REL SUB
REL חברה מכובדת ליצור סאבים, אותי אישית REL לא "מרגשים" בקולנוע ביתי, אין להם את ה"ביצים" של סאב קולנועי.men כתב:בוקר טוב
ראיתי סאבים של rel
גיברלטר g1 g2
R528
איך הסאבים של rel
למי שיש או שיצא לו לשמוע
הם ברמה של svs jl velodyne?
האם הם נחשבים לסאבים ברמה גבוהה?...
ה-REL מאוד מזכיר לי את ה-AVANCE שהיה לי, סאב עדין מאוד, עשיר מאוד עם במה גדולה ורחבה אבל אין לו את ה-IMPACT של סאב קולנוע.
אין לו את ה-lower end לטעמי.
כהשלמה לרמקולים מדפיים/רצפתיים למוזיקה הם מעולים
אם אתה מחפש סאב לקולנוע, לך על SVS או VELODINE או JL AUDIO
אם יש לך מקום למפלצת הייתי ממליץ לך גם על סאב 18 אינץ' כשלי של חברה אמריקאית בשם TRIAD הם עושים סאבים מעולים לקולנוע, ויורדים מאוד מאוד נמוך, המחירים מאוד הוגנים לדעתי (באיזור ה-2500$).
מה הבעיה עם הסאב שיש לך כרגע..?
אני כבר יכול לומר לך שלא שם הבעיה שלך
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17926
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2492 פעמים
איך איך אתה תוך ימים רוצה לשדרג רסיבר , אחרי זה רמקולים ועכשיו סאב ?men כתב:אין לי איתו בעיה פשוט רוצה לשדרג למשו חזק אחר...
כבר חודשים ארוכים שאתה ,כל שני וחמישי ,מכניס פה הודעה אחרת לגבי הרצון שלך להחליף, רכיב כזה או אחר .
זה כבר הפך לריטואל מצחיק כזה ואני מתחיל להרגיש שאולי רק אולי אתה בעצם לא ממש רוצה לשדרג כלום.
יכול להיות שאני צודק??
גדולistarmini כתב:איך איך אתה תוך ימים רוצה לשדרג רסיבר , אחרי זה רמקולים ועכשיו סאב ?men כתב:אין לי איתו בעיה פשוט רוצה לשדרג למשו חזק אחר...
כבר חודשים ארוכים שאתה ,כל שני וחמישי ,מכניס פה הודעה אחרת לגבי הרצון שלך להחליף, רכיב כזה או אחר .
זה כבר הפך לריטואל מצחיק כזה ואני מתחיל להרגיש שאולי רק אולי אתה בעצם לא ממש רוצה לשדרג כלום.
יכול להיות שאני צודק??
...
תכלס צודקistarmini כתב:איך איך אתה תוך ימים רוצה לשדרג רסיבר , אחרי זה רמקולים ועכשיו סאב ?men כתב:אין לי איתו בעיה פשוט רוצה לשדרג למשו חזק אחר...
יכול להיות שאני צודק??
...
רגע אחד, לפני רמיזות כאלו ואחרות, יכול מאוד להיות שפותח השרשור אינו מרוצה מהתוצאה הקיימת אצלו וכל פעם הוא מנסה לתקוף מכיוון אחר..
אני מניח שרבים מאיתנו חשים בזה ובשביל זה פונים לחברים בפורום להכוונה...
Men, נסה לתאר מה חסר לך כעת?
האם יישמת את ההמלצות הקודמות לכיול של הרסיבר?
אולי כדאי שתעלה תמונות של החלל, אולי בשינוי ההעמדה תגיע לפיתרון. אם לא לפחות תדע שזה לא הגורם ותוכל לעבור לחלק בא בשרשרת...
האם שמעת מערכת ״נכונה״ יותר?
החברים כאן מנסים לעזור ומבקשים למנוע רכישה של הגורם הלא נכון בשרשרת..
