סקר לחנויות מערכות קולנוע ביתי

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
noamsh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 257
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #1 

שלום רב!
האם קיים כאן באתר איזה סקר שנעשה על חנויות לקולנוע ביתי.
שהקריטריונים צריכים להיות : 1-אמינות 2- שירות ויחס הוגן(גם לאחר הקנייה) 3- מחיר 4- כמובן טיב המוצרים . לדוגמה אני מעוניין לדעת איזו חנות טובה יותר מבחינת הקריטריונים המוזכרים למשל פיוז בגבעתיים לעומת סטריאו-סטאר בפ"ת.אשמח לתשובות וגם לשמוע על חנויות אחרות העונות על הקריטריונים הנ"ל ואולי אף טובות ממה שהיזכרתי.
תודה וגח"ט :מבולבל: :מבולבל: :מבולבל:

il62
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 6214
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

שתי החנויות שציינת הן ברמה הגבוהה ביותר לדעתי אם אני מסכם את כלל ההתרשמויות שהיו כאן בפורום ואני זוכר...
אין סקר מובנה כמו שתיארת..
052-4200610

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78885
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #3 

נועם,

נאלצתי לערוך את ההודעה שלך, אלא אם כן אתה מכוון אותה לאנשים בעלי קשיי ראיה משמעותיים - אין סיבה להשתמש בגופן כל כך גדול.

לגבי החנויות, לא ידוע לי סקר שביעות רצון שכזה. את האמת, אני לא חושב שאפשר טכנית לבצע משהו כזה פשוט בגלל שמרבית האנשים מתלוננים וללא ידע מקיף על כמות הפעילות של כל חנות אי אפשר להשליך על כך דבר.

יש הרבה מאוד חנויות עם חוות דעת טובות וקהל לקוחות אוהד ואוהב.

noamsh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

il62 כתב:שתי החנויות שציינת הן ברמה הגבוהה ביותר לדעתי אם אני מסכם את כלל ההתרשמויות שהיו כאן בפורום ואני זוכר...
אין סקר מובנה כמו שתיארת..
...
תודה

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7772
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

noamsh

תמיד תמצא אדם שאוהב את החנות המסויימת ואחר שיגיד לך שהיא לא מי יודע מה.. וההיפך..

אי אפשר לבחון יחס ואמינות על בני אדם ..
(Y)
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".

noamsh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

נמר כתב:noamsh

תמיד תמצא אדם שאוהב את החנות המסויימת ואחר שיגיד לך שהיא לא מי יודע מה.. וההיפך..

אי אפשר לבחון יחס ואמינות על בני אדם ..
(Y)
...
אז אני אסביר את עצמי יותר טוב,
בכל חנות שבאים התחושה היא שמנסים למכור מותג מסוים והרושם שקיבלתי שהמותג תמיד יהיה זה שהרווחים עליו גבוהים יותר (הרושם לא רק משתי חנויות אלו אלא בכלל) ולא בהכרח ננלקח הפן המיקצועי שוב הכוונה מיקצועי ביותר לתקציב הקיים. לכן הייתי בחנות כלשהי שמן הסתם שיבחה את מוצרה אך לעומת זאת בחנות אחרת שקטלה את אותו המוצר ושוב שיבחה את שלה. מה שיוצא מכל זה היא דיס אינפורמציה אחת גדולה. לכן שהעלתי את שאלתי כוונתי היתה איזה חנות מתעלה על עצמה יותר מעבר ל"שיקולי רווח/הפסד" ובאמת עובדת עם שיקולים מיקצועיים שוב אני לא שוכח שהסוכן/מוכר צריכים להרוויח
שוב תודה
נעם

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

ראה..

המטרה של כל סוחר הגון היא לספק לך את הפיתרון המתאים ביותר לך..

אני נוכחתי לדעת שלניסן {פיוז} אין אינטרס למכור מוצר אחד יותר מהאחר מפני שהוא משמיע לך כמעט את כל מה שיש לו..

