100 ב 100, סתירה מתנאי שרות קיימים (העלה של 1.5) כנסו למי שתוהה
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
הלך חברים, אני רוצה לספר לכם על מה קרה לי בבזק, לפני שבוע בערך עברתי לחבילה של 100/3 במחיר של 129 שקל, למשך 12 חודשים, כפי שכולם יודעים, בזק שוב יצאה במבצע של 100 ב 100. דבר ראשון, בשום מקום בתקנון במבצע לא רשום דבר מה על מהירות UPLOAD, בשיחה שלי אם שרות לקוחות, בעניין החבילה הנ"ל, שאלתי את הנציגה האם מהירות הUPLOAD תשער 3, והיא אמרה כי כן, האמנתי לה, אחרי שהגעתי הביתה, הפתעה הפתעה...כן מהירות ה UPLOAD חזרה להיות 1.5, חשבתי משהוא לא בסדר, התקשרתי למוקד 166, והם בדקו ואמרו כי הקו תקין, העבירו אותי לשרות לקוחות ,והנציגה טענה כי מהירות ה UPLOAD לחבילה זו היא 1.5, הסברתי לה, שזה לא רשום בתקנון שבאתר,
היא ציינה שבתקנון שלה זה רשום כ "חבילה זו ניתנת אם מהירות UPLOAD של 1.5 לבד", כאשר ביקשתי לקבל את התקנון הזה למייל, היא אמרה כי לא ניתן, כי זה משהוא פנימי, דבר נוסף היא ציינה, כי גם אם תקשיב להקלטה אם הנציגה הקודמת, בפועל לא יהיה ניתן לעדכן אותי ל100/3 במחיר זה, כי אין חבילה כזאת במערכת. עכשיו אין לי שום דבר נגד, המחיר מצוין ונהניתי ממחיר כזה במשך שנה, אבל מה אני יכול לעשות נגד העניין שקרה פה?
היא ציינה שבתקנון שלה זה רשום כ "חבילה זו ניתנת אם מהירות UPLOAD של 1.5 לבד", כאשר ביקשתי לקבל את התקנון הזה למייל, היא אמרה כי לא ניתן, כי זה משהוא פנימי, דבר נוסף היא ציינה, כי גם אם תקשיב להקלטה אם הנציגה הקודמת, בפועל לא יהיה ניתן לעדכן אותי ל100/3 במחיר זה, כי אין חבילה כזאת במערכת. עכשיו אין לי שום דבר נגד, המחיר מצוין ונהניתי ממחיר כזה במשך שנה, אבל מה אני יכול לעשות נגד העניין שקרה פה?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- fLy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 522 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
הי דניס,
אני מבין שאתה מבואס מהירידה בu/l, אבל בשורה התחתונה לא הבנתי מה עדיף לך, המחיר הנמוך או הu/l הגבוה??
לחזור לחבילה הקודמת אתה יכול?
אתה משוכנע שנאמר לך בפירוש שהחבילה ב100ש"ח היא 3 u/l? אם כן, תבקש לשמוע את ההקלטה.
אין דבר כזה "אין חבילה כזו במערכת"...'ימציאו' חבילה.
דורון.
אני מבין שאתה מבואס מהירידה בu/l, אבל בשורה התחתונה לא הבנתי מה עדיף לך, המחיר הנמוך או הu/l הגבוה??
לחזור לחבילה הקודמת אתה יכול?
אתה משוכנע שנאמר לך בפירוש שהחבילה ב100ש"ח היא 3 u/l? אם כן, תבקש לשמוע את ההקלטה.
אין דבר כזה "אין חבילה כזו במערכת"...'ימציאו' חבילה.
דורון.
אם הבטיחו לך משהו במחיר מסוים אז תתעקש על זה!
מקרה שקרה לי:
הנציגה בבזק טעתה כשהבטיחה לי 100/3 באותו המחיר למשך חצי שנה, כשבמקרה שלי המחיר הזה הוא 30 שקלים. אבל כמובן שהמבצע לא תפס לגבי והחיוב הראשון יצא 150 שקל.
אחרי כמה בירורים והמון נדנודים מצדי וגם קצת מזל כי בסוף נפלתי על הנציגה המקורית שהכניסה אותי לתסבוכת הזו היא הזינה לי זיכויים ידנית כך שאשלם 30 שקל.
מקרה שקרה לי:
הנציגה בבזק טעתה כשהבטיחה לי 100/3 באותו המחיר למשך חצי שנה, כשבמקרה שלי המחיר הזה הוא 30 שקלים. אבל כמובן שהמבצע לא תפס לגבי והחיוב הראשון יצא 150 שקל.
אחרי כמה בירורים והמון נדנודים מצדי וגם קצת מזל כי בסוף נפלתי על הנציגה המקורית שהכניסה אותי לתסבוכת הזו היא הזינה לי זיכויים ידנית כך שאשלם 30 שקל.
אחלה סבבהWTFisTHAT כתב:התחברתי למבצע החדש, הנציג אמר 1.5, אני מקבל 3. כאשר לפני כן היה לי 50/1.5....
