מקציף חלב stand alone

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
joel פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 227
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

החליפו לנו את המכונת קפה בעבודה למכונה אוטומטית לגמרי שגם מייצרת קצף חלב אוטומטי
למכונה הקודמת היה מקציף עם קיטור לא רע. אנשים התרגלו. עכשיו הם עצובים

מישהו מכיר מקציף קיטור stand alone?
רצוי אחד כזה שנמכר עם שירות לבתי עסק

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #2 

קשה למצוא , מהבדיקות שעשיתי בזמנו אני זוכר את הפתרון הזה:
http://www.amazon.com/Taylor-Ng-Bellman ... B003QVDRSC
תמונה

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #3 

יש מקציפים שעושים עבודה סבירה כמו האירוצ'ינו ודומיו (יש עדיפים)
what's next?

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #4 

זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

joel פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תודה רבה על כל ההצעות (f)
לצערי אף אחד מאלו לא באמת יסתדר במקום עבודה שלנו :(
אני מחפש קיטור כמו זה במכשיר שעפר קישר, אבל זה רלוונטי רק אם מישהו בארץ ימכר אותו ויתן עליו שירות
לגבי מכשיר שמופעל על גז זה פתרון נהדר בזמן שמכונת האספרסו שלי בתיקון או במשלוחה, אבל זה לא מתאים כי זה המון התעסקות.
כל המקציפים לסוגיהם לא ממש נותנים מיקרו-פואם, אין תחליף לקיטור. חוץ מזה, הקצף של המכונה האוטומטית לא רע (אבל הוא גם לא ממש טוב, לפחות לא לאחר שהתרגלת להקצפה באמת טובה מקיטור)

אני מיואש. חיפוש בגוגל הוליד כלום

אולי אחד מהועסקים בתחום ירים את הכפפה ויביא לארץ מכשיר שכל מה שהוא עושה זה קיטור?
יש לי לפחות לקוח אחד :)

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #6 

בעבודה שלי לוואצה קפסולות של פבוריטה. יש שם דוד 4 ליטר, הקצפה ברמה שאין להרבה אנשים פה בבית.
אתה רוצה מיקרופום תנסה פרנץ פרס או טוטוקרמה. הכל נהיה שם מיקרופום.

מאור_בר
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1222
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 125 פעמים

שליחה #7 

דוד 4 ליטר במכונת קפסולות? 8O

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #8 

דבוטאנט כתב:בעבודה שלי לוואצה קפסולות של פבוריטה. יש שם דוד 4 ליטר, הקצפה ברמה שאין להרבה אנשים פה בבית.
אתה רוצה מיקרופום תנסה פרנץ פרס או טוטוקרמה. הכל נהיה שם מיקרופום.
...
טוטוקרמה יוצר מיקרופום?!

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

שליחה #9 

פבוריטה:
תמונה
זאת מכונת מחליף חום עם קפסולות לוואצה.
טוטוקרמה עושה מיקרופום - יותר מדי אפילו.

joel פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

הנסיון שלי עם טוטקרמה רע, יש לי שניים ואני משתמש בהם רק כשיש הרבה אורחים
אני לא אוהב את התוצאה שיוצאת מזה - מזכיר לי הקצפת סטארבקס כבדה וסבונית. ועל לאטה ארט אין מה לדבר :)
ביומיום כשאין לי מקציף אני פשוט מחמם חלב במיקרו

...לצערי אני מתחיל להשלים עם העובדה שפשוט אין מוצר כזה בארץ... בעסה!

נו טוב. זה בסה"כ מקום עבודה, כנראה שמושלם זה לא יהיה

fishi8
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71

שליחה #11 

לי בבית יש גם טוטוקרמה וגם את המוצר הזה: http://www.bellman.com.tw/en/product.php?productid=94
שהוא מאוד דומה לבלמן שהציגו לפני-כן רק שהוא רק מקציף ולא עושה קפה ולכן הוא גם יותר זול משמעותית.
הטוטוקרמה עושה מיקרו-פואם בסדר גמור אבל אין מה להשוות בינה לבין הבלמן cx25s. זה פשוט מכשיר נהדר בפשטותו וביעילותו.
אם אתה חושש משירות וכו'- אין מה לתת שירות למכשיר כזה; בסה"כ שמים בו מים ומרתיחים, כך שאין יותר מידי מה להתעסק איתו ואין מה שיכול להיהרס (במקרי קיצון- באתר של בלמן יש גם חלקי חילוף שאתה יכול לקנות ולשלוח לארץ ולשים בעצמך).
בנוסף, ההקצפה גם לא לוקחת יותר מידי זמן.
בקיצור, אני יודע שזה נשמע ממה שכתבתי שאני משווק מורשה של בלמן בארץ, אבל לצערי אני לא. אני רק לקוח מאוד מאוד מבסוט.
אם אתה לא בעניין של גז- אז המכשיר הזה זוכר לביקורות מהוללות כך ששווה לבדוק אותו (ויש מי שנותן לו שירות בארץ):

joel פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

פישי, תודה רבה על התשובה המפורטת

אבל אני מרגיש שלא התאמצתי מספיק להסביר מה הסיפור בדיוק

נתחיל בזה שיש לנו מכונת אספרסו אוטומטית של WMF (מדגם פרסטו). רוני מקפה רות השפריץ ניטים כשסיפרתי לו על המכונה. כנראה שיחסית למכונות אוטומטיות היא לא רעה, ואפילו די טובה. המכונה נתמכת ע"י קפה ג'ו.
איכות הקפה... ובכן... בו נאמר שיחסית לסאקו שהיתה קודם זה שיפור משמעותי אבל עדיין רחוק ממשקה אספרסו מתקבל על הדעת
רוב האנשים במשרד לא ממש מבינים מה מתריד אותי ומשוכנעים שזה קפה כמו בבתי קפה. ובכן, זה באמת גרוע כמו שרוב בתי הקפה יודעים להרוס קפה - אבל לא הייתי קורא לזה אספרסו טוב.

