המלצה ל Streamer בשנת 2013

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
guyhochman פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי
אני חדש בתחום (עד היום הורדתי סדרות וסרטים בלפטופ וכל פעם חיברתי אותו עם HDMI למסך)
אני ממחפש המלצה למכשיר Streamer.

החלום שלי הוא מכשיר שמוריד לבד את כל הסדרות הסרטים והתרגומים שאני רוצה, ומציג לי את רשימת הסדרות והסרטים שלי, בצורה גרפית יפה (עם PREIVEW ותמונות יפות שיעשו לי חשק לראות, ולא להיזכר מה המשמעות של שם הקובץ)

הבנתי גם שכל ה Streamerים מתקשים לנגן סרטי HD דרך הרשת האלחוטית והפתרון הוא לחבר דיסק חיצוני או פנימי
וממש לא בא לי להתחיל לנתק כונן נייד וחבר אותו כדי לראות (כמובן שבזמן הזה ההורדה נפסקת)

האם אתם מכירים מכשיר שיש לו את התכונות הבאות?
1. חיבור לHard drive חיצוני או פנימי של 4 Tera (אפשר גם רק 2 )
2. יכולת הורדה עצמי עם RSS (כל הסדרות יורדות אצלי אוטומטית עם RSS FEED + RSS DOWNLOADER)
3. אם 2 לא אפשרי אז לפחות שיהיה אפשר לגשת אל הפנימי או החיצוני ברשת הבייתית, ואז אני אגדיר שהמחשב
ימשיך לעשות את ההורדות החכמות, ישירות אל הכונן של ה Streamer
4. תמיכה בדפדפן כל מנת שאוכל להוריד את התרגום ישירות אל המכשיר (כמו האתר torec)
5. תמיכה בכתוביות בעברית (אני מוריד קבצים של וידיאו וכתוביות בנפרד)
6. הצגת התוכן של הקבצים בצורה יפה לפי סדרות, עם Preview, ותמונות שהוא מוצא לבד באינטרנט
7. ,תמיכה במערכת סראונד (5+1)

אשמח לשמוע מה אתם ממליצים?
תודה מראש,
גיא

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

זהו? אלה כל הדרישות??

slarti
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1009
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #3 

xbmc

lucas
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 97
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

1+
לסיפוק רוב הדרישות שפרטת, ואחרי שרכשתי והשתמשתי כמעט בכל סטרימר אפשרי עלי אדמות עד היום:
בנה לך מחשב HTPC מבוסס ווינדוז או לינוקס והתקן XBMC
זו אולי האופציה היקרה ביותר, אך המקיפה והטובה ביותר, לעניות דעתי.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #5 

1. בגדלים כאלה כדאי לשקול שימוש ב-NAS
2. NAS ידע לעשות את ההורדות בקלות רבה יותר (לא יודע אם דרך RSS).
3. כל סטרימר בשוק כיום יודע לעשות את זה.
4. בעייתי מאוד. היחיד שידע לעשות את זה בזמנו היה ה-BOXEE BOX. כיום יש מכשירים עם דפדפנים, אבל לא ממש כאלה שיאפשרו לך להוריד בקלות את התרגום... זו הסיבה שיש מספר שרשורים כאן של אנשים שבנו מערכות הורדת תרגום אוטומטיות...
5. ע"ע סעיף 3
6. יש הרבה סטרימרים שיודעים לעשות את זה. לפיצ'ר הזה קוראים JB, ויש כאלה שדורשים תוכנה חיצונית שתאפשר זאת, ויש כאלה שיש להם יכולות מובנות לכך.
7. ע"ע סעיף 3

gimm
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #6 

oferlaor כתב:4. בעייתי מאוד. היחיד שידע לעשות את זה בזמנו היה ה-BOXEE BOX. כיום יש מכשירים עם דפדפנים, אבל לא ממש כאלה שיאפשרו לך להוריד בקלות את התרגום... זו הסיבה שיש מספר שרשורים כאן של אנשים שבנו מערכות הורדת תרגום אוטומטיות...
...
אני מניח שהשואל לא מתעקש לגשת אל דפדפן דווקא כדי להוריד את התרגום, אלא הוא מעוניין בפתרון כלשהו להורדת תרגום לסרט נתון מתוך הסטרימר.

אם כך הדבר אז "סטרימר" (HTPC) שמותקן עליו XBMC כפי שהמליצו לך יעשה את העבודה. אתה תוכל לחפש ולהוריד בשניות (טוב, חצי דקה) תרגום הולם מתוך הסרט עצמו בקלות.
לא מכיר את ה-Boxee מקרוב אבל הפתרון ב-XBMC הוא נקי ואלגנטי.

ממליץ לך לבקר בפורום מיחשוב ו-HTPC ולעבור על הדביקים שם. נדמה לי שיש גם שרשורים שמביאים צילומי מסך של התהליך הנ"ל.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”