סדרות ועונות חדשות בארה"ב
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78822
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5383 פעמים
עם פתיחת העונות החדשות בארה"ב מעניין לשמוע מכם אם ראיתם או שמעתם על סדרה טובה.
שמעתי למשל שעונה 6 של סמולוויל התחילה מצויין.
ראיתי את הפרק הראשון של STUDIO 60 (עם המפיק וכמה מהשחקנים של הבית הלבן) - לא רע, מעניין לאן זה ילך.
HEROES היה לטעמי מתוחכם ומעניין - עם עלילת מסגרת טובה, בהחלט יש כאן פוטנציאל לסדרה טובה.
כידוע, נמלטים
רבות מהסדרות נרכשו כבר על ידי יס או הוט והחברות משדרות אותן כבר כמעט ברצף עם העונה האמריקאית בכדי לחסוך מאנשים את הצורך בהורדה. כל הכבוד!!
אני בעיקר בלחץ לדעת איך ממשיכה הסדרות HOUSE, וכמובן ההמשך של נמלטים (אני מאוד אוהב את העונה החדשה), LOST, ונראה לי שאני כבר מכור ל-HEROES. אני עדיין על הגדר לגבי STUDIO 60 (אם לא היה את מתיו פרי, אז היה לי הרבה יותר קל לשפוט לטובה את הסדרה - אני בהחלט לא מחובבי הבחור...).
ראיתי את הפרק הראשון של STUDIO 60 (עם המפיק וכמה מהשחקנים של הבית הלבן) - לא רע, מעניין לאן זה ילך.
HEROES היה לטעמי מתוחכם ומעניין - עם עלילת מסגרת טובה, בהחלט יש כאן פוטנציאל לסדרה טובה.
כידוע, נמלטים
רבות מהסדרות נרכשו כבר על ידי יס או הוט והחברות משדרות אותן כבר כמעט ברצף עם העונה האמריקאית בכדי לחסוך מאנשים את הצורך בהורדה. כל הכבוד!!
אני בעיקר בלחץ לדעת איך ממשיכה הסדרות HOUSE, וכמובן ההמשך של נמלטים (אני מאוד אוהב את העונה החדשה), LOST, ונראה לי שאני כבר מכור ל-HEROES. אני עדיין על הגדר לגבי STUDIO 60 (אם לא היה את מתיו פרי, אז היה לי הרבה יותר קל לשפוט לטובה את הסדרה - אני בהחלט לא מחובבי הבחור...).
ראיתי היום... ברררררררר איזה פרק.oferlaor כתב: שמעתי למשל שעונה 6 של סמולוויל התחילה מצויין....
מת על סמאלוויל!!!
(כמובן שצריך לראות את העונות הקודמות גם - אחרת שום דבר לא מובן
יש לך פיקסל שרוף ממש פה ----> .
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
עופר וכולם,oferlaor כתב:עם פתיחת העונות החדשות בארה"ב מעניין לשמוע מכם אם ראיתם או שמעתם על סדרה טובה.
כידוע, נמלטים
אני בעיקר בלחץ לדעת איך ממשיכה הסדרות HOUSE, וכמובן ההמשך של נמלטים (אני מאוד אוהב את העונה החדשה), LOST, ונראה לי שאני כבר מכור ל-HEROES. אני עדיין על הגדר לגבי STUDIO 60 (אם לא היה את מתיו פרי, אז היה לי הרבה יותר קל לשפוט לטובה את הסדרה - אני בהחלט לא מחובבי הבחור...)....
אני ממליץ בחום על סדרה שנקראת Jericho.
עד עכשיו היו שני פרקים מ ע ו ל י ם , לטעמי לפחות.
http://www.cbs.com/primetime/jericho/
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- swedish_chef
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
-
oferlaor
- מנהל

- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
בתור אחד שלא רואה סיטקומים, דרמות ופעולה אלא כמעט אך ורק מד"ב דווקא יש פחות מהעונה שעברה...oferlaor כתב:חורף ארוך ומתיש לפנינו......
אני מתכנן לראות רק LOST, GALACTICA, SUPERNATURAL
STARGATE בחופשה ארוכה, BLADE ו-4400 נגמרה העונה EUREKA עוד איזה פרק או שניים לסיום
אולי אם יהיה לי זמן אני אראה נמלטים, אבל צריך להתחיל מההתחלה...
-
oferlaor
- מנהל

