לראות בטלביזיה "חדשה" מול רסיבר "ישן" HDMI >< RCA
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אתה יכול לקנות ממיר מ-HDMI ל-RCA בדיל אקסטרים או איביי (HDMI RCA CONVERTER...)
- michal20600
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 463
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
כלומר יש לו טלביזיה חדשה ורסיבר ענטיקהJEXY כתב:יש לך יציאת OUT שהיא HDMI? וכניסת RCA שהיא וידאו ברסיבר???
תסביר את עצמיך, יותר טוב... מה אתה רוצה לעשות ואנו נעזור לך......
סביר שכתב את סדר הפעולות הפוך -
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם רסיבר ממש אנטיקה יש יציאה אנלוגית (אוזניות) מהמסך...
אם יש רסיבר אנקיבה (לא ממש) יש יציאת דיגיטלית (אופטית) במסך...
השאלה היא מה אתה רוצה לשמוע בדיוק באיזו מערכת.... במסך אין יציאת HDMI אלא רק כניסה.
במקורות (DVD, ממיר, סטרימר, מחשב, נגן בלו ריי) יש יציאת HDMI.
אם הינך מעוניין לחבר את השמע של כל המקורות אלו לרסיבר אני מציע שפשוט בלי לדבר תצלם מה יש לך בבית (את החלק האחורי של המכשירים) ותעלה לכאן...
אם יש רסיבר אנקיבה (לא ממש) יש יציאת דיגיטלית (אופטית) במסך...
השאלה היא מה אתה רוצה לשמוע בדיוק באיזו מערכת.... במסך אין יציאת HDMI אלא רק כניסה.
במקורות (DVD, ממיר, סטרימר, מחשב, נגן בלו ריי) יש יציאת HDMI.
אם הינך מעוניין לחבר את השמע של כל המקורות אלו לרסיבר אני מציע שפשוט בלי לדבר תצלם מה יש לך בבית (את החלק האחורי של המכשירים) ותעלה לכאן...
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
המגבר ישן אך יש לו גם כניסה אופטית, גם כניסה קואקסיאלית וגם כניסה אנלוגית של 5.1 ערוצים...
אני דיי בטוח שיש לך בDVD שלך אחת מהאפשרויות... לכן תחבר באחת מהן, בהגדרות הDVD תבחר בשמע רב ערוצי ולא DOWNMIX...
לאחר מכן תגדיר זאת ברסיבר (על ידי לחצן INPUT בהגדות הרסיבר) ותוכל לשמוע 5.1 רק כאשר הפס קול של הסרט הינו 5.1... דיסקים צרובים או מוזיקה לא תוכל לשמע ב5.1 אלא רק בסטריאו... תמיד יש לך אפשרות לבחור בDISCO או ב5CH STEREO בכדי לשמוע בכל הרמקולים.
לגבי הכותר והשאלה, HDMI<RCA אני לא בטוח איך זה קשור, אבל אני מציע שלא תחסוך במילים, תסביר את עציך יותר טוב ואנו נבין מה אתה רוצה לעשות... יכול להיות שהפתרון אצליך כבר קיים רק צריך להפעיל אותו בצורה מסויימת, ויכול להיות שאתה צריך כל מני מכשירים נוספים...
אני דיי בטוח שיש לך בDVD שלך אחת מהאפשרויות... לכן תחבר באחת מהן, בהגדרות הDVD תבחר בשמע רב ערוצי ולא DOWNMIX...
לאחר מכן תגדיר זאת ברסיבר (על ידי לחצן INPUT בהגדות הרסיבר) ותוכל לשמוע 5.1 רק כאשר הפס קול של הסרט הינו 5.1... דיסקים צרובים או מוזיקה לא תוכל לשמע ב5.1 אלא רק בסטריאו... תמיד יש לך אפשרות לבחור בDISCO או ב5CH STEREO בכדי לשמוע בכל הרמקולים.
לגבי הכותר והשאלה, HDMI<RCA אני לא בטוח איך זה קשור, אבל אני מציע שלא תחסוך במילים, תסביר את עציך יותר טוב ואנו נבין מה אתה רוצה לעשות... יכול להיות שהפתרון אצליך כבר קיים רק צריך להפעיל אותו בצורה מסויימת, ויכול להיות שאתה צריך כל מני מכשירים נוספים...
תודה על תשובתך.JEXY כתב:המגבר ישן אך יש לו גם כניסה אופטית, גם כניסה קואקסיאלית וגם כניסה אנלוגית של 5.1 ערוצים...
לגבי הכותר והשאלה, HDMI<RCA אני לא בטוח איך זה קשור, אבל אני מציע שלא תחסוך במילים, תסביר את עציך יותר טוב ואנו נבין מה אתה רוצה לעשות... יכול להיות שהפתרון אצליך כבר קיים רק צריך להפעיל אותו בצורה מסויימת, ויכול להיות שאתה צריך כל מני מכשירים נוספים......
בהנחה שאני מחובר עם ה DVD לרסירבר בדיגיטלי, עדיין לא מובן לי איך אני מתחבר לטליזיה ל HDMI ?
(הזמנתי כבל מ EBAY
HDMI TO 3RCA AV
=http://www.ebay.com/itm/271188137739?s ... 1439.l2649
מקווה שיעזור ואוכל גם לראות את ה DVD בטלביזיה וגם לשמוע דגיטלי (אם אוכל גם לראות דגיטלי בכלל יהיה טוב)
תודה
- JEXY
- עוסק בתחום

- יצירת קשר:
שוב בלגנת הכל...
האם יש לך DVD בעל יציאת HDMI? אם לא, יש לך אפשרויות אחרות, COMPONENT או COMPOSITE...
לגבי השמע, תפריד בין הדברים... תמונה מחוברת למסך, שמע מחובר לרסיבר..
אם אין לך מושג תעזר באיש מקצוע שיחווט את המערכת שלך בצורה תקינה
האם יש לך DVD בעל יציאת HDMI? אם לא, יש לך אפשרויות אחרות, COMPONENT או COMPOSITE...
לגבי השמע, תפריד בין הדברים... תמונה מחוברת למסך, שמע מחובר לרסיבר..
אם אין לך מושג תעזר באיש מקצוע שיחווט את המערכת שלך בצורה תקינה