יש סצינות שבהן הסטרימר מגמגם. ה-NAS והסטרימר מחוברים TPLINK 1043. הסטרימר מחובר עם כבל cat6. מחשב נוסף שמחובר לאותו ראוטר מחובר בקצב הרבה יותר גבוה מהסטרימר. לשם השוואה, קצב העתקת קובץ מהמחשב לHD שבסטרימר הוא ~6MB, ל-NAS הוא ~75MB.
האם מישהו יודע על בעיה של הסטרימר עם עבודה מהרשת?
תודה מראש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

נסה לשנות את ערכי ה- Jumbo Frame, לפעמים ערך גבוה יותר מעניק ביצועים טובים יותר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תבדוק הזרמה מ PC עם net share ( עדיפות לאותו סרט שמקרטע ) בשביל להבין איפה הבעיה ( ב NAS או בתשתית ).
ליאור
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זה לא מה שאמרתי ..sma כתב:מה-NAS ל-PC הסרט רץ בלי בעיות בכלל....
PC כשרת וסטרימר כ Client כשאתה משתמש בתוכנה של dvico עבור ה share
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
שלום ליאור,
הבנתי למה התכוונת. פשוט חשבתי שאתה מציע להוציא את ה-NAS מהמשוואה ולבדוק אם מה-PC זה בסדר. אבל חשבתי שאם אעשה בדיקה הפוכה בה אוציא את הסטרימר מהמשוואה והתוצאה תהיה בסדר אז ה-NAS יהיה נקי מאשמה והבעיה חוזרת לסטרימר. אבל אני אבדוק גם את הצעתך.
הבנתי למה התכוונת. פשוט חשבתי שאתה מציע להוציא את ה-NAS מהמשוואה ולבדוק אם מה-PC זה בסדר. אבל חשבתי שאם אעשה בדיקה הפוכה בה אוציא את הסטרימר מהמשוואה והתוצאה תהיה בסדר אז ה-NAS יהיה נקי מאשמה והבעיה חוזרת לסטרימר. אבל אני אבדוק גם את הצעתך.
לאחר בדיקה כפי שהצעת, אכן כשאני משתמש בshare של dvico אין בעיות. כלומר המצב כרגע:
NAS -> PC: אין בעיה
PC -> S1: אין בעיה.
NAS->S1: יש בעיה.
בשניהם (PC ו-NAS) :
jumbo frames disabled, MTU 1500, 1 Giga, Full duplex,.
מה יכול לפתור את הבעיה? אני רכשתי את ה-NAS לצורך video streaming. לא יכול להיות שאי אשפשר להשמיש אותו. עובדה שמול ה-PC -
media player classic אין בעיות.
ראיתי שבהגדרות ה-NFS של ה-NAS מופיע enable asynchronous. קשור?
למישהו רעיון?
NAS -> PC: אין בעיה
PC -> S1: אין בעיה.
NAS->S1: יש בעיה.
בשניהם (PC ו-NAS) :
jumbo frames disabled, MTU 1500, 1 Giga, Full duplex,.
מה יכול לפתור את הבעיה? אני רכשתי את ה-NAS לצורך video streaming. לא יכול להיות שאי אשפשר להשמיש אותו. עובדה שמול ה-PC -
media player classic אין בעיות.
ראיתי שבהגדרות ה-NFS של ה-NAS מופיע enable asynchronous. קשור?
למישהו רעיון?
נערך לאחרונה על ידי sma ב 12/05/2013 23:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

זיו שלום,
לא הבנתי את כוונתך. האם אתה מתכוון ל-jumbo frames או לוודא עבודה ב-NFS.
אם הכוונה ל-jumbo frames אז רציתי לדעת האם יכול להיות שב-PC אין jumbo frames ואין בעיה וזה יעזור ל-NAS?
כמו כן, לא ראיתי ב-NAS אופציה ל-auto negotiation. האם זה יכול להיות ההבדל בינו ל-PC?
לא הבנתי את כוונתך. האם אתה מתכוון ל-jumbo frames או לוודא עבודה ב-NFS.
אם הכוונה ל-jumbo frames אז רציתי לדעת האם יכול להיות שב-PC אין jumbo frames ואין בעיה וזה יעזור ל-NAS?
כמו כן, לא ראיתי ב-NAS אופציה ל-auto negotiation. האם זה יכול להיות ההבדל בינו ל-PC?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

