הוט יוצאת במבצע נגד - 100 מגה ב- 100 שקל
אני תכף יביא את הקישור למבצע.HaGingi כתב:איפה אפשר לראות את הפרטים על המבצע הזה ?nerya40 כתב:גם HOT מציעה עכשיו 100 מגה ב- 100 שקל....
והאם זה מתעדכן אוטומטית או שצריך להתקשר לשרות לקוחות ?...
צריך להתקשר לשירות לקוחות זה לא מבוצע אוטומטית.
בהוט כל הלקוחות יכולים להצטרף ל- 100 מגה.mp3lll כתב:מישהו יודע איפה אפשר לבדוק עם האיזור שלי תומך במאה מגה?...
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
אם לאנשי השיווק והמכירות שם היה קצת שכל (או למנכ"ל) אני במקומם הייתי :
מקצץ את מחיר ההתקנה לחצי (גם ככה יש להם תשתית ברוב המקומות,יותר מבזק העילגים שעדיין צריכים לשדרג חצי מהארץ)
ומעלה את קצב ההעלאה ל3מגה כסטנדרט,בלי שהלקוח יצטרך לבקש את זה (חוסך עומס במוקדים)
לדעתי זה יבטיח הרבה יותר מצטרפים חדשים - אפילו עורקים מבזק שעכשיו לקחו את המבצע של ה100ש"ח -
ומשדרגים קיימים שיטיסו את המהירות הנוכחית.
אבל מרוב תאוות הכסף,ההגיון הלך לישון..
מקצץ את מחיר ההתקנה לחצי (גם ככה יש להם תשתית ברוב המקומות,יותר מבזק העילגים שעדיין צריכים לשדרג חצי מהארץ)
ומעלה את קצב ההעלאה ל3מגה כסטנדרט,בלי שהלקוח יצטרך לבקש את זה (חוסך עומס במוקדים)
לדעתי זה יבטיח הרבה יותר מצטרפים חדשים - אפילו עורקים מבזק שעכשיו לקחו את המבצע של ה100ש"ח -
אבל מרוב תאוות הכסף,ההגיון הלך לישון..
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
התקנה חינם אתה מקבל אם אתה מצטרף לטריפל. יש כאן עניין שיווקי, הם גורמים לך להצטרף לטריפל בשביל לקבל התקנה חינם.l33cher כתב:אם לאנשי השיווק והמכירות שם היה קצת שכל (או למנכ"ל) אני במקומם הייתי :
אבל מרוב תאוות הכסף,ההגיון הלך לישון.....
לגבי מהירות העלאה אני מסכים איתך, הם יכולים בכיף להעלות אותה ואז יהיה להם יתרון יחסי על בזק.
איפה ראית שרשום שזה 100 מגה סימטרי ?koby50 כתב:מה בהוט זה 100 מגה סימטרי?...
כבר עכשיו יש להוט יתרון על בזק במהירות כי הם נותנים 100 מגה באמת.
יש לי 100 מגה בבזק ובהתחלה הסנכרון היה על 70 מגה בערך. אחרי שניתקו לי את כל השקעים הנוספים בדירה כי עשיתי טלפון של בזק בינלאומי המהירות עלתה ל-100 מגה ונשארה ככה 3-4 חודשים.
אתמול פתאום המהירות ירדה ל-92 מגה ללא שום שינוי מצדי.
אולי שכן התחבר אליהם?
בקיצור זה לא אמין.
יש לי 100 מגה בבזק ובהתחלה הסנכרון היה על 70 מגה בערך. אחרי שניתקו לי את כל השקעים הנוספים בדירה כי עשיתי טלפון של בזק בינלאומי המהירות עלתה ל-100 מגה ונשארה ככה 3-4 חודשים.
אתמול פתאום המהירות ירדה ל-92 מגה ללא שום שינוי מצדי.
אולי שכן התחבר אליהם?
בקיצור זה לא אמין.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
תודה רבה על העדכונים.
אני מקבל את ה-100 מגה בהוט במסגרת חבילת טריפל פלטינום, עלות של 415 שקלים לחודש.
העניין הוא שעונת הכדורגל מסתיימת, ולמעשה אוכל לוותר על כל ערוצי הספורט, וערוצים נוספים.
השאלה אם יש להם מסלול "לייט", הכולל טלפון ללא הגבלה, 100 מגה אינטרנט, וחבילת ערוצים בסיסית בלבד.
כמובן שאוכל לברר זאת דרך השירות, אך אני מעדיף קודם לקבל את המידע ממקור אובייקטיבי...
תודה רבה על העדכונים.
העניין הוא שעונת הכדורגל מסתיימת, ולמעשה אוכל לוותר על כל ערוצי הספורט, וערוצים נוספים.
השאלה אם יש להם מסלול "לייט", הכולל טלפון ללא הגבלה, 100 מגה אינטרנט, וחבילת ערוצים בסיסית בלבד.
כמובן שאוכל לברר זאת דרך השירות, אך אני מעדיף קודם לקבל את המידע ממקור אובייקטיבי...