הבעיה מתחילה כאשר אותו סוחר מאיץ בך לאהוב מוצר אחד יותר מהשני.. ולפסול את הבחירה שלך..

את שתי החניות שהזכרת אני מכיר ומוכיר.. כך שאין לך מה לדאוג.. מספיק שידעו שאתה משלנו ויטפלו בך כמו שצריך..

וככה בשבילך.

סמוך על אוזנייך בלבד.. (Y)

noamsh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

נמר כתב:ראה..

המטרה של כל סוחר הגון היא לספק לך את הפיתרון המתאים ביותר לך..

אני נוכחתי לדעת שלניסן {פיוז} אין אינטרס למכור מוצר אחד יותר מהאחר מפני שהוא משמיע לך כמעט את כל מה שיש לו..

הבעיה מתחילה כאשר אותו סוחר מאיץ בך לאהוב מוצר אחד יותר מהשני.. ולפסול את הבחירה שלך..

את שתי החניות שהזכרת אני מכיר ומוכיר.. כך שאין לך מה לדאוג.. מספיק שידעו שאתה משלנו ויטפלו בך כמו שצריך..

וככה בשבילך.

סמוך על אוזנייך בלבד.. (Y)
...
אחלה תודה
נעם

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

בכייף.. :D

נישמח אם תעדכן אותנו במסע החיפושים שלך..

הידע של יברי הפורום כאן יכול לחסוך לך הרבה טעיות , שאלות ויסייע לך בקבלת החלטה נכונה. (Y)

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2716
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #10 

אני מקווה שלא יערכו לי ת'הודעה (או את הפנים) אבל אני לא ממליץ ללכת ל hi-fi בתל אביב.
באתי אליו בכוונה לשמוע ת'דנון 1906 שלא היה אצל פיוז או לייזר סיטי בתצוגה והמוכר שם הביא לי מזה שטיפה! הרג לי את הבריאות!
לא רק שאני לא ממליץ על החנות, אני אפילו מזהיר מפניה, אל תלך לשם!
מה שכן, אני ללא ספק ובלב שלם ממליץ לך על פיוז, לייזר סיטי וסאונד ויז'ן. בכולם קיבלתי שירות אדיב, נייטראלי ומקצועי מאוד.
אלה החנויות שאני הלכתי אליהן בתהליך הקנייה שלי.

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #11 

ואני לעומת זאת רכשתי את המעמד למערכת שלי בחנות שאופיר מזהיר מפניה וקיבלתי שירות נהדר..

אפילו היתקשרו לשאול אם הוא מתאים בגובה למגבר הספק שלי , מפני שזה היה החשש שלי..

לפני 3 ימים היתקשרתי אלייהם לבקש עוד קומה אחת {הארון ציוד שלי מודולרי} והם פירקו לי במיוחד מארון אחר
למרות שזו אמורה להיות הזמנה..

וכאן אנו חוזרים לאותה תשובה של קודם שעניתי לך..

יש אחד שיגיד על חנות שהיא כך ואחר יגיד אחרת..

:wink:

אופיר..
להזהיר מחנות זה רק אם פגעו בך , סילקו אותך , איימו עלייך , פרצו לך את האוטו , קשרו אותך לווטרינה ורשמו עלייך "במבצע" עם סכין גילוח , נשכו אותך , גנבו לך ת'ארנק וכ"ו..

בגלל שטיפת מוח {לטענתך} אני לא חושב שצריך להזהיר .. אחרי הכל אני בטוח שהוא רצה שתשאר לקוח נאמן שלו.. :wink:

noamsh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

נמר כתב:בכייף.. :D

נישמח אם תעדכן אותנו במסע החיפושים שלך..