רק תבדוק כל כמה ימים אם ה 3 מגה נשאר ללא שינוי
כדי שלא יחזירו לך ל 1.5 מגה אם מישהו בבזק יעשה בקרה על המנוי
בזק האלה נותנים לך הרגשה שהם עושים לך טובה כאשר אתה מתקשר לשירות הלקוחות כאילו מנסים למנוע ממך לקבל מחיר יותר טוב אני אישית מנוי על חבילה של 100 אפלאוד 3 בתשלום של 129 היחלטתי שאני מצטרף למבצע של 100 מגה ב100 שקל אני מיתקשר לשירות הלקוחות עונה לי נציגה (בהתחלה חשבתי שהם הוזילו את חבילת ה 100 שלהם)הנציגה אומרת לי אם אני שמה לך את החבילה אז תדע שיהיה לך מהירות העלאה של 1 מגה
אני ניבהלתי אמרתי לה טוב לא צריך יום למחרת דפדפתי באינטרנט על מנת לקבל מידע על החבילה שלהם פתאום אני רואה כתבה באתר של פוקט למי שמכיר ושם כתוב שמהירות ההעלאה היא 1.5 אז הבנתי שהנציגה נתנה לי מידע שגוי התקשרתי עוד פעם למוקד שירות ענתה לי נציגה שטענה שאני לא יכול להצטרף לחבילה הזאת משום שאני כבר על 100 מגה אמרתי לה כי דיברתי עם נציגה איתמול ואמרה לי שכן אני יכול אז היא אמרה לי אני אלך לבדוק את זה שמה אותי במתנה אחרי דקה שהיא חזרה ואמרה כן אתה יכול אז אני מעבירה את הבקשה שלך וזה יתעדכן אוטומטית אמרתי לה טוב יום למחרת היתקשרתי עוד פעם היסברתי לנציגה מה היה איתי ולמה אני עדיין לא על החבילה הזאת היא בדקה את זה ואמרה לי שהמחשב לא נותן לה כרגע ושהיא תעביר את הבקשה שלי לנציגה שטיפלה בי קודם ושהיא תחזור אליי עוד שלושה ימים כדי לעדכן את החבילה במערכת
אמרתי טוב בסדר. טוב חברים מוזר אני כרגע על 100 הורדה ועל 3 העלאה למה המחשב לא נותן לה כי להוריד את האפלאוד
אם הייתי על מהירות נמוכה יותר אז הייתי מבין אבל אני על המהירות המרבית וכולה אני מוריד רק את ההעלאה מוזר
אמרתי טוב בסדר. טוב חברים מוזר אני כרגע על 100 הורדה ועל 3 העלאה למה המחשב לא נותן לה כי להוריד את האפלאוד
אם הייתי על מהירות נמוכה יותר אז הייתי מבין אבל אני על המהירות המרבית וכולה אני מוריד רק את ההעלאה מוזר
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
הם חזרו עליי מקשרי לקוחות ואמרו שיעבירו את זה לבדיקה, כי כל עוד זה לא כתוב בתקנון, זה עובד ל 2 כיוונים,
לא רשום שמהירות ה UP תשתנה או תשער במהירות הנוככית. אז אין לי ממש לטעון משהו נגד משהו שלא כתוב בתקנון.
אני לא מתכוון לחזור לחבילה של 129 בכלל, ולא משנה לי UP של 1.5, אבל אחרי שאתה כבר מקבל דבר מה, במקרה שלי,
UP של 3, ונציגה אמרה לי גם בטלפון שמהירות העלה לא תשתנה, ותשער 3, אך שוב אין לי שום סעיף בתקנון שיכול להוכיך את זה.
*למי שפה הצתרף למבצע של 100 ב 100 והיה לו 3 UP, כמה הוא מקבל ?
לא רשום שמהירות ה UP תשתנה או תשער במהירות הנוככית. אז אין לי ממש לטעון משהו נגד משהו שלא כתוב בתקנון.
אני לא מתכוון לחזור לחבילה של 129 בכלל, ולא משנה לי UP של 1.5, אבל אחרי שאתה כבר מקבל דבר מה, במקרה שלי,
UP של 3, ונציגה אמרה לי גם בטלפון שמהירות העלה לא תשתנה, ותשער 3, אך שוב אין לי שום סעיף בתקנון שיכול להוכיך את זה.
*למי שפה הצתרף למבצע של 100 ב 100 והיה לו 3 UP, כמה הוא מקבל ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
היה לי 20/3,
גם אני עשיתי שדרוג והיא טענה שאני אקבל 3 מגה אבל בפועל 1.5 ובטלפון הם אומרים לי היא עשתה טעות כשהבטיחה לי 3 כי אין חיבלה כזאת,
אני יכול להתקשר ולעמוד על ההבטחה שלהם כי הסכם זה הסכם, לא החלטתי עדיין אם יש לי חשק לדרוש זאת למרות שמגיע לי מה שהובטח לי
גם אני עשיתי שדרוג והיא טענה שאני אקבל 3 מגה אבל בפועל 1.5 ובטלפון הם אומרים לי היא עשתה טעות כשהבטיחה לי 3 כי אין חיבלה כזאת,
אני יכול להתקשר ולעמוד על ההבטחה שלהם כי הסכם זה הסכם, לא החלטתי עדיין אם יש לי חשק לדרוש זאת למרות שמגיע לי מה שהובטח לי