הורדה מממיר מקס טוטאל למחשב
הוצע לי להשתמש ב- Canopus ADVC110.
משמש להעתקה אנלוגית בלבד (מתאים לי) דרך קומפוננט בממיר הטלוויזיה ו- Firewire במחשב.
ניתנה לי הבטחה שההעברה היא אחד על אחד, כלומר, ללא אבדן איכות התמונה.
השאלות:
1. האם טכנית ניתן לקבל העברה כזו ללא אבדן בדרך?
2. האם ידוע לך אם הממיר Canopus עושה את העבודה?
משמש להעתקה אנלוגית בלבד (מתאים לי) דרך קומפוננט בממיר הטלוויזיה ו- Firewire במחשב.
ניתנה לי הבטחה שההעברה היא אחד על אחד, כלומר, ללא אבדן איכות התמונה.
השאלות:
1. האם טכנית ניתן לקבל העברה כזו ללא אבדן בדרך?
2. האם ידוע לך אם הממיר Canopus עושה את העבודה?
ישנה ירידה מסוימת באיכות כי ההעתקה מתבצעת דרך חיבור S-VIDEO.
אופציה עדיפה מבחינת איכות התמונה היא העתקה דרך חיבור SCART RGB. חיבור כזה קיים במקליטי HDD+דיוידי (נדמה לי שרק פנסוניק ו-LG מייצרות כיום). לאחר מכן ניתן להעתיק למחשב.
אם אתה לא רוצה להתעסק עם דיסקים לך על האופציה הראשונה.
אופציה עדיפה מבחינת איכות התמונה היא העתקה דרך חיבור SCART RGB. חיבור כזה קיים במקליטי HDD+דיוידי (נדמה לי שרק פנסוניק ו-LG מייצרות כיום). לאחר מכן ניתן להעתיק למחשב.
אם אתה לא רוצה להתעסק עם דיסקים לך על האופציה הראשונה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
שים לב לחיבורים: קומפוזיט וסופר וידאו.שישון כתב:כפי שכתבתי, ההעתקה מתבצעת דרך חיבורי הקומפוננט בממיר מקס טוטאל.
האם גם אז יש אבדן?...
http://www.grassvalley.com/products/advc110
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
למה לא ללכת על מוצר כזה כבר שתומך בhdmi במקרה הצורך
http://www.blackmagicdesign.com/products/intensity/
http://www.blackmagicdesign.com/products/intensity/
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
1. ל-Chura תודה, אבל יש לי Windows XP, ולפי הנתונים הטכניים (המרשימים) המוצר מתאים ל-7 או 8.
2. לעופר לאור: נמסר לי מ- yes שהעתקה אנלוגית מותרת (מגבלות ההעתקה קשורות להגנה על זכויות היוצרים של סרטי HD - הוליווד !!!).
3. לאסף: אתה אומר לי לשים לב לחיבורי קומפוזיט וסופרוידאו. חיבורי הקומפוננט עליהם דיברתי הן היציאות בצידו האחורי של מקס-טוטאל.
4. למרטין סבאג: תודה על האזהרה. האם, מניסיונך, גם בחיבורי קומפוננט יהיה אבדן.
2. לעופר לאור: נמסר לי מ- yes שהעתקה אנלוגית מותרת (מגבלות ההעתקה קשורות להגנה על זכויות היוצרים של סרטי HD - הוליווד !!!).
3. לאסף: אתה אומר לי לשים לב לחיבורי קומפוזיט וסופרוידאו. חיבורי הקומפוננט עליהם דיברתי הן היציאות בצידו האחורי של מקס-טוטאל.
4. למרטין סבאג: תודה על האזהרה. האם, מניסיונך, גם בחיבורי קומפוננט יהיה אבדן.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אתה בטוח שכניסת ה-hdmi, תומכת ב-hdcp?Chura כתב:למה לא ללכת על מוצר כזה כבר שתומך בhdmi במקרה הצורך
http://www.blackmagicdesign.com/products/intensity/...
