מחפש לקנות סטרימר-שידרוג בצליל-האם זה אפשרי ע"י סטרימר?
-
royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
התקציב לא בעיה.
כרגע משתמש בפופוקורן A200
הדבר המרכזי שמעניין אותי הוא שידרוג בצליל-האם זה אפשרי ע"י סטרימר?
לסטרימר מחובר הרד דיסק והסטרימר מחובר לרסיבר אונקיו 818.
מה דעתכם?
תודה!
כרגע משתמש בפופוקורן A200
הדבר המרכזי שמעניין אותי הוא שידרוג בצליל-האם זה אפשרי ע"י סטרימר?
לסטרימר מחובר הרד דיסק והסטרימר מחובר לרסיבר אונקיו 818.
מה דעתכם?
תודה!
-
royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
כן ,משתמש בHDMI.
תודה רבה!
תודה רבה!
כיף חיים.
אני תופס טרמפ על השרשור, זה יכול גם להיות רלוונטי לפותח השרשור.
איך צריך להגדיר את עוצמת הקול בסטרימר לאיכות מקסימלית ביציאה HDMI?
לי יש sw3 והעוצמה הדפולטיבית היא 15 מתוך 31, האם להשאיר כך או להעלות ל-31 (אני לא רוצה המרות דיגיטליות של עוצמת השמע).
לי יש sw3 והעוצמה הדפולטיבית היא 15 מתוך 31, האם להשאיר כך או להעלות ל-31 (אני לא רוצה המרות דיגיטליות של עוצמת השמע).
אם הסטרימר מסוגל לשנות את עוצמת הצליל, משתמע מכך שמתבצע עיבוד של הצליל, ולכן תיתכן ירידה באיכות.HT-Assaf כתב:אני תופס טרמפ על השרשור, זה יכול גם להיות רלוונטי לפותח השרשור.
לי יש sw3 והעוצמה הדפולטיבית היא 15 מתוך 31, האם להשאיר כך או להעלות ל-31 (אני לא רוצה המרות דיגיטליות של עוצמת השמע)....
ממה שאני התנסיתי באקסטרימר הראשון, בעוצמות צליל גבוהות - מעל 27, יש ירידה מורגשת מאוד באיכות הצליל.
אני משאיר את הצליל על רמה של 20, ומגביר ומנמיך עם השלט של הטלוויזיה (אין מגבר, הסטרימר בחדר שינה).
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
HT-ASSAF
למרבית הסטרימרים יש מצב של סאונד 100% (או 50%) שבו הוא לא נוגע במידע אלא מעביר אותו כמו שהוא.
ב-DUNE למשל יש 100% שהוא הנורמה, ואם אתה מעלה את זה, הסטרימר יגביר דיגיטלית את האות. המשמעות היא אולי סאונד יותר חזק, אבל הרבה פחות איכותי - ולכן רצוי לעשות את זה עם מערכת ההגברה...
למרבית הסטרימרים יש מצב של סאונד 100% (או 50%) שבו הוא לא נוגע במידע אלא מעביר אותו כמו שהוא.
ב-DUNE למשל יש 100% שהוא הנורמה, ואם אתה מעלה את זה, הסטרימר יגביר דיגיטלית את האות. המשמעות היא אולי סאונד יותר חזק, אבל הרבה פחות איכותי - ולכן רצוי לעשות את זה עם מערכת ההגברה...
זאת השאלה שלי, אני הנחתי שיש מצב כזה שאין המרות, רק שאני לא יודע מהו בסטרימר שלי.
מצד אחד יכול להיות שזה המצב הדפולטיבי 15, או מצב מקסימום עוצמה 31 (מיפוי של 5 ביטים) שיכול להיות שהוא הרפרנס 0 שממנו הסטרימר מנחית את האות.
מצב ביניים של 20 כמו שציין shayf כמעט בטוח משנה את האות שנכנס לרסיבר.
מצד אחד יכול להיות שזה המצב הדפולטיבי 15, או מצב מקסימום עוצמה 31 (מיפוי של 5 ביטים) שיכול להיות שהוא הרפרנס 0 שממנו הסטרימר מנחית את האות.
מצב ביניים של 20 כמו שציין shayf כמעט בטוח משנה את האות שנכנס לרסיבר.