עכשיו קצת רקע:
לפני בערך שנתיים כשקניתי את המטחנה שלי (סופר ג'ולי) כמעט שהתעלפתי כל בוקר מחדש מאיכןת הקפה שהגאג'יה קלאסיק שלי הפיקה. נורא התאכזבתי שהמקציף שלה על הפנים. התחלתי לחפש באינטרנט ומיד מצאתי מדריכים מפורטים להקצפה.
תוך זמן קצר ציירתי רוזטות ולבבות. תוך כדי התהליך התחלתי להקציף גם במשרד. חלק מהעמיתים התרשמו וביקשו שאסביר להם את התהליך של הקצפת החלב. הדפסתי דף עם מספר הוראות (שהיה במגירה מתחת למכונה) וכל מי שרק צייץ קיבל הסבר מפורט והדגמה.
לאורך הזמן התפתחה תרבות מאוד מפותחת של הקצפה איכותית בקרב חלק מהמורעלים והתורה הופצה לכל דיחפין.

נחזור לימינו אנו:
לפני מספר שבועות הנחיתו לנו את המכונה החדשה ובמכונה הזו אין מקציף רגיל אלה מקציף אוטומטי
כל מי שהתרגל לחלב מוקצף בקיטור מיד שם לב להבדל. לתדהמתי מתוך 135 עובדים שרק חלק מהם שותים קפה (לא יותר מ-100) כמה עשרות מהעובדים ממש התמרמרו מהסיפור. חלק מהם באו להאשים אותי אישית שבגללי הבוקר שלהם כבר לא אותו בוקר 8O

כמחווה של רצון טוב ההנהלה החליטה (הפעם זה באמת ההנהלה, לא אישתי) לרכוש מכשיר שמייצר קיטור. כמה מחובבי הקפה (כולל אותי) התבקשו לאתר את המכשיר המיוחל
לצערי נראה לי שזה לא ילך :(

לסיכום. לי בבית יש (תיאורטית) מכונת אספרסו מצויינת (מעשית היא בעצם באוניה) ואין לי שום צורך בהקצפה בבית. בשבועות שאנו מארחים 20 איש שאף אחד מהם לא מבין פשוט *כלום* בקפה אני מקציף לכולם בטוטקרמה. בכל הזדמנות אחרת אני משתמש במקציף הקיטור

המשך הסיכום: בחברה בה אני מועסק יש מכונות קפה של קפה ג'ו עם מקציף אוטומטי שהופך חלב טוב לקצף ביצים רותח
בגלל שמדובר בחברה עם 150 עובדים שמתפרסת על 2 קומות עם 3 מטבחים ו-3 מכונות אספרסו אף אחד לא הולך להזמין שום דבר מחו"ל או לקנות שום מוצר שאין מאחוריו גוף שתומך בעסקים.

ולכן, שוב אני אחזור על המסקנה הנוראית וככל הנראה בלתי נמנעת, אין ממש פתרון לנושא.

Kerenfood
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 902
נתן תודות: 122 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #13 

דבוטאנט כתב:יש כזה:
http://www.astramfr.com/steamers.html
...
וואו

אין להם גבולות אהה ?

נראה מדהים

ozeltzex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1648
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 402 פעמים

שליחה #14 

joel כתב:החליפו לנו את המכונת קפה בעבודה למכונה אוטומטית לגמרי שגם מייצרת קצף חלב אוטומטי
למכונה הקודמת היה מקציף עם קיטור לא רע. אנשים התרגלו. עכשיו הם עצובים

מישהו מכיר מקציף קיטור stand alone?
רצוי אחד כזה שנמכר עם שירות לבתי עסק
...
ישנם מקציפים כמו בסרטון ששמו פה שעולים באזור ה 300 ש"ח. פשוט תחפש באחת מרשתות הקפה.
אני ראיתי אותם בפעולה והם פשוט מעולים. משאירים חלב שמוקצף בעדינות ועם ברק יפה מלמעלה. ממש תוצאה יפה.
קשה לי להאמין שתמצא כאלו אצל חברה לשירותי קפה, ובמחיר כזה אולי עדיף לקנות עצמאית ולהתנסות..

אופיר

maladjusted
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 638
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #15 

יש לי בבית משהו דומה למה שמוזכר למעלה, הTWISTER PRO, יש גם שרשור בנושא. למרות שאני מרוצה ממנו מאד ומשתמש בו כמעט כל יום (כלומר כל יום בו לא נגמר החלב), לא מאמין שהוא ישרוד שימוש HEAVY DUTY בסביבה משרדית. ה BREVILLE נראה אותו דבר, רק ממותג ועם פיצ'רים.

shtud
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1591
נתן תודות: 167 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #16 

ראיתי אצל שלומי ביתן מ"לה פרופשיונל" מכשיר כמו שדבוטנט כתב, אמנם זה היה לפני שנתיים אבל יש מצב שזה עדיין אצלו.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il

joel פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

shtud כתב:ראיתי אצל שלומי ביתן מ"לה פרופשיונל" מכשיר כמו שדבוטנט כתב, אמנם זה היה לפני שנתיים אבל יש מצב שזה עדיין אצלו.
...
(Y)
אני אבדוק

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”