מיקרופון עם חיבור מוזר
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 154
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
מצאתי באיזו קופסה עם כל מיני חלקי אלקטרוניקה ישנים את המימצא שבתמונות - מיקרופון של סוני מדגם F-10S בעל חיבור מאד מוזר שאף פעם לא ראיתי: שני פינים, אחד מהם זהה לפלאג אוזניות קטן (3.5mm) רק שאינו סטריאופוני, והשני הוא מין פלאג דק יותר ומעט ארוך יותר. על המיקרופון יש גם כפתור on/off. ההשערה שלי היא שזה מיקרופון שהגיע במקור עם איזו מצלמת וידאו עתיקה, אבל אולי מישהו מכיר או יודע יותר? חיפוש ברשת לא העלה דבר.
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
התקע הרחב הוא חיבור 3.5mm סטנדרטי של מיקרופון. החיבור הצר משמש כשלט\Remote הקלטה , ומופעל ככל הנראה ע"י מפסק המצוי על המיקרופון עצמו.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
החיבור ה3.5 הרגיל זהו חיבור MONO שיוצא מהמיקרופון לטייפ... אני מניח שהחיבור הקטן יותר זהו חיבור חשמל למיקרופון (שהוא קונדנסר) שמוזן מהטייפ עצמו או מגע N\O לצורך TALK OVER...
תפתח בזהירות את הראש ותגלה מה יש בפנים...
תפתח בזהירות את הראש ותגלה מה יש בפנים...
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
לא מאמין, כיוון שהשקע המתאים לו מסומן כ-Remote. זה ככל הנראה מפסק מקצר פשוט.JEXY כתב:אני מניח שהחיבור הקטן יותר זהו חיבור חשמל למיקרופון (שהוא קונדנסר) שמוזן מהטייפ עצמו...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
tomyeshuah צודק - היה לי מיקרופון כזה פעם, כשהייתי ילד... התקע הדק (2.5 מ"מ) פשוט מחובר לשני מגעי המפסק שעל המיקרופון, ומשמש לביצוע PAUSE מרחוק בהקלטה של הטייפ רקורדר המחובר אליו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
הנה התשובה לתעלומה...
http://www.1150wima.com/pages/667westma ... TC110A.pdf
אכן זהו מחבר נוסף REMOTE שיכול לשמש לכמה מטרות... כמו שרק סוני ידעו לייצר פעם...
http://www.1150wima.com/pages/667westma ... TC110A.pdf
אכן זהו מחבר נוסף REMOTE שיכול לשמש לכמה מטרות... כמו שרק סוני ידעו לייצר פעם...