הידע של יברי הפורום כאן יכול לחסוך לך הרבה טעיות , שאלות ויסייע לך בקבלת החלטה נכונה. (Y)
...
קודם כל תודה על ההענות.
אז ככה ביקרתי לפני כשבוע בפיוז גבעתיים, שם הוצעו לי מס רמקולים ריצפתיים (אגב אני בעיניין של ריצפתיים בסטריאו) כגון QUAD, (בצבע כחול)DALI ולבסוף רמקולים מדפיים של B&W סדרה 705 אני לא זוכר את מס הדגם של ה-QUAD וה-DALI פרט להיותם ריצפתיים. ומאחר ואני אוהב מאוד בסים אז לכל הרמקולים המצויינים לעיל צרפתי סאב קטן . מבחינת הבאסים הכי טוב היה ה-QUAD עם הסאב שילוב מנצח אך עדיין השניים הנותרים לא נפלו ונכון לעכשיו אני עדיין אובד עיצות.בכל מקרה רק לידיעה למוכר בפיוז קוראים יגאל איש מאוד נחמד ונטייתו כמעט לאורך כל ההשמעה היתה ל-B&W (הוא אישית מעדיף פחות באסים והפרדה טובה יותר של מידים וגבוהים ונימק בכך את העדפתו האישית לדגם 705 ובכלל תמיד מעדיף רמקול מדפי וזו הסיבה שהשמיע לי כבר בהתחלה את ה-B&W).בעיניין ההגברה יגאל הציע פיצול בין ק.ב לבין סטריאו דבר שלכשעצמו נשמע נבון והגיוני, שבתחילה דיבר על דגמי NAD בשניהם בק.ב דגם 743 ובסטריאו אני לא זוכר את מס הדגם. ויום למחרת טוען הבחור שהוא הציע עדיין את אותו הפיצול, בסטריאו להישאר עם NAD ובקולנוע עם YAMAHA דגם RXV659 כך שמבחינתי שידר קצת חוסר אמינות ולמה? כי לטענתו אף פעם לא הציע את הפיתרון הראשון NAD+NAD אלא תמיד NAD+YAMAHA שיכול להיות פתרון עדיף אני אישית לא יודע מה מהם עדיף? אך בהחלט מאמין בפיצול.
האופצייה השנייה העומדת בפני היא ביקור בסטריאו-סטאר ושמיעה של רמקולי PARADIGM דגם STUDIO60 וכניראה רסיבר של YAMAHA, ששאלתי היא 1- איך הSTUDIO60 לעומת הדגמים שהוזכרו קודם לכן ובכלל כחברה מול חברה? אולי בכלל אתם ממליצים על רמקולים/חנות אחרים דבר שני במידה ואחליט כן ללכת על ה-PARADIGM דגם ה-STUDIO60 איזה רסיבר כדאי יהיה לשלב איתם?
תודה (סחטיין על מי שהגיע עד לכאן)
נעם (Y) (i)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78885
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #13 

נורא תלוי אם נפלת ביום טוב או רע של המוכר.
אף חנות לא עובדת עם כל היבואנים. לכולם יש מותגים שעדיף להם למכור וכאלה שהם לא יכולים בכלל למכור. בגלל שזה עסק, הייתי מתייחס יותר לאתר שלנו ולהעדפות הפרטיות שלך.

אחר כך, חפש עיסקה טובה של חנות אמינה וזהו. אל תצפה ממישהו שחי על רווח ממך למכור לך כל מוצר במחיר הזול ביותר.

noamsh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

oferlaor כתב:נורא תלוי אם נפלת ביום טוב או רע של המוכר.
אף חנות לא עובדת עם כל היבואנים. לכולם יש מותגים שעדיף להם למכור וכאלה שהם לא יכולים בכלל למכור. בגלל שזה עסק, הייתי מתייחס יותר לאתר שלנו ולהעדפות הפרטיות שלך.

