raspberry pi - סריקה איטית
היי חברס,
יש לי בעיה עם ה raspberry pi, כאשר ישנם תכנים חדשים הוא סורק לי מאתר TVDB ומאתר סרטים את הסרטים אך הסריקה מתבצעת בצורה מאוד איטית.
יש למשהו פתרון לנושא? או שלחלופין אולי הוא יוכל לסרוק ממחשב אחר מ LAN שלי ולא מהאינטרנט?
בנוסף רציתי לשאול עוד שאלה, איזה סקין כדי להשתמש ב raspberry pi? אני משתמש ב ACE והוא די איטי, או אולי גם לזה יש למשהו פתרון.
תודה רבה לעוזרים.
יש לי בעיה עם ה raspberry pi, כאשר ישנם תכנים חדשים הוא סורק לי מאתר TVDB ומאתר סרטים את הסרטים אך הסריקה מתבצעת בצורה מאוד איטית.
יש למשהו פתרון לנושא? או שלחלופין אולי הוא יוכל לסרוק ממחשב אחר מ LAN שלי ולא מהאינטרנט?
בנוסף רציתי לשאול עוד שאלה, איזה סקין כדי להשתמש ב raspberry pi? אני משתמש ב ACE והוא די איטי, או אולי גם לזה יש למשהו פתרון.
תודה רבה לעוזרים.
אם יש לך עוד XBMC איפשהוא בבית (נגיד על הPC?) שרץ באופן קבוע - ניתן לבטל את הסריקה האוטומטית ב-RPi, ולהגדיר לשניהם לעבוד מול אותה ספריה. באופן זה, ה-XBMC החזק יותר יבצע את הסריקות והעדכונים, וה-RPi ישתמש ב-DB של השני. אני בדיוק מגדיר את זה ככה אצלי עם ה-Arctic בסלון וה-RPi בחדר השינה 
כן, יש לי PC חזק שממנו אני רוצה שה RPI יסרוק.slarti כתב:אם יש לך עוד XBMC איפשהוא בבית (נגיד על הPC?) שרץ באופן קבוע - ניתן לבטל את הסריקה האוטומטית ב-RPi, ולהגדיר לשניהם לעבוד מול אותה ספריה. באופן זה, ה-XBMC החזק יותר יבצע את הסריקות והעדכונים, וה-RPi ישתמש ב-DB של השני. אני בדיוק מגדיר את זה ככה אצלי עם ה-Arctic בסלון וה-RPi בחדר השינה...
אני מחכה שתגיד לי איך אני מכוון את ה RPI לסריקה ב PC ולא באינטרנט ואז זה יפתור לי את הבעיה.
תודה.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
עם איזו הפצה אתה משתמש ובאיזו גרסא ?OzZzZz כתב:היי חברס,
תודה רבה לעוזרים....