הסבר מערכת סטריאו

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
asasdin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם שמי דין ואני ממש חדש באתר הזה ולא מזמן התחלתי להבין מהאתר שיש דבר כזה מגבר סטריאו משולב (שאני לא הכי יודע מזה) ושזה הרבה יותר טוב מרסיבר עם חמש ערוצים ושזה הרבה הרבה יותר יקר
אשמח אם מישהו קצת יסביר לי מה מו מי,אני רוצה לקנות אחד עוד מעט ולחבר למחשב בשביל מוזיקה
בינתיים אני עם רצפתיים של קודה שמחוברים למגבר סטריאו ישן של HITACHI לא מהרחבים,אלה עם מקון לקלטות למטה ,
מישהו יכול להסביר לי קצת למה המגרים של הסטריאו כלכך יקרים לעומת הרסיברים של החמש ערוצים? ולמה רוב מה שראיתי זה רק 45 וואט לדוגמא? כאילו במגבר סטריאו שומעים יותר חזק או משהו כזה?

asasdin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

אוהבים אותי בפורום הזה חח

direct
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 495
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

שלום דין
קח בחשבון שאתה יכול להשתמש בחיפוש כדי למצוא תשובות לחלק מהשאלות

על מגברים אתה יכול לקרוא כאן http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1091

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #4 

שלום דין, המגברים המשולבים נבנו למטרה אחת בלבד, סטריאו ולכן באופן כללי ניתן לצפות שאיכות הרכיבים בו תהיה יותר טובה מאשר רסיבר קולנוע ביתי באותה קטגוריית מחיר. הפערים אומנם הצטמצמו משמעותית (לדעתי בעיקר ברסיברים של חברת ימאהה) אבל הם עדין קיימים ובאים לידי ביטויי בסאונד יותר מפורט והפרדה הרבה יותר טובה בין כלי הנגינה, אם יש לך שמיעה מוזיקלית אז אני מאמין שבבדיקה קצרה תוכל לזהות את ההבדלים האלה בקלות (אם הרמקולים והמקור טובים). יש מספיק הסברים בנושא פה באתר ולא יהיה לך קשה למצוא אותם, השאלה שצריכה להישאל במידה והחלטתה לבצע רכישה היא מה התקציב (קח בחשבון שכדאי לשדרג את הרמקולים אם רוצים להרגיש בשינויי משמעותי).

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”