מגן מסך לטבלט ?
טבלט האנדרואיד שלי Ainol Hero הגיע עם "מגן מסך" מודבק מראש ולא נתתי לנושא חשיבות רבה.
היתה לי הרגשה ש"מגן המסך" פוגם ברגישות של ממשק המגע אך מאחר שהתרגלתי לשימוש במצב זה לא בדקתי את הנושא.
החלטתי לאחרונה להתחיל לכתוב הערות על מסמכים בעזרת הטבלט ומצאתי כי בלתי אפשרי לעשות זאת עם רגישות ממשק המגע.
הורדת "מגן המסך" עשתה שינוי גדול ברגישות ממשק המגע ובין השאר כתיבת הערות בעזרת סטיילוס מתאים הפכה לאפשרית.
המסקנה הראשונה שלי היא ש"מגן המסך" שהגיע מותקן על הטבלט לא נועד לשימוש יומיומי אלא להגנה על המסך עד להגעה אל הלקוח כך שכנראה אתקין מגן מסך אחר.
האם אתם משתמשים במגן מסך לטבלט ?
האם הבחנתם באיזשהו שינוי ברגישות ממשק המגע לאחר התקנת מגן המסך ?
היתה לי הרגשה ש"מגן המסך" פוגם ברגישות של ממשק המגע אך מאחר שהתרגלתי לשימוש במצב זה לא בדקתי את הנושא.
החלטתי לאחרונה להתחיל לכתוב הערות על מסמכים בעזרת הטבלט ומצאתי כי בלתי אפשרי לעשות זאת עם רגישות ממשק המגע.
הורדת "מגן המסך" עשתה שינוי גדול ברגישות ממשק המגע ובין השאר כתיבת הערות בעזרת סטיילוס מתאים הפכה לאפשרית.
המסקנה הראשונה שלי היא ש"מגן המסך" שהגיע מותקן על הטבלט לא נועד לשימוש יומיומי אלא להגנה על המסך עד להגעה אל הלקוח כך שכנראה אתקין מגן מסך אחר.
האם אתם משתמשים במגן מסך לטבלט ?
האם הבחנתם באיזשהו שינוי ברגישות ממשק המגע לאחר התקנת מגן המסך ?
אתה צודק בקשר ל"מגן המסך" שאיתו קיבלת את המכשיר.
כלל האצבע כאן הוא שאם יש במדבקה שוליים להסרה קלה, היא אריזה ולא מגן מסך לשימוש קבוע.
מגן מסך טוב לא אמור להשפיע על רגישות מסך המגע, אבל ייתכן שבמסך של המכשיר שלך הרגישות גבולית, ומגן מסך ירע את העניינים.
כלל האצבע כאן הוא שאם יש במדבקה שוליים להסרה קלה, היא אריזה ולא מגן מסך לשימוש קבוע.
מגן מסך טוב לא אמור להשפיע על רגישות מסך המגע, אבל ייתכן שבמסך של המכשיר שלך הרגישות גבולית, ומגן מסך ירע את העניינים.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
לא רק שאין שוליים כאלה אלא צריך ממש להתאמץ ע"מ להסיר את "מגן המסך" הוא מודבק בדיוק רב ואלמלא בועת אוויר ושריטות לא הייתי מבחין בו אלא הייתי חושב שזהו איזשהו ציפוי מונע השתקפות.shayf כתב:אתה צודק בקשר ל"מגן המסך" שאיתו קיבלת את המכשיר.
מגן מסך טוב לא אמור להשפיע על רגישות מסך המגע, אבל ייתכן שבמסך של המכשיר שלך הרגישות גבולית, ומגן מסך ירע את העניינים....
אם אתה עם איינול אז אל תחשוב פעמיים, תוריד "מגן המסך" ותתקין את המגן השני שיש לך השיפור בממשק המגע ללא "מגן המסך" מורגש ביותר ותהומי.מספיקלי כתב:אני על הסיני עדין עם המקורי, הוא קצת משופשף לאחר חצי שנה אבל אני מושך כי הוא די חלק.
קניתי בזמנו מגן מסך לאייפד בDX , כשממש ימאס לי אגזור את הגודל המדויק....