שלום חברים ,
יש לי גלאקסי 3 מרשת אורנג' .כרגע ישנה גרסת אנדרואיד 4.1.2 והיום קיבלתי עדכון קושחה לראשונה.
אני רוצה להתקין אך לפני כן לבצע גיבוי עבור:
1.תמונות
2.אפליקציות שהורדתי
3.קיצורי דרך על שולחן העבודה של המכשיר .
אגב,יש ברשותי כרטיס זכרון .
כיצד עושים זאת בדרך המהירה ביותר ?
תודה .
גיבוי בגלאקסי 3
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
1. את התמונות תעתיק לכרטיס זיכרון, ו/או תעלה לענן. אתה יכול לפתוח חשבון בדרופבוקס - מומלץ.
2. את האפליקציות תוכל לשחזר בקלות דרך החשבון שלך בגוגל, שם שמורים כל האפליקציות שהורדת ו/או רכשת.
3. קיצורי דרך על שולחן העבודה לא ניתן ללא ביצוע root למכשיר, וגם אז לא הייתי משחזר אלא בונה מחדש. זה כמה דקות.
העידכון שקיבלת אינו מוחק דבר במכשיר, ולמעשה לא תרגיש אותו. זה יותר ברמת ליבת המכשיר ותהליכים פנימיים, אבל בלי שום קשר, את התמונות מומלץ לשמור בכל מקרה - דרך קבע, על כרטיס זיכרון עם גיבוי לענן, כי זה מה שהכי חשוב.
2. את האפליקציות תוכל לשחזר בקלות דרך החשבון שלך בגוגל, שם שמורים כל האפליקציות שהורדת ו/או רכשת.
3. קיצורי דרך על שולחן העבודה לא ניתן ללא ביצוע root למכשיר, וגם אז לא הייתי משחזר אלא בונה מחדש. זה כמה דקות.
העידכון שקיבלת אינו מוחק דבר במכשיר, ולמעשה לא תרגיש אותו. זה יותר ברמת ליבת המכשיר ותהליכים פנימיים, אבל בלי שום קשר, את התמונות מומלץ לשמור בכל מקרה - דרך קבע, על כרטיס זיכרון עם גיבוי לענן, כי זה מה שהכי חשוב.