התאמת מערכת סטריאו לסלון , שאלה למומחים
אהלן חברים ,
אני מנסה לבחור מערכת סטריאו לסלון .
העניין הוא שאני רוצה שתיהיה לי שליטה על הווליום , כלומר אני רוצה שאני אוכל לקבוע את רמת הווליום (זה עבור בית שמושכר לדיירים שאני לא רוצה שישימו מוזיקה רועשת)
חשבתי על שתי אפשרויות .
א) לקנות זוג רמקולים מוגברים ולתלות אותם על הקיר , לכוון את הווליום שלהם לעוצמה מסויימת ולהסתיר את המתג כיוון ווליום.
ב) לקנות שני רמקולים רגילים (מדפיים) לתלייה על הקיר ולחבר אותם לרסיבר סטריאו שמכיל בתוכות אופציה של הגבלת עוצמה מירבית (אם יש כזה )
ג) אותו הדבר כמו ב' רק שאם אין את הפתרון של ההגבלת עוצמה אז פשוט לשים את הרסיבר בקופסא נעולה.
---------------
אשמח לשמוע מה דעתכם או האם יש לכם רעיונות אחרים .
כמו כן האם קיימת פונקציה כזאת של הגבלת עוצמת ווליום מקסימאלית ברסיברים?
אם אבחר באופציה א' אילו רמקולים מוגברים כדאי לקנות ?
נ.ב התקציב הוא עד 3000 ש"ח , אך כיוון שבכל מקרה עוצמת המוזיקה שתתנגן תיהיה נמוכה יחסית אז עניין האיכות אינה פונקציה מכרעת ולכן ניתן להתפשר.
תודה רבה !!!!
אני מנסה לבחור מערכת סטריאו לסלון .
העניין הוא שאני רוצה שתיהיה לי שליטה על הווליום , כלומר אני רוצה שאני אוכל לקבוע את רמת הווליום (זה עבור בית שמושכר לדיירים שאני לא רוצה שישימו מוזיקה רועשת)
חשבתי על שתי אפשרויות .
א) לקנות זוג רמקולים מוגברים ולתלות אותם על הקיר , לכוון את הווליום שלהם לעוצמה מסויימת ולהסתיר את המתג כיוון ווליום.
ב) לקנות שני רמקולים רגילים (מדפיים) לתלייה על הקיר ולחבר אותם לרסיבר סטריאו שמכיל בתוכות אופציה של הגבלת עוצמה מירבית (אם יש כזה )
ג) אותו הדבר כמו ב' רק שאם אין את הפתרון של ההגבלת עוצמה אז פשוט לשים את הרסיבר בקופסא נעולה.
---------------
אשמח לשמוע מה דעתכם או האם יש לכם רעיונות אחרים .
כמו כן האם קיימת פונקציה כזאת של הגבלת עוצמת ווליום מקסימאלית ברסיברים?
אם אבחר באופציה א' אילו רמקולים מוגברים כדאי לקנות ?
נ.ב התקציב הוא עד 3000 ש"ח , אך כיוון שבכל מקרה עוצמת המוזיקה שתתנגן תיהיה נמוכה יחסית אז עניין האיכות אינה פונקציה מכרעת ולכן ניתן להתפשר.
תודה רבה !!!!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אתה רציני ??
ה"פתרון" הראשון שלך הזוי באופן מיוחד - ומה אם הם ירצו לשמוע בווליום נמוך מזה שקיבעת שם?
חוץ מזה, מה תעשה אם הם יביאו מערכת משלהם שעליה אין לך "שליטה"? או שאתה מכניס בחוזה סעיף שאסור להם להביא ציוד סאונד לבית.
חוץ מזה, מה תעשה אם הם יביאו מערכת משלהם שעליה אין לך "שליטה"? או שאתה מכניס בחוזה סעיף שאסור להם להביא ציוד סאונד לבית.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
טוב שירדת מהאפשרות הראשונה, אבל רק 2 דברים לידיעה כללית -
א, לא מכל נגן אפשר לשנות ווליום - תלוי מהו המכשיר.
