בריכת intext - יש למישהוא ניסיון?
שלום,
עם בוא הקיץ, אני שוקל לרכוש בריכה עגולה INTEX לחצר עם משאבה, סנן, כלורינטור, שואב שמתחבר למשאבה, ספוג 10 מ"מ או 30 מ"מ וכו'. המחיר הראשוני נראה אטרקטיבי (כ-1000 ש"ח לבריכה אבל עם כל האהיזרים מסביב זה מגיע ל-3K).
הכוונה להתקין אותה על דשא (וברור שהוא יהרס)
קודם כל, רציתי לשאות אם למישהוא כאן בםורוס יש ניסיון איתה של כמה שנים ומה הרשמים?
מעבר לזה, האם היא מחזיקה מעמד לאורך זמן (בהנחה שאני מקפל אותה בחורף ומתקין אותה מחדש בקיץ), עד כמה התחזוקה מעיקה, עד כמה הילדים עושים בה שימוש (כמובן עם השגחת מבוגר), עד כמה חשוב לפלס את הדשא או שלא חיב להיות פיקס, עד כמה כל החלקים אמינים (בהנחה שהכל של INTEX), וכו'
תודה
עם בוא הקיץ, אני שוקל לרכוש בריכה עגולה INTEX לחצר עם משאבה, סנן, כלורינטור, שואב שמתחבר למשאבה, ספוג 10 מ"מ או 30 מ"מ וכו'. המחיר הראשוני נראה אטרקטיבי (כ-1000 ש"ח לבריכה אבל עם כל האהיזרים מסביב זה מגיע ל-3K).
הכוונה להתקין אותה על דשא (וברור שהוא יהרס)
קודם כל, רציתי לשאות אם למישהוא כאן בםורוס יש ניסיון איתה של כמה שנים ומה הרשמים?
מעבר לזה, האם היא מחזיקה מעמד לאורך זמן (בהנחה שאני מקפל אותה בחורף ומתקין אותה מחדש בקיץ), עד כמה התחזוקה מעיקה, עד כמה הילדים עושים בה שימוש (כמובן עם השגחת מבוגר), עד כמה חשוב לפלס את הדשא או שלא חיב להיות פיקס, עד כמה כל החלקים אמינים (בהנחה שהכל של INTEX), וכו'
תודה
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
קודם כל אל תשים אותה על הדשא.
הדשא יגדל לתוך הבריכה עד כמה שזה נשמע תמוה.
אתה חייב לשים תחתית מספיק מסיבית שתמנע מהדשא לחדור את תחתית הבריכה(אני מדבר מנסיון).
שנית לא תארת איזה גודל, ככה שלא ניתן להתייחס למחיר.
האביזרים המשלימים חיוניים מאוד, רק לא ברור איך הם הגיעו לפי 2 מעלות הבריכה עצמה.
התחזוקה יחסית לא מעיקה, צריך להפעיל את הפילטר למשך שעות היום, צריך קצת לנקות מידי פעם, החלפת סנן, מעט כלור וזהו.
מקווה שעזרתי.
הדשא יגדל לתוך הבריכה עד כמה שזה נשמע תמוה.
אתה חייב לשים תחתית מספיק מסיבית שתמנע מהדשא לחדור את תחתית הבריכה(אני מדבר מנסיון).
שנית לא תארת איזה גודל, ככה שלא ניתן להתייחס למחיר.
האביזרים המשלימים חיוניים מאוד, רק לא ברור איך הם הגיעו לפי 2 מעלות הבריכה עצמה.
התחזוקה יחסית לא מעיקה, צריך להפעיל את הפילטר למשך שעות היום, צריך קצת לנקות מידי פעם, החלפת סנן, מעט כלור וזהו.
מקווה שעזרתי.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
הכוונה כמובן לשים יריעת ניילון אטומה, ומעליה ספוגים (יש אופציה של 10מ"מ או 30 מ"מ שמעלה את המחיר ב-800 ש"ח ...)
להלן פירוט המחיר יש ברשותי שתי הצעת דומות:
1049 בריכה קוטר 3.66
119 כיסוי בריכה
699 משאבת פילטר 1500 גלון (משאבת 1000 גלון מוזילה ב-309 ש"ח)
50 2 מתאמי לצינור משאבה
40 שעון טיימר
29 פילטר משאבה
400 פלציב כחול (דק) 1 ס"מ
25 איזולירבנד חבלה לפלציב
49 כלורינטור צף
49 כלור 1 קג
50 אלגציד
49 ערכת בדיקה
249 שואב לקרקעית "סקובה" שמתחבר למשאבה
100 רשת לניקוי הבריכה
800 שידרוג לספוג 3 ס"מ במקום פלציב (אופציונילי)
2957 סה"כ ללא ספוג עבה
3757 סה"כ עם ספוג עבה
אגב, האם במקרה שלך הדשא היה "מפולס"? לי יש דשא אך יש בו איזור עגול של כחצי מטר קוטר שקצת יותר שקוע (כ 3 ס"מ ושקלתי למלא אותו בחול ים לפני הנחת היריעה והספוג
להלן פירוט המחיר יש ברשותי שתי הצעת דומות:
1049 בריכה קוטר 3.66
119 כיסוי בריכה
699 משאבת פילטר 1500 גלון (משאבת 1000 גלון מוזילה ב-309 ש"ח)
50 2 מתאמי לצינור משאבה
40 שעון טיימר
29 פילטר משאבה
400 פלציב כחול (דק) 1 ס"מ
25 איזולירבנד חבלה לפלציב
49 כלורינטור צף
49 כלור 1 קג
50 אלגציד
49 ערכת בדיקה
249 שואב לקרקעית "סקובה" שמתחבר למשאבה
100 רשת לניקוי הבריכה
800 שידרוג לספוג 3 ס"מ במקום פלציב (אופציונילי)
2957 סה"כ ללא ספוג עבה
3757 סה"כ עם ספוג עבה
אגב, האם במקרה שלך הדשא היה "מפולס"? לי יש דשא אך יש בו איזור עגול של כחצי מטר קוטר שקצת יותר שקוע (כ 3 ס"מ ושקלתי למלא אותו בחול ים לפני הנחת היריעה והספוג
הייתה לי בריכה של החברה הזו עם המכשיר כלור הזה (שצף במים) ועם הפלטר החיצוני הזה .
