אז למה לי טלוזיה עכשיו?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Laly פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום

תהיתי האם להתחיל שירשור זה בפרום וידאו אבל בסופו שלדבר נראה לי יותר מתאים לכאן.

הנקודה שאני רוצה להתיחס אליה היא מדוע בכלל לקנות טלוזיה ולא רק מסך מחשב גדול מספיק (כל אחד והצרכים שלו).
אנסה לפרט:
אני משתמש HTPC, כל הזמן ומעשה רואה רק דרכו. טלוזיה (עידן\כבלים) דרך הPVR. שלא לדבר על השימוש השוטף בתוספים השונים. כך שלמעשה צריך רק ערוץ שידור אחד (אין צורך בעוד תחנות).
מבחינת אודיו, שומעים דרך המערכת, גם כאן אפשר כמובן רמקולים שמחוברים ישירות למחשב אבל אני מניח שהרוב המוחלט של חברי הפורום שומע דרך ריסיבר, מה שמייתר את הצורך ברמקולים מובנים במסך.
SMART TV, לטעמי מדובר בקוריוז שלא נותן לך שום יתרון על פני הHTPC, כל האפליקציות זה נחמד אבל נראה לי שלכולם יש פיתרון מקביל דרך הXBMC.
שליטה, העדפה האישית שלי היא שלט אחד לכל השימושים, כך שהשלט טלוזיה נשאר מיותם בצד או במקרה הטוב עובר הסבה לשליטה על הHTPC.

בסיכמו של דבר אני רוצה רק מסך באיכות טובה ונראה לי שבקניית טלוזיה אני למעשה משלם אקסטרה על תוספות שאני לא באמת צריך. אפשר כמובן לקנות רק מקרן אבל כיוון שאני נוהג לצפות גם במשך היום ולא בא לי תמיד להחשיך את החדר זה לא פיתרון מספק.
בקיצור שני דבר:
1) מחשבותיכם בנושא.
2) לפי מה שאני רואה לקנות מסכי מחשב בגדלים סבירים לשימוש בסלון( >32 ) המחירים שווים לקנית מסך טלווזיה. מישהו יודע\מכיר אפשרות אחרת? נגיד מסכים שמשתשמשים בהם לתצוגות וכדומה? כך שניתן יהיה לקנות מסך באיכות מספיק טובה במחיר זול יותר?

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

אם טוב לך לראות סרטים סדרות ותוכניות TV בגודל של 32 אינץ אז באמת שאין טעם שתשקיע ביותר. אבל אתה נמצא בפורום של משוגעים לעניין :)
מה שכן, זכור לי שיצאה פיסקה תקדימית שגם מסך מחשב עם טיונר, כן מחויב בתשלום האגרה :(

Laly פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני אחדד, ה-"32 מציין רק נקודת התחלה.
למה לא מסך מחשב של "46 או יותר גדול 50-55. למה אני חייב להוציא אקסטרה על תכונות שלא נתנות לי שום דבר נוסף?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #4 

בגלל שמסך מחשב בגדלים הנ"ל לא קיים או לחילופין יקר מהותית מטלוויזיה בגדלים הנ"ל.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”