ב, לא כל המכשירים הם בעלי אותו מגבר פנימי, כך שבכל מקרה נגן עם מגבר פנימי חזק יותר יכול להוציא מהרמקולים ווליום חזק מזה שהתכוונת אליו.
אבל אם אתה לא מאפשר להביא ציוד הגברה אז זה לא חשוב - בהצלחה.
א, לא מכל נגן אפשר לשנות ווליום - תלוי מהו המכשיר.
ב, לא כל המכשירים הם בעלי אותו מגבר פנימי, כך שבכל מקרה נגן עם מגבר פנימי חזק יותר יכול להוציא מהרמקולים ווליום חזק מזה שהתכוונת אליו.
אבל אם אתה לא מאפשר להביא ציוד הגברה אז זה לא חשוב - בהצלחה.
קצת מחוץ לדיון אבל אני מרגיש שאני מוכרח להעיר:
בלי להעליב - אבל אני לא הייתי שוכר את הדירה הזו.
אני מניח שאתה גם אוהב לשמוע מוזיקה. שים את עצמך רגע במקום הדיירים הפוטנציאליים האלה ותדמיין מה הם יחשבו על בעל-הבית.
באמת שאני לא מנסה להטיף מוסר, כל אחד והרצונות שלו, ביחוד כשמדובר ברכוש ששייך לך ואתה קובע את החוקים.
סתם חומר למחשבה.
(אלא אם כן הדיירים הם הילדים שלך ואתה שומר להם על עור התוף - שזה כבר משהו אחר לגמרי)
בלי להעליב - אבל אני לא הייתי שוכר את הדירה הזו.
אני מניח שאתה גם אוהב לשמוע מוזיקה. שים את עצמך רגע במקום הדיירים הפוטנציאליים האלה ותדמיין מה הם יחשבו על בעל-הבית.
באמת שאני לא מנסה להטיף מוסר, כל אחד והרצונות שלו, ביחוד כשמדובר ברכוש ששייך לך ואתה קובע את החוקים.
סתם חומר למחשבה.
(אלא אם כן הדיירים הם הילדים שלך ואתה שומר להם על עור התוף - שזה כבר משהו אחר לגמרי)
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
כל הכבוד! תשלוט להם גם על החשמל! סך הכל אנחנו לא רוצים שהם בטעות ישכחו את הדוד דולק. זה גורם לבלאי מואץ של גוף החימום! גם על הפתיחה והסגירה של החלונות! אל תשכח! זה חשוב. אין לך מושג כמה רעש אפשר לייצר בפתיחות וסגירות קפריזיות של חלונות וזה שוחק את המסבים. ומה עם המים? ככה תיתן להם? חופשי? לפחות תשליט איזו הקצבה בעזרת שיבר חכם בשלט רחוק שלא בטעות יעשו יותר מידי אמבטיות ויגרמו לנזילות, ישקו את הגינה, יפתחו בריכה אולימפית בסלון וישתו מים באמצע הלילה. אווווףףףף איזה רעש עושות נעלי בית באמצע הלילה כשקמים לשתות. ומה עם גז? אולי תבטל להם בכלל? זה מאוד מסוכן! אחרי כל ההגבלות האחרות אולי הם בטעות ירצו לדחוף את הראש לתנור ולשאוף קצת בוטאן ומרקבטאן כדי לשכוח את הצמא. אתה יודע מה? זה יותר מידי בלגן. אל תשכיר להם. נבלות!
- robo7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
לא ישים מבחינה טכנית, ניתן רק להוריד את הגיין.litan כתב:.......העניין הוא שאני רוצה שתיהיה לי שליטה על הווליום , כלומר אני רוצה שאני אוכל לקבוע את רמת הווליום (זה עבור בית שמושכר לדיירים שאני לא רוצה שישימו מוזיקה רועשת)
.....
תודה רבה !!!!...
שים לב גם לשאר התגובות...
R