יש את FIREFLY, HEROES, JERICHO כולם קורצות ל SCI FI... אני גם עוקב אחרי ATLANTIS...
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
ג'ריקו בסוף עולה לשידור? אני המלצתי עליה לפני כמה זמן שעוד היה רק פרק אחד
יש כל כך הרבה תוכניות !!! מתי הפרק הראשון של אבודים?
יש כל כך הרבה תוכניות !!! מתי הפרק הראשון של אבודים?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אני לא מוצא פרקים של הסדרה traveler , היא בסוף לא עולה?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
-
oferlaor
- מנהל

guyezra,
היא משודרת מחדש ב-HD (במקור זה היה ב-SDTV). ראיתי את פרקים 1+2, לא נורא התלהבתי (גם את הסרט SERENITY לא ממש התלהבתי).
היא משודרת מחדש ב-HD (במקור זה היה ב-SDTV). ראיתי את פרקים 1+2, לא נורא התלהבתי (גם את הסרט SERENITY לא ממש התלהבתי).
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
עופר,oferlaor כתב:guyezra,
היא משודרת מחדש ב-HD (במקור זה היה ב-SDTV). ראיתי את פרקים 1+2, לא נורא התלהבתי (גם את הסרט SERENITY לא ממש התלהבתי)....
אז ככה, בפעם הראשונה שאני ראיתי את זה בהוט, גם ויתרתי אחרי הפרק הראשון.
בסיבוב השני ראיתי הכל וממש נהניתי.
SERENITY הוא סרט שסוגר את כל מה שנשאר פתוח מקטיעת הסידרה ולא ממש עומד בפני עצמו.
בכל מקרה ממליץ לך בחום לראות את הסידרה
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אני עוד בעונה 2 של גלקטיקה (עונה מעולה!!) ואני מוריד עכשיו פיילוט של Shark, נראה איך זה.
אני אקח את ההמלצה שלכם על ג'ריקו והירוז.
מזל שיש NG HD!...

אני אקח את ההמלצה שלכם על ג'ריקו והירוז.
מזל שיש NG HD!...
מצטרף להמלצה. סדרה פשוט מצוינת. לפעמים האמריקאים יודעים לצחוק על עצמם מצוין.boim כתב:למרות שכבר עברה חצי מהעונה (השלישית), ועכשיו הם ב HOLD לאיזה כמה חודשים, ממליץ בחום רב על entourage! מי שלא ראה את 2 העונות הראשונות חייב להוריד....
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
מצטרף להמלצה על FIREFLY. הסידרה היא מעין מערבון בחלל...guyezra כתב:עופר,oferlaor כתב:guyezra,
היא משודרת מחדש ב-HD (במקור זה היה ב-SDTV). ראיתי את פרקים 1+2, לא נורא התלהבתי (גם את הסרט SERENITY לא ממש התלהבתי)....
אז ככה, בפעם הראשונה שאני ראיתי את זה בהוט, גם ויתרתי אחרי הפרק הראשון.
בסיבוב השני ראיתי הכל וממש נהניתי.
SERENITY הוא סרט שסוגר את כל מה שנשאר פתוח מקטיעת הסידרה ולא ממש עומד בפני עצמו.
בכל מקרה ממליץ לך בחום לראות את הסידרה...
Enjoy the Silence
ראוי גם לציין שהתחילה העונה החדשה של עקרות בית נואשות!
כן יש אנשים שמאוד אוהבים גם את הסידרה הזו.
גם בתוכנית הראליטי השרדות הם עשו משהו מעניין מאוד שיכול לצאת להם רק טוב ממנו.
הם חילקו כל קבוצה לפי חלוקה אטנית (לבנים שחורים ספרדים ואסייתים) ויכול להיות לזה פוטנצייאל טוב.
כן יש אנשים שמאוד אוהבים גם את הסידרה הזו.
גם בתוכנית הראליטי השרדות הם עשו משהו מעניין מאוד שיכול לצאת להם רק טוב ממנו.
הם חילקו כל קבוצה לפי חלוקה אטנית (לבנים שחורים ספרדים ואסייתים) ויכול להיות לזה פוטנצייאל טוב.