רשום 100 מגה בהוט ובבזק בין 60 ל 100nerya40 כתב:התקנה חינם אתה מקבל אם אתה מצטרף לטריפל. יש כאן עניין שיווקי, הם גורמים לך להצטרף לטריפל בשביל לקבל התקנה חינם.l33cher כתב:אם לאנשי השיווק והמכירות שם היה קצת שכל (או למנכ"ל) אני במקומם הייתי :
אבל מרוב תאוות הכסף,ההגיון הלך לישון.....
לגבי מהירות העלאה אני מסכים איתך, הם יכולים בכיף להעלות אותה ואז יהיה להם יתרון יחסי על בזק.
איפה ראית שרשום שזה 100 מגה סימטרי ?koby50 כתב:מה בהוט זה 100 מגה סימטרי?......
בשל הדרישה שלך לטלפון ללא הגבלה - תוכל לקחת רק את המסלול הבא:bariko כתב:שלום רב,
תודה רבה על העדכונים.
כמובן שאוכל לברר זאת דרך השירות, אך אני מעדיף קודם לקבל את המידע ממקור אובייקטיבי......
http://www.hot.net.il/heb/ChannelsAndPr ... iple/iTop/
אני מסתפק ב-500 דקות בטלפון - אז לקחתי את Triple Classic ב-300 ש"ח (וקיבלתי שדרוג של האינטרנט ל-100Mb ללא עלות לשנה).
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
abnatan
החבילה שהצעת, אמנם תחסוך לי 66 שקלים בחודש, אבל קיוויתי שיש מסלול עוד יותר זול.
אני ממש לא צריך כל כך הרבה ערוצים בטלוויזיה, שרובם המכריע אינו רלוונטי.
גם ערוצי ה-HD הם בלוף אחד גדול.
אני עוד מוכן להשלים עם תמונה של 1080i, אבל סרטים בסטריאו???
לגבי הטלפון, כדאי שאבדוק כמה דקות יש לנו בממוצע לחודש.
אולי באמת 500 דקות עשוי להספיק....
החבילה שהצעת, אמנם תחסוך לי 66 שקלים בחודש, אבל קיוויתי שיש מסלול עוד יותר זול.
אני ממש לא צריך כל כך הרבה ערוצים בטלוויזיה, שרובם המכריע אינו רלוונטי.
גם ערוצי ה-HD הם בלוף אחד גדול.
אני עוד מוכן להשלים עם תמונה של 1080i, אבל סרטים בסטריאו???
לגבי הטלפון, כדאי שאבדוק כמה דקות יש לנו בממוצע לחודש.
אולי באמת 500 דקות עשוי להספיק....
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
נריה,אם הם יחסכו לגמרי מהלקוחות את מחירי ההתקנה,או יקצצו אותם משמעותית ככה שלא יכאב בכיס של אף אחד (ברור שלא יקרה,אבל בוא לרגע נחיה באוטופיה שבה כל החברות באות לטובות הצרכן
),אזי יהיה להם עוד יתרון,ומשמעותי ביותר,על בזק.
לעניין הטריפל שבו אין מחיר התקנה - יש לא מעט אנשים שהיו מעדיפים קו בבית (של הוט,או בזק) שהוא נטו אינטרנט,בלי שיחות ובלי כלום (סטייל NAKED של בזק).
בקיצור - אפשר להרוויח יפה מאוד,ועל הדרך לגרום למרבית הלקוחות להיות מאושרים (יחסית) בו זמנית!
אבל כרגע מעדיפים לשלוח את היד לכיס של הלקוח כמה שיותר עמוק כמו תמיד (מחיר שעולה בסוף המבצע - ספק אם מודיעים או לא -,דמי התקנה שעורירייתיים,ושאר חולות רעות שקיימות בעיקר בישראל)
לעניין הטריפל שבו אין מחיר התקנה - יש לא מעט אנשים שהיו מעדיפים קו בבית (של הוט,או בזק) שהוא נטו אינטרנט,בלי שיחות ובלי כלום (סטייל NAKED של בזק).
בקיצור - אפשר להרוויח יפה מאוד,ועל הדרך לגרום למרבית הלקוחות להיות מאושרים (יחסית) בו זמנית!
אבל כרגע מעדיפים לשלוח את היד לכיס של הלקוח כמה שיותר עמוק כמו תמיד (מחיר שעולה בסוף המבצע - ספק אם מודיעים או לא -,דמי התקנה שעורירייתיים,ושאר חולות רעות שקיימות בעיקר בישראל)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- liranmishani
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 653
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
דיברתי עם בזק היום, הם רוצים בנוסף ל- 100 ש"ח של האינטרנט, להוסיף מסלול שיחות של 1000 דקות לניידים ונייחים בעלות חודשית של 74.90 ש"ח.
הם מתנים את האינטרנט בדקות.
מישהו נתקל בזה? או הצליח לקבל את המבצע ללא הדקות? המבצע בכלל מחייב את זה??
הם מתנים את האינטרנט בדקות.
מישהו נתקל בזה? או הצליח לקבל את המבצע ללא הדקות? המבצע בכלל מחייב את זה??
לירן