טריילר לסרט חדש: Captain Phillips (טום הנקס)
-
clubnet
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5246
- שם מלא: clubnet
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 189 פעמים
סיפורו האמיתי של קפטן ריצ'רד פיליפס..
שספינת המטען האמריקנית הראשונה שנחטפה, על ידי הפירטים סומלים בשנת 2009.
פיליפס בילה שלושה ימים כבן ערובה של הפירטים סומלים, לפני שניצל על ידי הקומנדו ימי בפשיטה.
הסרט יגיע לאקרנים בתאריך 11/10/2013
נראה כסרט מצויין לפי דעתי..מה אתם אומרים?
הנה הטריילר:
שספינת המטען האמריקנית הראשונה שנחטפה, על ידי הפירטים סומלים בשנת 2009.
פיליפס בילה שלושה ימים כבן ערובה של הפירטים סומלים, לפני שניצל על ידי הקומנדו ימי בפשיטה.
הסרט יגיע לאקרנים בתאריך 11/10/2013
נראה כסרט מצויין לפי דעתי..מה אתם אומרים?
הנה הטריילר:
נראה טוב? תעשו לי טובה. נראה (וגם נשמע) כמו כל סרט אקשן אמריקאי טיפוסי.
מבוסס על סיפור אמיתי? נראה לי שיש קשר רופף למדי בין מה שקרה בפועל למה שמראים בטריילר הזה.
ד"א, מי שרוצה לראות סרט מתח שלא מעליב את האינטיליגנציה של הצופים על סומלים שחוטפים אוניית משא:
מבוסס על סיפור אמיתי? נראה לי שיש קשר רופף למדי בין מה שקרה בפועל למה שמראים בטריילר הזה.
ד"א, מי שרוצה לראות סרט מתח שלא מעליב את האינטיליגנציה של הצופים על סומלים שחוטפים אוניית משא:
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
יש כל מיני הגדרות "לסרט אקשן אמריקאי"
מטריקס, טרמינטור, FACE OFF, קזינו רואיל, נקודת פריצה, רמבו,ספיד,מת לחיות, הטורף, שקרים אמיתיים, סדרת בורן, נשק קטלני, נוסע השמיני 2
לא מבין מה כל כך רע בסרטים האלה שמגדירים מושג "סרט אקשן אמריקאי" אם כבר החלטת כל כך לזלזל בהגדרה הזאת
אכפת לי שזה סיפור אמיתי או לא אמיתי? סומלים או לא סומלים? ממש ממש לא.
אם זה יהיה סרט אקשן\מתח טוב , מעולה! לא לא
טום הנקס בתפקיד ראשי? אז כבר עשינו חצי דרך
ותאמין לי אני גם אחד שבזמן אחרון מאוד ביקורתי כלפי סרטים וגם אומר שהוליווד מאוד רקובה היום
אבל לי לפחות לפי הטריילר זה נראה כמו סרט שיכול להיות טוב
לא מהיר ועצבני, לא עוד סרט קומיקס.... זה כבר טוב
מטריקס, טרמינטור, FACE OFF, קזינו רואיל, נקודת פריצה, רמבו,ספיד,מת לחיות, הטורף, שקרים אמיתיים, סדרת בורן, נשק קטלני, נוסע השמיני 2
לא מבין מה כל כך רע בסרטים האלה שמגדירים מושג "סרט אקשן אמריקאי" אם כבר החלטת כל כך לזלזל בהגדרה הזאת
ותאמין לי אני גם אחד שבזמן אחרון מאוד ביקורתי כלפי סרטים וגם אומר שהוליווד מאוד רקובה היום
לא מהיר ועצבני, לא עוד סרט קומיקס.... זה כבר טוב
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לא כל כך קרוב לתחום הסקרנות שלי.
הסרט השבדי באמת עשוי היטב ,עם מאית התקציב של הסרט בכיכוב טום הנקס.
הטריילר לא מושך לטעמי,גם הנושא של ספינות משא שנחטפו ונשדדו בידיי סומלים,רחוק מהענין הישראלי.
הסרט השבדי באמת עשוי היטב ,עם מאית התקציב של הסרט בכיכוב טום הנקס.
הטריילר לא מושך לטעמי,גם הנושא של ספינות משא שנחטפו ונשדדו בידיי סומלים,רחוק מהענין הישראלי.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
לפי הטריילר זה נראה כמו עוד אחד מהסרטים האלה שחוטפים את air force one או הבית הלבן או מגדלי נאקאטומי. וכמובן ויש גיבור שמסכן את החיים שלו (למה? בשביל זה יש לחברות ספנות ביטוח). יהיה הרבה רעש וצלצולים והרבה דברים יקרו בשביל שלא יהיה זמן לחשוב כמה הכל מופרך. אז הפעם מדובר בסומאלים על אוניית משא. משנה מקום - אבל לא משנה מזל. זאת נוסחא.scsa כתב:יש כל מיני הגדרות "לסרט אקשן אמריקאי"
לא מהיר ועצבני, לא עוד סרט קומיקס.... זה כבר טוב...
כמו שלהרבה דברים יש טעם של עוף. גם לטריילר הזה יש טעם של עוף.
בסופו של דבר זה עניין של ציפיות. אם אתה רוצה לכבות את המוח לתשעים דקות וקצת להתבדר - יכול להיות שהסרט הזה יספק את הסחורה. אם אתה רוצה חוויה קצת יותר משמעותית - לפחות לפי הטריילר, תצטרך לחפש אותה במקום אחר.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"