sma,
הכוונה לאפשור Jumbo Frame כמובן, הרי רשמת שאתה כבר עובד ב- NFS.
ייתכן ו- Jumbo Frame יעבוד טוב יותר מול הסטרימר עם SMB.
הכוונה לאפשור Jumbo Frame כמובן, הרי רשמת שאתה כבר עובד ב- NFS.
ייתכן ו- Jumbo Frame יעבוד טוב יותר מול הסטרימר עם SMB.
כנראה ששמחתי מוקדם מדי. עכשיו הסטרימר נכבה ברגע שאני מנסה לעבוד ב-SMB מול ה-NAS. אין jumbo frames.
אני נכנס לsettings ומקנפג את דיסק 2 לעבוד ב-SMB מול ה-NAS. עובר ל-movie והמכשיר פשוט נכבה. זה חוזר על עצמו.
ב-NFS זה לא קורה.
למישהו יש רעיון?
אני נכנס לsettings ומקנפג את דיסק 2 לעבוד ב-SMB מול ה-NAS. עובר ל-movie והמכשיר פשוט נכבה. זה חוזר על עצמו.
ב-NFS זה לא קורה.
למישהו יש רעיון?
לאור חוסר התגובות אני מניח שאף אחד לא יכול לעזור.
אני רוצה לעדכן שקיבלתי תשובה מהתמיכה של ט.ר.ש שבכל מקרה צריך להזרים NFS רק דרך התוכנה של TVIX. כלומר אם יש לי NAS עם תמיכה ב-NFS, אני צריך למפות את הכונן ב-NAS למחשב ואותו למפות לתוכנה וכך להזרים את הסרט.
מישהו מזרים ישירות מה-.NAS ל-S1 שלו?
האם יש למישהו המלצה לסטרימר שעובד טוב בהזרמה מהרשת?
אני רוצה לעדכן שקיבלתי תשובה מהתמיכה של ט.ר.ש שבכל מקרה צריך להזרים NFS רק דרך התוכנה של TVIX. כלומר אם יש לי NAS עם תמיכה ב-NFS, אני צריך למפות את הכונן ב-NAS למחשב ואותו למפות לתוכנה וכך להזרים את הסרט.
מישהו מזרים ישירות מה-.NAS ל-S1 שלו?
האם יש למישהו המלצה לסטרימר שעובד טוב בהזרמה מהרשת?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

חזור לשיתוף NFS ללא Jumbo Frames.
איזה NAS זה?
הפעל Resource Monitor ב- NAS והצג כאן תמונת מסך שלו. המטרה לראות שה- NAS לא עמוס מידי על מנת לספק מהירות מתאימה לסטרימר.
איזה סוג קבצים אתה מנסה לנגן (mkv, BD ISO...)?
איזה NAS זה?
הפעל Resource Monitor ב- NAS והצג כאן תמונת מסך שלו. המטרה לראות שה- NAS לא עמוס מידי על מנת לספק מהירות מתאימה לסטרימר.
איזה סוג קבצים אתה מנסה לנגן (mkv, BD ISO...)?
קודם כל תודה על העזרה, ממש התחלתי להתייאש. כרגע אני מפעיל NFS מה-NAS דרך TvixShare ב-PC ואין בעיות מלבד תגובה איטית בתפריט. גם אין גמגומים בוידאו שמקודם היו בו. אבל כמובן נראה לי לא הגיוני. הNAS הוא: synology ds413. הקבצים: mkv.
כרגע NFS ללא JF. ה-NAS לא משמש לשום דבר פרט לstreaming של הוידאו לסטרימר.
אני אעלה תמונת מסך תוך כדי הזרמת הסרט הבעייתי.
כרגע NFS ללא JF. ה-NAS לא משמש לשום דבר פרט לstreaming של הוידאו לסטרימר.
אני אעלה תמונת מסך תוך כדי הזרמת הסרט הבעייתי.