התלבטות ברכישת טאבלט
שלום, אני בתהליכים של לשכנע את אחותי לרכוש טאבלט במקום Kindle, וההתלבטות שלי היא מה להמליץ - Nexus 7 שיותר זול ובעל מפרט עדיף, או Ipad mini עם כלוב הזהב של אפל.
אחותי היא לא משופשפת מספיק עם אנדרואיד והיא בחיים לא עבדה עם מוצר של אפל (גם אני לא), אז השאלה היא האם שווה להשקיע יותר ב Ipad mini (ובמפרט פחות מוצלח) רק בשביל ה iOS? או שהיום טאבלטים מבוססי אנדרואיד כבר הבשילו מספיק לאנשים "פשוטים"?
תודה!
אחותי היא לא משופשפת מספיק עם אנדרואיד והיא בחיים לא עבדה עם מוצר של אפל (גם אני לא), אז השאלה היא האם שווה להשקיע יותר ב Ipad mini (ובמפרט פחות מוצלח) רק בשביל ה iOS? או שהיום טאבלטים מבוססי אנדרואיד כבר הבשילו מספיק לאנשים "פשוטים"?
תודה!
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
מניסיון אישי - גם אני הייתי "ירוק" באנדרואיד והנקסוס 7 שרכשתי הוא הטבלט הראשון שלי וההכרות הראשונה שלי במערכת הפעלה זאת.
אין בעיה להשתמש בו ותקופת ההרצה באנדרואיד היא קצרה ולא מסובכת.
ממליץ בחום.
אין בעיה להשתמש בו ותקופת ההרצה באנדרואיד היא קצרה ולא מסובכת.
ממליץ בחום.
בכל הקשור לספרים היא קוראת רק אנגלית. אני יכול להניח שהאפליקציה הרלוונטית תתאים לזה?toxin כתב:אם היא רוצה לקרוא ספרים בעברית על הנקסוס, קח בחשבון שעדיין אין אפליקציה לאנדרואיד....
שאלה נוספת - האם ניתן בארץ לרכוש עם הנקסוס ספרים אלקטרונים באנגלית דרך אמאזון (בעזרת האפליקציה)?
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
באתר "עברית" מבטיחים שהאפליקציה שלהם תצא גם לאנדרואיד בשבועות הקרובים אז תהיה לה אפשרות גם לרכוש ספרים בעברית לנקסוס.
קראתי גם שגוגל אולי תשיק החודש גרסה 2 לנקסוס אז אולי שווה לחכות קצת.
קראתי גם שגוגל אולי תשיק החודש גרסה 2 לנקסוס אז אולי שווה לחכות קצת.
תודה. אם אנחנו כבר בנושא ספרים, יש לכם מושג האם גם האפליקציה של B&N (כלומר NOOK) מאפשרת רכישת ספרים למי שגר בארץ?ami9 כתב:בוודאי - בני קורא הרבה ספרים בנקסוס 7 מאפליקציה |"קינדל". נהנה מאד מאיכות הכתב במסך המעולה שלו...
אתה מתכוון לנקסוס החדש?קראתי גם שגוגל אולי תשיק החודש גרסה 2 לנקסוס אז אולי שווה לחכות קצת....
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אני עם אנדרואיד מהיום הראשון אבל אני חייב להעיר שיש משהו מדהים באייפד מיני............ שיחקתי אתו קצת והוא דק וקל, שונה מכל האחרים. לפי הביקורות הגרפיקה טובה יותר במשחקים כך שתלוי מה מחפשים.
אני בכלל לא בטוח שמה שמעניין את האחיינית שלך זה המפרט. תבדוק את שניהם ותראה שיש הבדל משמעותי בתחושה.
אני בדילמה דומה בימים שלו האם לרכוש את המיני או את הנקסוס. הדילמה היחידה נוגעת לנושא הסים. הנקסוס עם סים עולה כמו המיני בלי סים.
אני בכלל לא בטוח שמה שמעניין את האחיינית שלך זה המפרט. תבדוק את שניהם ותראה שיש הבדל משמעותי בתחושה.
אני בדילמה דומה בימים שלו האם לרכוש את המיני או את הנקסוס. הדילמה היחידה נוגעת לנושא הסים. הנקסוס עם סים עולה כמו המיני בלי סים.
זה בעצם העניין. המיני מגיע עם feel שונה למרות מפרט נחות יותר, אבל מצד שני הנקסוס הרבה יותר זול.אני בכלל לא בטוח שמה שמעניין את האחיינית שלך זה המפרט. תבדוק את שניהם ותראה שיש הבדל משמעותי בתחושה....
באמת צריך לשחק איתם קודם, יכול להיות שזה יסגור את הפינה הזו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש ברשותי אייפד 4 רגיל אמנם אבל התעסקתי עם רוב הטאבלטים שקיימים בשוק. אני ממש לא מעריץ או פאנבוי
של אפל אבל לדעתי יש בהם משהו שאין לאחרים . הטאץ׳ המדויק , המסך האיכותי , המהירות עבודה...
לא יודע כל פעם שאני נוגע במשהו אחר אני מחפש אחרי 5 דקות את האייפד.
של אפל אבל לדעתי יש בהם משהו שאין לאחרים . הטאץ׳ המדויק , המסך האיכותי , המהירות עבודה...
לא יודע כל פעם שאני נוגע במשהו אחר אני מחפש אחרי 5 דקות את האייפד.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
שמע... הנקסוס 7 עובד אצלי קשה והוא לא מאכזב.
אני ממש מרוצה ממנו... סוס עבודה ואיכותי בטירוף.
המחיר היום ממש מצחיק.
אם היא לא זקוקה לFHD על 7" כמו שיהיה על הנקסוס הבא עוד כחודשיים-שלושה..
לך על הנוכחי.
אני ממש מרוצה ממנו... סוס עבודה ואיכותי בטירוף.
המחיר היום ממש מצחיק.
אם היא לא זקוקה לFHD על 7" כמו שיהיה על הנקסוס הבא עוד כחודשיים-שלושה..
לך על הנוכחי.
תודה
אני רואה שעדיין יש כאלה שנוטים לפה ואחרים שנוטים לשם. יכול להיות שבסוף המחיר זה מה שיכריע...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14359
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
דרך אגב... מה השימושים שלה בטאבלט?
בשביל קריאת ספרים לא צריך נקסוס 7... ואפרופו מדוע הקינדל לא מספק אותה?
בשביל קריאת ספרים לא צריך נקסוס 7... ואפרופו מדוע הקינדל לא מספק אותה?
זה הפוך, היא רצתה בהתחלה קינדל (הכוונה לקורא האלקטרוני), ואני מכוון אותה לטאבלט מכיון שהוא עושה הרבה יותר דברים, שקריאת ספרים זה רק אחד מהם. אין לה סמארטפון משוכלל, ולא הייתי מכוון אותה לזה אם היא היתה נוהגת לקרוא ספרים בחוץ באור יום או זקוקה לסוללה שמחזיקה חודש.טלHD כתב:דרך אגב... מה השימושים שלה בטאבלט?
בשביל קריאת ספרים לא צריך נקסוס 7... ואפרופו מדוע הקינדל לא מספק אותה?...