כמה בעיות ב-gaggia espresso pure
אהלן,
יש לי כמה בעיות במכונה אני אתחיל מהגדול לקטן:
1) כאשר אני חולט אספרסו זולג לי קפה מהצד של הפורטרפילטר, שמתי לב שהאטמים של ה"הברגה" שלו קצת מעוכים...
2) כשאני מתכונן לחלוט ומוציא קצת מים חמים לתוך הכוס נשארים מים בסלסלה(רק של המנה היחידה).
3) כששמתי את המכונה לתיקום בקדמה בנשר הטכנאי אמר לי שמבקום לפרק את הרשת של הראש חליטה כדי לנקות אותו
עם מסיר שומנים, אבל אחרי שעשיתי את זה פעם אחת זה עשה לי כתמים על הראש חליטה:(...
יש לי כמה בעיות במכונה אני אתחיל מהגדול לקטן:
1) כאשר אני חולט אספרסו זולג לי קפה מהצד של הפורטרפילטר, שמתי לב שהאטמים של ה"הברגה" שלו קצת מעוכים...
2) כשאני מתכונן לחלוט ומוציא קצת מים חמים לתוך הכוס נשארים מים בסלסלה(רק של המנה היחידה).
3) כששמתי את המכונה לתיקום בקדמה בנשר הטכנאי אמר לי שמבקום לפרק את הרשת של הראש חליטה כדי לנקות אותו
עם מסיר שומנים, אבל אחרי שעשיתי את זה פעם אחת זה עשה לי כתמים על הראש חליטה:(...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
1. אתה מתכוון לגומייה בראש חליטה?
אפשר להחליף אותה.
2. תקין
3. למה לא לפרק?
אפשר להחליף אותה.
2. תקין
3. למה לא לפרק?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
לא ידעתי שזה קפיץ, זה נראה פשוט כמו גומי... אני מנקה את זה אם סמרטוט לך כל כמה זמן, לא עוזר...nadavmm כתב:1) אם אתה מתכוון ל"קפיץ" שמצמיד את הידית לראש אז פשוט צריך לנקות, אם זה לא עוזר אז כנראה לפרק...
2) מה הבעיה....
3) הטכנאי לא תיקן את בעיה מס' 1 ?...
דבוטאנט- זו לא הגומיה זה בהברגה של ידית החליטה לראש. ולגבי הפירוק הטכנאי אמר שאחרי כמה פעמים ההברגה נהרסת ואז צריך להחליף ראש חליטה, מישהו יודע אחרת? בכל מקרה כשניסיתי לפרק הרסתי את הבורג אז זה קצת בעיתי כרגע...
נ.ב תודה על התגובות המהירות!
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בורג חרוש אפשר להחליף. אם ההברגה חרושה בראש זה כבר יותר מסובך.
אתה לא יכול ממש לנקות בלי פירוק אבל זה משהו שעושים פעם בחצי שנה.
תקפיד להקות את ראש החליטה כל יום וככה לפחות החלקים שיש לך גישה אליהם יהיו נקיים.
אטמים תמיד אפשר להחליף
אתה לא יכול ממש לנקות בלי פירוק אבל זה משהו שעושים פעם בחצי שנה.
תקפיד להקות את ראש החליטה כל יום וככה לפחות החלקים שיש לך גישה אליהם יהיו נקיים.
אטמים תמיד אפשר להחליף
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- SavagEMessiaH
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
נסה אולי להעלות סרטון של חליטה..
יכול להיות שבאמת צריך להחליף את הגומיית ראש.
אגב, אני גם חיפשתי את הספייסר הזה, אין לו מק״ט... דבר עם מעבדת השרון, היה להם אחד כזה לפני בערך שבוע
יכול להיות שבאמת צריך להחליף את הגומיית ראש.
אגב, אני גם חיפשתי את הספייסר הזה, אין לו מק״ט... דבר עם מעבדת השרון, היה להם אחד כזה לפני בערך שבוע