כל חורף קיפלתי אותה והכל היה בסדר - החזיקה כ-3 שנים בערך - עד שהשאלתי אותו למישהו והיא נקרעה/נהרסה.
כמה דברים:
1. במידה ויש לך מקום - תמיד עדיף לקחת ברקיכה מרובעת - "לילדים יש לאן לשחות"
2. קח בחשבון כמות המים שתצטרך למלא.
3. מיקום הבריכה (בצל יהיה יותר נעים לילדים אבל המים לא "יתחממו מהשמש" .
4. מומלץ אבל לא חובה לפלס - זה במידה ואתה לא משאיר אותה קבועה יותר מהקיץ .
5. אני שמתי אותה על דשא במשך חודשיים וחצי , חוץ מזה שהדשא נהרס קצת - לא קרה כלום - אתה יכול לוותר על הספוגים האלה - לדעתי בזבוז כסף ,
אלא אם אתה מתכנן קפיצת ראש .
6. מספיקה לך משאבת 1000 גלון - לא צריך להשתולל עם זה.
כל חורף קיפלתי אותה והכל היה בסדר - החזיקה כ-3 שנים בערך - עד שהשאלתי אותו למישהו והיא נקרעה/נהרסה.
כמה דברים:
1. במידה ויש לך מקום - תמיד עדיף לקחת ברקיכה מרובעת - "לילדים יש לאן לשחות"
2. קח בחשבון כמות המים שתצטרך למלא.
3. מיקום הבריכה (בצל יהיה יותר נעים לילדים אבל המים לא "יתחממו מהשמש" .
4. מומלץ אבל לא חובה לפלס - זה במידה ואתה לא משאיר אותה קבועה יותר מהקיץ .
5. אני שמתי אותה על דשא במשך חודשיים וחצי , חוץ מזה שהדשא נהרס קצת - לא קרה כלום - אתה יכול לוותר על הספוגים האלה - לדעתי בזבוז כסף ,
אלא אם אתה מתכנן קפיצת ראש .
6. מספיקה לך משאבת 1000 גלון - לא צריך להשתולל עם זה.
- The_Guardian
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני רק יכול להמליץ לשים לב לדגש על טמפ' המים.
אם אתה גר באיזורים היותר חמים של הארץ זה פחות קריטי (כי תמיד אפשר "להוסיף" צל).
אבל אני מכיר מקרה שהיה צריך להוסיף חימום סולארי ~ 1.3K .
אם אתה גר באיזורים היותר חמים של הארץ זה פחות קריטי (כי תמיד אפשר "להוסיף" צל).
אבל אני מכיר מקרה שהיה צריך להוסיף חימום סולארי ~ 1.3K .
שנה שעברה קניתי INTEX עגולה קוטר 3.05.
לגבי התחתית-
אני מניח אותה על אדמה והשתמשתי בבורדים של קלקר (15 של 1.25X0.5 מ' בעובי של 2.5 ס"מ) הייתי מאוד מבסוט, גם מהרכות שהורגשה וגם מהמחיר- עלו ביחד סה"כ 90 ש"ח. בהתחלה חששתי אבל המוכר הרגיע אותי ובצדק. ממליץ מאוד.
בסופו של דבר הנחתי אותם על שכבת קרטונים (למניעת מעבר של צמחייה "מחודדת") וחיברתי ביניהם באיזולירבנד כד שלא יזוזו במילוי הראשוני. עליהם פרסתי יוטה פשוטה לאסטתיות.
רציתי לשאול אם מישהו עבר ממשאבת 500 גלון ל 1000 גלון והאם יש הבדל משמעותי, אני בדיוק מתלבט אם לשדרג.
לגבי התחתית-
אני מניח אותה על אדמה והשתמשתי בבורדים של קלקר (15 של 1.25X0.5 מ' בעובי של 2.5 ס"מ) הייתי מאוד מבסוט, גם מהרכות שהורגשה וגם מהמחיר- עלו ביחד סה"כ 90 ש"ח. בהתחלה חששתי אבל המוכר הרגיע אותי ובצדק. ממליץ מאוד.
בסופו של דבר הנחתי אותם על שכבת קרטונים (למניעת מעבר של צמחייה "מחודדת") וחיברתי ביניהם באיזולירבנד כד שלא יזוזו במילוי הראשוני. עליהם פרסתי יוטה פשוטה לאסטתיות.
רציתי לשאול אם מישהו עבר ממשאבת 500 גלון ל 1000 גלון והאם יש הבדל משמעותי, אני בדיוק מתלבט אם לשדרג.