התלבטות בין שני סוגי רמקולים רצפתיים
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
שניהם נחשבים לרמקולים באותו רמה פחות או יותר.
רק צריך לשמוע ולהחליט.
רק צריך לשמוע ולהחליט.
פה נעוצה הבעיה. אין באמת יותר "טוב", זה תלוי בטעם אישי, ויכול להיות שהמוכר פשוט אוהב יותר את ה 683, ו/או מרוויח עליהם יותר ולכן מנסה לשכנע אותך.אמר שהם יותר טובים...
כמו שנאמר מעלי, פשוט תאזין ותחליט.
אני גם לא מזמן הייתי בכמה חנויות סטריאו ושמעתי את הרמקולים של שני החברות B&W and Monitor Audio
המכיר של דגם 683 יותר גבוהה ממכיר של RX6. יותר נכון להשוות את דגם 684 ל RX6 ואת הדגם 683 ל RX8.
אני יכול להגיד על עצמי כמובן שזה מאוד סובייקטיבי נושא של הטעם. אך בהשווה של RX6 ל 684 אהבתי יותר את 684
לעומת זאת בהשווה של 683 ל RX8 אהבתי יותר את צליל של RX8. שוב צריך להגיד ששני הרמקולים (B&W ו MONITOR AUDIO) שונים מאוד בצליל לכן שאלה היא מה אתה אוהב ממציץ לך ללכת ולשמוע קודם כל עם מוזיקה שאתה מכיר טוב
בהצלחה
המכיר של דגם 683 יותר גבוהה ממכיר של RX6. יותר נכון להשוות את דגם 684 ל RX6 ואת הדגם 683 ל RX8.
אני יכול להגיד על עצמי כמובן שזה מאוד סובייקטיבי נושא של הטעם. אך בהשווה של RX6 ל 684 אהבתי יותר את 684
לעומת זאת בהשווה של 683 ל RX8 אהבתי יותר את צליל של RX8. שוב צריך להגיד ששני הרמקולים (B&W ו MONITOR AUDIO) שונים מאוד בצליל לכן שאלה היא מה אתה אוהב ממציץ לך ללכת ולשמוע קודם כל עם מוזיקה שאתה מכיר טוב
בהצלחה