(כך למשל היה בדיון על החלפת הרסיבר שלך)
לי יש ניחוש לחוליה החלשה בשרשרת ..
אני מניח שרבים מאיתנו חשים בזה ובשביל זה פונים לחברים בפורום להכוונה...
Men, נסה לתאר מה חסר לך כעת?
האם יישמת את ההמלצות הקודמות לכיול של הרסיבר?
אולי כדאי שתעלה תמונות של החלל, אולי בשינוי ההעמדה תגיע לפיתרון. אם לא לפחות תדע שזה לא הגורם ותוכל לעבור לחלק בא בשרשרת...
האם שמעת מערכת ״נכונה״ יותר?
החברים כאן מנסים לעזור ומבקשים למנוע רכישה של הגורם הלא נכון בשרשרת..
(כך למשל היה בדיון על החלפת הרסיבר שלך)
לי יש ניחוש לחוליה החלשה בשרשרת ..
אם men היה יודע מה חסר אצלו ההינו כבר מתקדמים מזמן במתן פתרון, אך מכיוון שגם הבחור לא יודע מה חסר (אם חסר) אנחנו זוכים לאינספור שרשורים על שדרוגים כאילו ואחרים שאולי הוא לא זקוק להם. מתחיל להרגיש קצת הזוי כל השרשורים האילו.
no effence
הבעיה היא שאני לא יודע מה הבעיה חח
וכן אני מעונין לשדרג
בקשר לסאב סתם לשדרג למשו רציני יותר
הוא אדיר חזק 800 וואטrms
אבל עניין אותי הסאבים של svs jl פרדיים
בנתים זה על תקן פתיחת שרשור
מקווה שהשרשור הבא זה יתחדשתי במשו ולא עוד שאלה
וכן אני מעונין לשדרג
בקשר לסאב סתם לשדרג למשו רציני יותר
הוא אדיר חזק 800 וואטrms
אבל עניין אותי הסאבים של svs jl פרדיים
בנתים זה על תקן פתיחת שרשור
מקווה שהשרשור הבא זה יתחדשתי במשו ולא עוד שאלה
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4965
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
נסה להזמין חבר פורום מנוסה, אולי הכל טוב ובהתאם לציוד, אם לא הוא יחווה דיעה.men כתב:guys מה החוליה החלשה?...
ה-RELים שאמרת כולם בטופ וכולם גם נשמעים כך, גם בק"ב - המפקפקים בינהם שחושבים שאין אימפאקט, מוזמנים.
לא חושב שאפשר ליפול עם JL \ REL בשום מצב, גם לא תמצא על אף אחד מהם ביקורת לא טובה - חוץ מאלו שלא מוכנים לשלם.
אבל... אני בספק שזה ה"שדרוג" שאתה צריך...
הייתי ממליץ לך לארגן לעצמך בחור סבלני עם ידע ואזניים טובות - זה השדרוג שאתה צריך, לדעתי
לא חושב שאפשר ליפול עם JL \ REL בשום מצב, גם לא תמצא על אף אחד מהם ביקורת לא טובה - חוץ מאלו שלא מוכנים לשלם.
אבל... אני בספק שזה ה"שדרוג" שאתה צריך...
הייתי ממליץ לך לארגן לעצמך בחור סבלני עם ידע ואזניים טובות - זה השדרוג שאתה צריך, לדעתי
Utopia
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

שמעת אותם?ה-RELים שאמרת כולם בטופ וכולם גם נשמעים כך...
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

יש לציין שה PB 13 מדהים אבל ענקקקקקקקקקקקק וכבדדדדדדדדדדדדד ולכן לא מתאים לחדר סטנדרטי.men כתב:יואב איזה סאב יש לך?...
לעומתו ה PC 13 בעל 99.9% אותם ביצועים אבל בתצורת גליל ולכן תופס שטח ריצפה קטן ויכול להתאים לחדר סטנדרטי.