המלצה למומחה סאונד
שלום,
ברשותי חדר קולנוע ביתי. אני לא מרוצה מהכיוונון של המערכת ואני חושב שניתן לשפר אותו. ניסיתי לעשות את זה בעצמי (כולל התיעצות בפורום זה) אבל זה עדיין לא זה...
הייתי מעוניין לקבל המלצות על אנשי מקצוע שיכולים לבצע בדיקות, התאמות והגדרות מתאימות (ואם צריך אז המלצות לשינוי) למיקסום חווית הקולנוע.
תודה רבה.
ברשותי חדר קולנוע ביתי. אני לא מרוצה מהכיוונון של המערכת ואני חושב שניתן לשפר אותו. ניסיתי לעשות את זה בעצמי (כולל התיעצות בפורום זה) אבל זה עדיין לא זה...
הייתי מעוניין לקבל המלצות על אנשי מקצוע שיכולים לבצע בדיקות, התאמות והגדרות מתאימות (ואם צריך אז המלצות לשינוי) למיקסום חווית הקולנוע.
תודה רבה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מה הציוד שיש לך ?
כמה אתה מוכן להשקיע עבור איש מקצוע? הם לא ממש זולים ולא תמיד מצדיקים את העלות.
תעלה תמונות של החדר.
כמה אתה מוכן להשקיע עבור איש מקצוע? הם לא ממש זולים ולא תמיד מצדיקים את העלות.
תעלה תמונות של החדר.
ממי רכשת את הרכיבים שבמערכת? מי התקין לך את הכל? הם צריכים לעזור לך כחלק מכל הסיפור.ברשותי חדר קולנוע ביתי...
המערכת שלי כוללת רסיבר onkyo 609, זוג קדמיים Boston Acoustics VR40, סנטר MB QUART ctr stage, אחוריים של DALI, סאב NHT SW3S, מחובר דרך NHT SA-3 amp.
אני חושב שניתן להוציא מה-SETUP הזה הרבה ואני מוכן להשקיע. אבל אני רוצה מישהו שבאמת יתן לי את התוצאה הרצויה.
רכשתי את הרכיבים ממספר מקורות כך שלא היה נציג אחד. את ההרכבה עשיתי לבד.
תודה.
אני חושב שניתן להוציא מה-SETUP הזה הרבה ואני מוכן להשקיע. אבל אני רוצה מישהו שבאמת יתן לי את התוצאה הרצויה.
תודה.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
מה בדיוק חסר לך בתוצאה המתקבלת כרגע?guyly כתב:המערכת שלי כוללת רסיבר onkyo 609, זוג קדמיים Boston Acoustics VR40, סנטר MB QUART ctr stage, אחוריים של DALI, סאב NHT SW3S, מחובר דרך NHT SA-3 amp.
תודה....
הרצת כיול של האודסי?
פעלת לפי כללי הכיול שפורסמו פה בהרחבה?
- שמעון-מור-יוסף
- עוסק בתחום

- תגובות: 1321
- שם מלא: שמעון מור יוסף
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 28 פעמים
- יצירת קשר:
זה לא רק עניין של כיול, הצבה ומיקום
עם "סלט" כזה לא נראה לי שאפשר להוציא משהוא "נכון" {וה"נכון" הוא הגדרה סוביקטיבית}
כדאי שתיצור קודם כל איזון גוונים רצויים ומשם תמשיך
בכדי לעשות כן יש להחליף חלק מהרמקולים {בהתאמה ללחלל והמיקום ובשילוב הרצון שלך}
עם "סלט" כזה לא נראה לי שאפשר להוציא משהוא "נכון" {וה"נכון" הוא הגדרה סוביקטיבית}
בכדי לעשות כן יש להחליף חלק מהרמקולים {בהתאמה ללחלל והמיקום ובשילוב הרצון שלך}
בוקר טובAv1 כתב:זה לא רק עניין של כיול, הצבה ומיקום
בכדי לעשות כן יש להחליף חלק מהרמקולים {בהתאמה ללחלל והמיקום ובשילוב הרצון שלך}...
לדעתי לפני שהוא ממהר להחליף רכיבים ולבזבז כספים, הייתי לוקח את הצעתו של יואב, מריץ כיול אודיסי, משחק עם מיקומים אולי מעט משקיע באקסטיקה בסיסית, ומנסה להוציא את המקסימום מהרכיבים שלו במידה ואם וכאשר אחרי הוא ירגיש מחסור וחסך אז נוכל גם לכוון אותו לרכיבים אחרים לפי תקציבו והשקעתו.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2449
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1025 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אני חדש פה וקטונתי מול כל המומחים שיש פה אבל אומר לך כי לדעתי וטמי האישי:
כיול אודיסי זה שינוי של שמים וארץ באיכות השמע
משחק עם מיקומים וזוויות הוא חשוב מאוד
אחידות של אותם רכיבים-זה טעמי האישי ודעתי האישית.
כיול אודיסי זה שינוי של שמים וארץ באיכות השמע
משחק עם מיקומים וזוויות הוא חשוב מאוד
אחידות של אותם רכיבים-זה טעמי האישי ודעתי האישית.
כיף חיים.