שאלה! מישהו מכיר דיסק מוסיקה שהוא 5.1 סראונד
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה זה אומר בדיוק נגן מיוחד ?
לא ניתן לאזין דרך ה-DVD ?
הוא כבר יזהה אותו לבד או שלא (פיוניר 383)
לא ניתן לאזין דרך ה-DVD ?
הוא כבר יזהה אותו לבד או שלא (פיוניר 383)
רבי עקיבא " ואהבת לרעך כמוך "
http://www.kab.tv/
http://www.kab.tv/
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
סתם הצעה רד מזה.(נקודה)
אסביר, לפי הכותרת אני מבין שאתה מחפש דיסקים CD-DTS ככה אני בכול אופן קורא/מאפיין את המושג "דיסק מוסיקה שהוא 5.1 סראונד" אלא אם אתה מתכוון לSACD שזה משו אחר אבל אם הבנתי נכון אפרט:
לסראונד לפי דעתי כיף לצרף תמונה נעה (DVD של זאן מישל זאר AERO הוא טוב אבל יש סתם תמונה של עיניים והוא יותר כמו דיסק טסט של אפקטים).
מוסיקה כיף להרגיש/לשמוע מקדימה ולהנות מאימאג במה ושאר ירקות, את הסראונד תשאיר לסרטים שם יש לו משקל א-ד-י-ר (ברכב לקח לי זמן עד שהורדתי את האחוריים והיום אני מקדיש את חיי שגם אחרים יורידו
) ואם אתה עדיין מעוניין בCD-DTS יש לי כמה אשמח להדגים/להשאיל.
אסביר, לפי הכותרת אני מבין שאתה מחפש דיסקים CD-DTS ככה אני בכול אופן קורא/מאפיין את המושג "דיסק מוסיקה שהוא 5.1 סראונד" אלא אם אתה מתכוון לSACD שזה משו אחר אבל אם הבנתי נכון אפרט:
לסראונד לפי דעתי כיף לצרף תמונה נעה (DVD של זאן מישל זאר AERO הוא טוב אבל יש סתם תמונה של עיניים והוא יותר כמו דיסק טסט של אפקטים).
מוסיקה כיף להרגיש/לשמוע מקדימה ולהנות מאימאג במה ושאר ירקות, את הסראונד תשאיר לסרטים שם יש לו משקל א-ד-י-ר (ברכב לקח לי זמן עד שהורדתי את האחוריים והיום אני מקדיש את חיי שגם אחרים יורידו
יש לי עשרות CD וDVD בפורמט מוסיקה DTS
בסופו של דבר ההנאה תלויה באיכות ההקלטה והמיקס.
יש כאלה מדהימים שאתה פשוט לא יכל להפסיק לשמוע ויש שהרבה יותר עדיף בסטראו.
אם משהוא מעוניין לבצע החלפות אשמח.
בעיקר התחלתי להנות אחרי שקניתי את נגן ה 300 דיוידים של פיוניר כמסדרת ה ELIT כך שכולם כבר בפנים ורק צריך ללחוץ על השלט.
יש כאלה מדהימים שאתה פשוט לא יכל להפסיק לשמוע ויש שהרבה יותר עדיף בסטראו.
אם משהוא מעוניין לבצע החלפות אשמח.
בעיקר התחלתי להנות אחרי שקניתי את נגן ה 300 דיוידים של פיוניר כמסדרת ה ELIT כך שכולם כבר בפנים ורק צריך ללחוץ על השלט.