כי אחרת הוא לא יוכל להקליט מהממיר כלום בחיבור הזה....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כאמור, ניתן להקליט מקומפוננט באיכות HD טובה מאוד, שקרובה מאוד למקור (לא להתבלבל עם קומפוזיט הנחות).
שני מוצרים ידועים המאפשרים זאת הם ה-AverMedia Capture HD וה-Colossus וסדרת מוצרי ה-HD PVR של Hauppauge, והם מצריכים מחשב המבצע את ההקלטה על כונן קשיח. המוצר של AverMedia נחות יותר ודוחס ל-MPEG2 בתוכנה (ולכן ההקלטות תופסות יותר מקום וגם דורשות מחשב חזק יותר). המוצרים של Hauppauge מתקדמים יותר ודוחסים בחומרה ל-H.264 (קבצים קטנים יותר ואין חובה במחשב חזק במיוחד).
המוצרים של Hauppauge יקרים מאוד בארץ (לדוגמא - 1665 ש"ח לעומת $140 בארה"ב) וולכן מומלץ להזמין אותם מארה"ב.
שני מוצרים ידועים המאפשרים זאת הם ה-AverMedia Capture HD וה-Colossus וסדרת מוצרי ה-HD PVR של Hauppauge, והם מצריכים מחשב המבצע את ההקלטה על כונן קשיח. המוצר של AverMedia נחות יותר ודוחס ל-MPEG2 בתוכנה (ולכן ההקלטות תופסות יותר מקום וגם דורשות מחשב חזק יותר). המוצרים של Hauppauge מתקדמים יותר ודוחסים בחומרה ל-H.264 (קבצים קטנים יותר ואין חובה במחשב חזק במיוחד).
המוצרים של Hauppauge יקרים מאוד בארץ (לדוגמא - 1665 ש"ח לעומת $140 בארה"ב) וולכן מומלץ להזמין אותם מארה"ב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
איך פשר ״להעביר הלאה״ hdcp לתוך הקלטה, הרי זה פרוטוקול בין חיבורים, לא משהו בתוך הקובץ.Chura כתב:תומך כמובן, אבל לא מפשיט אותו, כלומר במידה ויש הוא מעביר אותו הלאה.
זה מה יש, למיטב ידיעתי אין פתרון ש"מפשיט" את הhdcp....
אני דיי בטוח שהוא לא יוכל להקליט כלום מהממיר.
אלו כרטיסים שנועדו להקליט ממצלמות בייתיות או קונסולות/מחשבים שאין בהם hdcp
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא, אין שום קשר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני חוזר ל-Canopus.
בתשובה לשאלה שלי קיבלתי תשובה מהתמיכה הטכנית שלהם כדלהלן:
In the world, there isn’t a A/D converter which can totally convert A/D signal without any signal loss. But ADVC110 make sure the converted signal is perfect, that means the converted signal will be looked like no loss, and ADVC110 even be able to reduce the video noise in the original analog signal.
נראה מאד הגון, אולם
האם יש ממש באמירה "the converted signal will be looked like no loss" ?
בתשובה לשאלה שלי קיבלתי תשובה מהתמיכה הטכנית שלהם כדלהלן:
In the world, there isn’t a A/D converter which can totally convert A/D signal without any signal loss. But ADVC110 make sure the converted signal is perfect, that means the converted signal will be looked like no loss, and ADVC110 even be able to reduce the video noise in the original analog signal.
נראה מאד הגון, אולם
האם יש ממש באמירה "the converted signal will be looked like no loss" ?
כן, כיוון שלעין האנושית קשה להבחין בהמרות האלו מאנלוג לדיגיטל, אך לדעתי האיכות שתתקבל תהיה מעט פחות טובה מזו שמתקבלת ע"י DVD Recorder במצב XP (בהנחה ואתה מקליט ל-DVD בחיבור RGB SCART) וזאת כיוון ש-RGB טוב יותר מסופר וידאו.