סלולרי לאבא
-
עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
שלום לכולם.
אני מחפש לקנות לאבא טלפון חדש. רק לסבר את האוזן. הוא עם טלפון עלית צדפה מלפני 10 שנים.
הוא לא מומחה גדול לגדג'טים, אבל הגיע הזמן שיתקדם וילמד.
הוא צריך טלפון שיהיה קל לתפעול, עם מסך טוב ומצלמה סבירה, ושיהיה מובנה ג'. פי. אס.
האם גלקסי 2 יהיה טוב? אולי htc או נוקיה או סוני?
אשמח לשמוע את דעתכם.
אני מחפש לקנות לאבא טלפון חדש. רק לסבר את האוזן. הוא עם טלפון עלית צדפה מלפני 10 שנים.
הוא לא מומחה גדול לגדג'טים, אבל הגיע הזמן שיתקדם וילמד.
הוא צריך טלפון שיהיה קל לתפעול, עם מסך טוב ומצלמה סבירה, ושיהיה מובנה ג'. פי. אס.
האם גלקסי 2 יהיה טוב? אולי htc או נוקיה או סוני?
אשמח לשמוע את דעתכם.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
תן לו שישחק עם הטלפון שלך, תראה למה הוא מתחבר. אבא שלי בעל iPhone 4 והוא די מרוצה, מדבר בסקייפ ושאר אפליקציות, שולח הודעות ב Whatsapp וכאלה. אם הוא מסתדר עם האנדרויד - אחלה, אם לא - אז שינסה את הiPhone. כותב לך מישהו שלא סובל את אפל, אבל עדיין - צריך לתת פתרון 
Vocare Ad Regnum
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

look and feel, האנדרויד זו חוויה כמו שה iOS הוא חוויה. גודל מסך פחות חשוב, השאלה היא איך הוא מתמודד עם המכשיר. נוח לו, לא נוח לו, יודע לגשת לחנות אפליקציות, לענות לשיחה או להוציא שיחה, לכתוב הודעה וכיוצא בזו.עמישי כתב:לי יש גלקסי 3.בשבילו זה גדול מדי....
אתה יכול לעניין אותו ב Galaxy SIII Mini שהוא נפלא לדעתי.
מקווה שהבהרתי את כוונתי.
מנסיון, ובלי לקחת צד במלחמת האייפון אנדרואיד - בסמארטפון ראשון למבוגרים או למאותגרים טכנולוגית, עדיף אייפון.
לדעתי הסיבה היא בממשק המשתמש המותאם ספציפית למכשיר והמינימליסטי יותר של IOS.
גם המערכת הסגורה יותר והיעדר אפשרויות תפריט פתוחות רבות "מגנים" על משתמשים מתחילים ונוטעים בהם יותר בטחון.
בנוסף - התגובתיות המהירה והמדוייקת של המסך (בטח בהשוואה לאנדרואידים הזולים) מקלה את השימוש.
לי באופן אישי יש אנדרואיד ואני מאוד מרוצה, אבל בדיעבד הייתי צריך לקנות לאבא שלי אייפון ולא אנדרואיד.
גם המערכת הסגורה יותר והיעדר אפשרויות תפריט פתוחות רבות "מגנים" על משתמשים מתחילים ונוטעים בהם יותר בטחון.
בנוסף - התגובתיות המהירה והמדוייקת של המסך (בטח בהשוואה לאנדרואידים הזולים) מקלה את השימוש.
לי באופן אישי יש אנדרואיד ואני מאוד מרוצה, אבל בדיעבד הייתי צריך לקנות לאבא שלי אייפון ולא אנדרואיד.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

לכן כתבתי - look and feel, מה שנוח מבחינת משתמש זה מה קונים.shayf כתב:מנסיון, ובלי לקחת צד במלחמת האייפון אנדרואיד - בסמארטפון ראשון למבוגרים או למאותגרים טכנולוגית, עדיף אייפון.
לי באופן אישי יש אנדרואיד ואני מאוד מרוצה, אבל בדיעבד הייתי צריך לקנות לאבא שלי אייפון ולא אנדרואיד....
אגב - לא לפסול את נוקיה, חמי משתמש Lumia 710 והוא מאוד מרוצה. לא צריך אפליקציות (מבחינתו).
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
אני גם, לא מאוהבי אפל, אבל בכל זאת, להורי, במצב של אביך פחות יותר, יש אייפון והם מסתדרים איתו טוב, שולחים הודעות, מתעדכנים בחדשות, מצלמים תמונות וסרטונים.עמישי כתב:הסבר ונמקroypeles כתב:גלקסי 2 יהיה טוב.
אבל האמת... במקרה שלו, כמו שאתה מתאר, אולי בכל זאת, עדיף אייפון. אפילו 4/4s.......
יותר מזה, לסבתא שלי בת 90+ יש אייפד. והיא קוראת איתו ספרים כי קשה לה להחזיק ספר כבד ביד, ומשחקת איתו קלפים.
אז כנראה בכל זאת יש משהו מאוד אינטואיטיבי בממשק שלו, שלא מחייב רקע טכני קודם.
- erlich01
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
למאותגרים טכנולוגית באנדרויד ישנו ממשק (שלדעתי חלק ממנו או התרגום שלו נכתב על ידי אנשים באתר) Big launcher
שזה די מפשט את השימוש במכשיר
https://play.google.com/store/apps/deta ... ult#?t=W10.
אמנם העלות לא זניחה ( כ 40 ש"ח) אבל יכול להיות שזה פתרון לאנשים שרוצים אנדרויד אבל קצת מאותגרים טכנולוגית
שזה די מפשט את השימוש במכשיר
https://play.google.com/store/apps/deta ... ult#?t=W10.
אמנם העלות לא זניחה ( כ 40 ש"ח) אבל יכול להיות שזה פתרון לאנשים שרוצים אנדרויד אבל קצת מאותגרים טכנולוגית
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
ה Blade 3 חלש יחסית והמחיר שלו בארץ מופקע.
אם כבר חשבת על ZTE מומלץ לקרוא את הביקורת הבאה
אני הזמנתי אותו לפני כשבוע.....
אם כבר חשבת על ZTE מומלץ לקרוא את הביקורת הבאה
אני הזמנתי אותו לפני כשבוע.....