התלבטות בין 2 דגמים
לאחר התלבטויות רבות הגעתי להתלבטות בין 2 דגנמים של מכונות קפה אוטומטיות - Saeco Intuita וה-Melitta Solo Caffee and milk.
חשוב לציין שאני שותה רק קפוטצ'ינו, ואני כנראה לא אשתמש בהקצפה האוטומטית של ה-Saeco אלא רק עם הסטימר בשל איכות ההקצפה.
אשמח לשמוע ביקורות לטובה ולשלילה לגבי שני הדגמים.
תודה
חשוב לציין שאני שותה רק קפוטצ'ינו, ואני כנראה לא אשתמש בהקצפה האוטומטית של ה-Saeco אלא רק עם הסטימר בשל איכות ההקצפה.
אשמח לשמוע ביקורות לטובה ולשלילה לגבי שני הדגמים.
תודה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא מכיר את המליטה, הסאקו לא רעה - בדקת את ההקצפה שלה?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
כן, בדקתי עם ההקצפה האוטומטית של הסאקו בעזרת הצינורית - ההקצפה לא הייתה בשיא וגם לא מספיק חמה,דבוטאנט כתב:לא מכיר את המליטה, הסאקו לא רעה - בדקת את ההקצפה שלה?...
אבל המוכר אמר שניתן לשלוט על הטמפרטורה. כשהייתי בחנות פסלתי כי רציתי סטימר אז לא בחנתי לעומק.
לאחר מכן בסניף אחר הוסבר לי שאפשר להקציף גם עם סטימר ושהסטימר יותר איכותי מהמליטה,
אבל מאוד ייתכן שאלו רק דברי שיווק (לאחר שטענתי שהמחיר שלהם למליטה יקר).
אשמח לעוד דעות מאחר ודעותיהם של מוכרים לרוב מוטות בשל האינטרס שלהם למכור.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
אני ראיתי את ההקצפה האוטומטית של הסאקו והיא לא היתה משהו.
הקצפה במוד סטימר בדברים האלה נורא מייגעת. יש שם תרמובלוק שמביא קיטור בפולסים מעצבנים. נורא קשה לעבוד עם זה.
הקצפה במוד סטימר בדברים האלה נורא מייגעת. יש שם תרמובלוק שמביא קיטור בפולסים מעצבנים. נורא קשה לעבוד עם זה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לאחר שהתייעצתי עם מכר שמבין בקפה ומכונות, אני אלך על Jura-ENA 5 או על Jura-ENA 3 לא הבנתי מה ההבדל בין השניים.
לפי מה שנאמר לי ל-Melitta Solo and milk יש הרבה תקלות ואפילו Recallים על הדגמים של החברה, ול-Saeco יש טמפרטורה לא קבועה בין קפה לקפה.
ה-Jura יכולה להחזיק אלפי כוסות בלי בעיה עם טיפול מתאים ונחשבת למאוד אמינה.
אם יש לכם ביקורת על Jura ENA 3/5 או על הבחירה שלי אשמח לשמוע.
לפי מה שנאמר לי ל-Melitta Solo and milk יש הרבה תקלות ואפילו Recallים על הדגמים של החברה, ול-Saeco יש טמפרטורה לא קבועה בין קפה לקפה.
ה-Jura יכולה להחזיק אלפי כוסות בלי בעיה עם טיפול מתאים ונחשבת למאוד אמינה.
אם יש לכם ביקורת על Jura ENA 3/5 או על הבחירה שלי אשמח לשמוע.