shure הוציאה אוזניית IE חדשה !!!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
הרעיון לעשות את תיבת האוזניה שקופה הינו גאוני. עוזר להראות עד כמה מתוחכמת האוזניה ועוזר גם להצדיק את המחיר.
הוידאו מומלץ לצפייה.
הוידאו מומלץ לצפייה.
- shualy
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
תשובת המומחים: http://www.innerfidelity.com/content/to ... s-reviewedmikel1999 כתב:לינק:
http://www.head-fi.org/t/663180/shure-s ... re-finally
נראה מדהים בייחוד אהבתי את האופציה לשנות את "טעמים" של סאונד
מה אתם אומרים אוזניית ה-IE הטובה ביותר ב-1000$ ?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
^פילטר דיגיטלי עובד ע"ב שינוי פאזה ורוב הEQ האלה, עד כמה שאני מכיר, עושים את זה תוך כדי הוספת עיוותים הרמוניים לא רצויים. דרייברים של balanced armature מאוד רגישים לשינויים בפאזה ובעכבה כידוע ולכן אולי עדיף באמת לשמור את הפילטר בצד האנלוגי.
לעניין האוזניות, האיכות בנייה באמת נראית מעולה, במיוחד הLF המסיבי ביחידת סאב.
המחיר MSRP לעומת זאת באמת מאכזב, עושה רושם שזה יותר קשור ליוקרה וע"מ ליישר קו עם AKG וסנהייזר מאשר תמחור נורמלי נטו.
לעניין האוזניות, האיכות בנייה באמת נראית מעולה, במיוחד הLF המסיבי ביחידת סאב.
המחיר MSRP לעומת זאת באמת מאכזב, עושה רושם שזה יותר קשור ליוקרה וע"מ ליישר קו עם AKG וסנהייזר מאשר תמחור נורמלי נטו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
פילטר דיגיטלי גם גורם לשינויי פאזה - הוא לא עובד ע"ב שינוי פאזה. אין פילטרים אידאליים - כל הפילטרים גורמים לשינויים לא רצויים, בלי קשר אם הם דיגיטליים או אנאלוגיים.Ilyan כתב:^פילטר דיגיטלי עובד ע"ב שינוי פאזה ורוב הEQ האלה, עד כמה שאני מכיר, עושים את זה תוך כדי הוספת עיוותים הרמוניים לא רצויים. דרייברים של balanced armature מאוד רגישים לשינויים בפאזה ובעכבה כידוע ולכן אולי עדיף באמת לשמור את הפילטר בצד האנלוגי....
דרייברים, ולא משנה מאיזה סוג, מתרגמים סיגנל חשמלי אנאלוגי לגל מכני. מה זאת אומרת שהם רגישים לשינוי בפאזה? סוג הפילטרים שאנחנו מדברים עליהם (EQ) הם לינאריים ואינווריאנטיים בזמן, ז"א השינוי בפאזה שהם גורמים לו הוא אחיד.
אני לא מבין על מה אתה מדבר.
גם חיפוש (קצר) בגוגל לא העלה תוצאות
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...