אחר כך, חפש עיסקה טובה של חנות אמינה וזהו. אל תצפה ממישהו שחי על רווח ממך למכור לך כל מוצר במחיר הזול ביותר.
...
עופר תודה אני אכן מאמץ את הצעתך ובנוסף אני ממש רוצה לציין לחיוב את ההענות בפורום אני העלתי שאלה וקיבלתי המון פידבקים שבהחלט עושים סדר
שוב תודה
נעם

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

נועם, זה לא משנה אפילו אם תקנה פירלס, שבתור חברה זה ביזיון גמור, כל מה שחשוב זה שהרמקול יישמע הכי טוב בשבילך ולא משנה אף אחד אחר!
לך, תקשיב, תשב על זה ותחליט. אין לאן למהר.
אם הסכמת עם יגאל בקשר להפרדה של סטריאו מקולנוע ביתי אז ההצעה שלו של ימאהא הייתה הגיונית. כלומר זוהי דעתו שימאהא טובים בקולנוע בייתי וNAD טובים בסטריאו, ואני לא חושב שיש מישהו בפורום שיערער בדבריו.
אבל עדיין שורה תחתונה זה דעות יבשות של אנשים אחרים, מה שחשוב זה מה שאתה חושב. (Y)
אגב, אני לא חושב שיהיה פה הרבה אנשים שיתמכו ברעיון של שילוב סאב בסטריאו.

noamsh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

לגבי שילוב הסאב בסטריאו אתה צודק, אך מה לעשות שעדיין ברב הרמקולים הריצפתיים ששמעתי לפחות לטעמי היה חסר בנמוכים. יתכן שסאב קטן ואיכותי יכול להשלים בדיוק את מה שחסר ברמקול הריצפתי :) ואולי ניתן יהיה למצוא רמקול ריצפתי כזה שעושה את העבודה. עדיין ממה ששמעתי ה-QUAD בהקשר זה די עשה את העבודה . צריך כניראה לשמוע עוד רמקולים.
נעם :)

ofir-harlev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

רצפתיים שחסר להם באס?
זה בהחלט מוזר :?
תמשיך לחפש (Y)
אגב...פתאום קלטתי שהנושא הזה נמצא ב"ללא קשר"
הוא לא יותר מתאים ל"כללי" ? :מבולבל:

noamsh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

ofir-harlev כתב:רצפתיים שחסר להם באס?
זה בהחלט מוזר :?
תמשיך לחפש (Y)
אגב...פתאום קלטתי שהנושא הזה נמצא ב"ללא קשר"
הוא לא יותר מתאים ל"כללי" ? :מבולבל:
...
אולי,
התחלנו פה אז שישאר כבר :wink: :מבולבל:

נמר
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #19 

noamsh כתב:לגבי שילוב הסאב בסטריאו אתה צודק, אך מה לעשות שעדיין ברב הרמקולים הריצפתיים ששמעתי לפחות לטעמי היה חסר בנמוכים. יתכן שסאב קטן ואיכותי יכול להשלים בדיוק את מה שחסר ברמקול הריצפתי :) ואולי ניתן יהיה למצוא רמקול ריצפתי כזה שעושה את העבודה. עדיין ממה ששמעתי ה-QUAD בהקשר זה די עשה את העבודה . צריך כניראה לשמוע עוד רמקולים.
נעם :)
...
אם היה חסר לך נמוכים ברמקולים הריצפתיים ששמעת אז מסקנותי הן...

1- לא שמעת אותם על המגבר הנכון..
2- אתה מגדיר בס אחרת ממני
3- עלה לרמקולים יותר גדולים..

אגב..
איזה מוסיקה אתה שומע?

איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6051
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #20 

noamsh
בוחרים רמקולים, לא חנות, קודם כל.
ברור שכל חנות תמליץ על מה שיש לה, לא מה שיש למתחרים שלה. כמו שתכנס לסוכנות רנו, הם לא ימליצו לך על אאודי.
אתה צריך לעשות סיבוב שמיעה לפי הרמקולים שמענינים אותך, לא לפי באיזה חנות המוכר היה סבלני.
יש מוכרים, או חנויות לא "מושלמות", שיש להם בחנות את הרמקול שאתה רוצה לשמוע.
לגבי B&W ופארדיים, אני בזמנו העדפתי את הסטודיו 60 על ה cdm7 כי הוא היה זול משמעותי ועם סאונד קרוב באיכות.
(Y)

שלח תגובה

חזור אל “כללי”