תקלה בדקות הראשונות של הצפיה בפלאסמה PS51E550
שלום,
לפני כחודשיים רכשתי פלאסמה PS51E550 עם אחריות שם סמליין.
לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה, הטלויזיה נדלקת ומופיע פס שחור גדול לאוכה שבו לא מופיע כלום.
חשבתי שזה אולי בעיה בחיבור HDMI אז העברתי למקור אחר (למחשב) וגם שם התקלה, נכנסתי לSMART וזה גם שם, משמע התקלה לא באיזה כבל לא תקין..
לאחר כמה דקות הכל מסתדר מעצמו והטלויזיה עובדת. מישהו נתקל?
ראיתי נושא אחר בפורום על מישהו שיש לו פס קבוע, אצלי הוא נעלם לאחר כמה דקות.. זה משהו שאני עושה לא נכון?
לפני כחודשיים רכשתי פלאסמה PS51E550 עם אחריות שם סמליין.
לאחרונה אני נתקל בתופעה מוזרה, הטלויזיה נדלקת ומופיע פס שחור גדול לאוכה שבו לא מופיע כלום.
חשבתי שזה אולי בעיה בחיבור HDMI אז העברתי למקור אחר (למחשב) וגם שם התקלה, נכנסתי לSMART וזה גם שם, משמע התקלה לא באיזה כבל לא תקין..
לאחר כמה דקות הכל מסתדר מעצמו והטלויזיה עובדת. מישהו נתקל?
ראיתי נושא אחר בפורום על מישהו שיש לו פס קבוע, אצלי הוא נעלם לאחר כמה דקות.. זה משהו שאני עושה לא נכון?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מסך תקול. תפעיל אחריות.
מזעזע,...רמת השירות בארץ "הלא הפריירים" פשוט לא יאומן כי יסופר.itaysp כתב:אוקיי התקשרתי לאלקטרוניקס פרו.. תיאמו לי טכנאי רק לעוד שבוע(!!).
קצת יהיה לי קשה להציג את התקלה (חוץ מהתמונות) כי זה לא משהו שקורה בכל הפעלה.. למעשה זה קרה לי רק פעמיים בשבועות האחרונים....
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
מישהי מהעבודה של היתה לה אותה בעיה - מסך היה מתחיל לפעול נורמלית רק אחרי כמה דקות (זה היה לה מהיום הראשון והיא חשבה שזה נורמלי).
כנראה משהו שם צריך להתחמם כדי שאיזה מגע ייגע.
הם רצו לתקן אבל היא הכריחה אותם להחליף לחדש. הוא גם היה מרעיש (מקרקש, פלסטיקה). טכנאי שבא לפני שהסברתי לה שטלוויזיה לא צריכה להידלק אחרי כמה דקות עשה לטלוויזיה מאסז' (לא צוחק) ואמר שזה סטנדרטי במסכים האלה.....
החדש פועל ללא דופי.
כנראה משהו שם צריך להתחמם כדי שאיזה מגע ייגע.
הם רצו לתקן אבל היא הכריחה אותם להחליף לחדש. הוא גם היה מרעיש (מקרקש, פלסטיקה). טכנאי שבא לפני שהסברתי לה שטלוויזיה לא צריכה להידלק אחרי כמה דקות עשה לטלוויזיה מאסז' (לא צוחק) ואמר שזה סטנדרטי במסכים האלה.....
החדש פועל ללא דופי.
טוב עדכון אם זה מעניין מישהו.
לפני כשבועיים הגיעו טכנאים, הראתי להם את התמונות והסרטים והם אמרו שיתקשרו אלי לתיאום מסך חלופי בזמן שלוקחים את המסך למעבדה.
לפני שבוע לקחו את המסך למעבדה והיום התקשרו אלי לומר שיש "תקלת מסך", שאלתי מה זה "תקלת מסך" ? אבל הנציגה חזרה על זה שזאת "תקלת מסך".
ביקשו ממנו לשלוח בפקס חשנובית קניה ואמרו שהם צריכים לדבר עם סמליין ויחזרו אלי בהמשך עם ההחלטה של מה הם מתכוונים לעשות עכשיו.
לפני כשבועיים הגיעו טכנאים, הראתי להם את התמונות והסרטים והם אמרו שיתקשרו אלי לתיאום מסך חלופי בזמן שלוקחים את המסך למעבדה.
לפני שבוע לקחו את המסך למעבדה והיום התקשרו אלי לומר שיש "תקלת מסך", שאלתי מה זה "תקלת מסך" ? אבל הנציגה חזרה על זה שזאת "תקלת מסך".
ביקשו ממנו לשלוח בפקס חשנובית קניה ואמרו שהם צריכים לדבר עם סמליין ויחזרו אלי בהמשך עם ההחלטה של מה הם מתכוונים לעשות עכשיו.
- levimadman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 99
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
קרה לי דבר דומה, עם הc550 שלי.
בשבוע הראשון של הקניה - פס דק שחור לרוחב כל הטלויזיה(כמו שצילמת) קבוע. יום יומיים לאחר מכן התווספו קווים נוספים -
עד שהתוצאה נראיתה בדיוק כמו התמונה שלך רק באופן קבוע.
הפעלתי אחריות - למרות שהיה לי טעם רע מאוד מהטלויזיה - וקיבלתי טלויזיה חדשה לאחר שדרשתי אחת.
ומאז לא היו תקלות נוספות(כשנתיים וחצי).
בשבוע הראשון של הקניה - פס דק שחור לרוחב כל הטלויזיה(כמו שצילמת) קבוע. יום יומיים לאחר מכן התווספו קווים נוספים -
עד שהתוצאה נראיתה בדיוק כמו התמונה שלך רק באופן קבוע.
הפעלתי אחריות - למרות שהיה לי טעם רע מאוד מהטלויזיה - וקיבלתי טלויזיה חדשה לאחר שדרשתי אחת.
ומאז לא היו תקלות נוספות(כשנתיים וחצי).