באג קטן אך מעצבן בתוכניות מוקלטות ב YES
-
oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מדובר על תוכניות מוקלטות שחסומות לצפייה אוטומטית על ידי YES עקב תוכן אלים וכדומה - למשל "דקסטר".
אני מתחיל לנגן את התוכנית המוקלטת ואז מריץ קדימה כדי לדלג על כל הקדימונים וכדומה. אחרי זמן מה קופץ החלון של הסיסמא אבל אחרי קבלת הסיסמא התוכנית חוזרת לתחילת ההקלטה כלומר צריך שוב להריץ קדימה כדי להגיע לתחילת התוכנית...
קטנוני מדי??
אני מתחיל לנגן את התוכנית המוקלטת ואז מריץ קדימה כדי לדלג על כל הקדימונים וכדומה. אחרי זמן מה קופץ החלון של הסיסמא אבל אחרי קבלת הסיסמא התוכנית חוזרת לתחילת ההקלטה כלומר צריך שוב להריץ קדימה כדי להגיע לתחילת התוכנית...
קטנוני מדי??
דור-7 : אתה עובד YES בזק או HOT או חברה אחרת מטעם ,כי כל ההודעות שלך נשמעות אותו דבר .dor8 כתב:לא קטנוני בכלל.
עם כל הבאגים והתחלואים בהוט דבר שכזה עדיין אין לנו.
אין דרך להסיר את ההגבלה/חסימה נקודתית לממיר? ביררת איתם?...
.
בכל פעם ששואלים על YES MAX בפורום ,אתה עונה על הבאגים של הוט מג'יק - HD ,זה לא נראה לך מוזר .
נערך לאחרונה על ידי obbturn ב 10/05/2013 13:04, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ואוו איך הצלחת לעלות עלי?? גאון !obbturn כתב:דור-7 : אתה עובד YES בזק או HOT או חברה אחרת מטעם ,כי כל ההודעות שלך נשמעות אותו דבר .dor8 כתב:לא קטנוני בכלל.
.
בכל פעם ששואלים על YES MAX בפורום ,אתה עונה על הבאגים של הוט מג'יק - HD ,זה לא נראה לך מוזר ....
תפסת אותי על חם! אני משמש כמנכ"ל חברת יס , בעל שליטה בחברת בזק , וטכנאי בהוט בשעות הפנאי.
מנהלים , נא להצמיד לי דחוף "עובד לווין/כבלים".
יש לך בכלל שעות פנאיdor8 כתב:ואוו איך הצלחת לעלות עלי?? גאון !obbturn כתב:דור-7 : אתה עובד YES בזק או HOT או חברה אחרת מטעם ,כי כל ההודעות שלך נשמעות אותו דבר .dor8 כתב:לא קטנוני בכלל.
.
בכל פעם ששואלים על YES MAX בפורום ,אתה עונה על הבאגים של הוט מג'יק - HD ,זה לא נראה לך מוזר ....
תפסת אותי על חם! אני משמש כמנכ"ל חברת יס , בעל שליטה בחברת בזק , וטכנאי בהוט בשעות הפנאי.
מנהלים , נא להצמיד לי דחוף "עובד לווין/כבלים".
...