את/אתה הצתרפת למבצע "100 ב 100" והיה לך UP של 3? כמה קיבלת במבצע?
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לאחר הודעה הקודמת, וחוסר מידע בתקנון במבצע לגבי מהירות UP, אני פותח את הסקר הזה, כי משהו כאן מסריח מעוד.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
לפי האתר של YNET רשום שזה 1.5
אבל איך שהם אומרים את זה נשמע שהם לא מודעים לכך שיש חבילה של 100/3.
גם התקשורת וגם החברות תקשורת מפגרים שהם עושים כל כך הרבה בלאגן ואנשים עוד יותר בבלאגן בגלל שהחברות לא אומרות את העובדות באופן ברור ורק מנסים לצאת בהצהרות בומבסטיות.
"לי יש הכי גדול"
אבל איך שהם אומרים את זה נשמע שהם לא מודעים לכך שיש חבילה של 100/3.
גם התקשורת וגם החברות תקשורת מפגרים שהם עושים כל כך הרבה בלאגן ואנשים עוד יותר בבלאגן בגלל שהחברות לא אומרות את העובדות באופן ברור ורק מנסים לצאת בהצהרות בומבסטיות.
"לי יש הכי גדול"
-
denis29
- חבר ותיק

בו נגיד ככה, מבחינה משפטית, מה תופס יותר? תקנון ? או מילה ששמעתי בטלפון, בשיחה אם נציגת שרות?
אם זה לא מצוין בתקנון, מי קובע פה את המהירות? אין תשובה
אם זה לא מצוין בתקנון, מי קובע פה את המהירות? אין תשובה
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
לפי מה שנראה רק המסלול של הלשוש שנים מקבל אפלוד 3 מגהdenis29 כתב:בו נגיד ככה, מבחינה משפטית, מה תופס יותר? תקנון ? או מילה ששמעתי בטלפון, בשיחה אם נציגת שרות?
אם זה לא מצוין בתקנון, מי קובע פה את המהירות? אין תשובה...
-
denis29
- חבר ותיק

בקיצור צריך תקנון שרושם בבירור מה מהירות הUP במבצע זה, כל עוד לא רשום, בזק כביכול יכולה לתת כל מהירות העולה על דעתה ?
אני מקבל בבדיקות מהירות לא פחות מ2.5 upload ולפעמים 3 . אני אשמח שזה ישאר 3 למרות ש1.5 לא כלכך נורא.
נכון ש1.5 זה חצי מ3 אבל גם 3 זה בדיחה יחסית לupload - הוא צריך להיות לפחות 5-10% .טוב אנחנו קצת מפגרים אחרי מדינות אחרות בעולם אבל אנחנו יכולים להתנחם בעובדה שאנחנו לא היחידים.
נכון ש1.5 זה חצי מ3 אבל גם 3 זה בדיחה יחסית לupload - הוא צריך להיות לפחות 5-10% .טוב אנחנו קצת מפגרים אחרי מדינות אחרות בעולם אבל אנחנו יכולים להתנחם בעובדה שאנחנו לא היחידים.
אני דיברתי עם נציגה שאמרה לי שהמחשב לא מאפשר לה לשים לי את החבילה ואמרה לי להמתין על הקו אחרי המתנה של חצי דקה חזרה אליי ואמרה שכיוון שיש תקלה טכנית אני משייכת אותך לחבילה של ה100 מגה ב100 שקל עם אפלאוד 3 מגה
אני הירווחתי
הטעיית צרכנים של בזק
חבר'ה אני לא רוצה לקלקל את החגיגה אבל ראיתם את התחקיר ששודר בערוץ 2 על ה-100 מגה שבזק מפרסמת אך מסתבר שלא יכולה לספק...
מה דעתכם?
מה דעתכם?