המלצה ל Streamer בשנת 2013
-
guyhochman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי
אני חדש בתחום (עד היום הורדתי סדרות וסרטים בלפטופ וכל פעם חיברתי אותו עם HDMI למסך)
אני ממחפש המלצה למכשיר Streamer.
החלום שלי הוא מכשיר שמוריד לבד את כל הסדרות הסרטים והתרגומים שאני רוצה, ומציג לי את רשימת הסדרות והסרטים שלי, בצורה גרפית יפה (עם PREIVEW ותמונות יפות שיעשו לי חשק לראות, ולא להיזכר מה המשמעות של שם הקובץ)
הבנתי גם שכל ה Streamerים מתקשים לנגן סרטי HD דרך הרשת האלחוטית והפתרון הוא לחבר דיסק חיצוני או פנימי
וממש לא בא לי להתחיל לנתק כונן נייד וחבר אותו כדי לראות (כמובן שבזמן הזה ההורדה נפסקת)
האם אתם מכירים מכשיר שיש לו את התכונות הבאות?
1. חיבור לHard drive חיצוני או פנימי של 4 Tera (אפשר גם רק 2 )
2. יכולת הורדה עצמי עם RSS (כל הסדרות יורדות אצלי אוטומטית עם RSS FEED + RSS DOWNLOADER)
3. אם 2 לא אפשרי אז לפחות שיהיה אפשר לגשת אל הפנימי או החיצוני ברשת הבייתית, ואז אני אגדיר שהמחשב
ימשיך לעשות את ההורדות החכמות, ישירות אל הכונן של ה Streamer
4. תמיכה בדפדפן כל מנת שאוכל להוריד את התרגום ישירות אל המכשיר (כמו האתר torec)
5. תמיכה בכתוביות בעברית (אני מוריד קבצים של וידיאו וכתוביות בנפרד)
6. הצגת התוכן של הקבצים בצורה יפה לפי סדרות, עם Preview, ותמונות שהוא מוצא לבד באינטרנט
7. ,תמיכה במערכת סראונד (5+1)
אשמח לשמוע מה אתם ממליצים?
תודה מראש,
גיא
אני חדש בתחום (עד היום הורדתי סדרות וסרטים בלפטופ וכל פעם חיברתי אותו עם HDMI למסך)
אני ממחפש המלצה למכשיר Streamer.
החלום שלי הוא מכשיר שמוריד לבד את כל הסדרות הסרטים והתרגומים שאני רוצה, ומציג לי את רשימת הסדרות והסרטים שלי, בצורה גרפית יפה (עם PREIVEW ותמונות יפות שיעשו לי חשק לראות, ולא להיזכר מה המשמעות של שם הקובץ)
הבנתי גם שכל ה Streamerים מתקשים לנגן סרטי HD דרך הרשת האלחוטית והפתרון הוא לחבר דיסק חיצוני או פנימי
וממש לא בא לי להתחיל לנתק כונן נייד וחבר אותו כדי לראות (כמובן שבזמן הזה ההורדה נפסקת)
האם אתם מכירים מכשיר שיש לו את התכונות הבאות?
1. חיבור לHard drive חיצוני או פנימי של 4 Tera (אפשר גם רק 2 )
2. יכולת הורדה עצמי עם RSS (כל הסדרות יורדות אצלי אוטומטית עם RSS FEED + RSS DOWNLOADER)
3. אם 2 לא אפשרי אז לפחות שיהיה אפשר לגשת אל הפנימי או החיצוני ברשת הבייתית, ואז אני אגדיר שהמחשב
ימשיך לעשות את ההורדות החכמות, ישירות אל הכונן של ה Streamer
4. תמיכה בדפדפן כל מנת שאוכל להוריד את התרגום ישירות אל המכשיר (כמו האתר torec)
5. תמיכה בכתוביות בעברית (אני מוריד קבצים של וידיאו וכתוביות בנפרד)
6. הצגת התוכן של הקבצים בצורה יפה לפי סדרות, עם Preview, ותמונות שהוא מוצא לבד באינטרנט
7. ,תמיכה במערכת סראונד (5+1)
אשמח לשמוע מה אתם ממליצים?
תודה מראש,
גיא
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
1. בגדלים כאלה כדאי לשקול שימוש ב-NAS
2. NAS ידע לעשות את ההורדות בקלות רבה יותר (לא יודע אם דרך RSS).
3. כל סטרימר בשוק כיום יודע לעשות את זה.
4. בעייתי מאוד. היחיד שידע לעשות את זה בזמנו היה ה-BOXEE BOX. כיום יש מכשירים עם דפדפנים, אבל לא ממש כאלה שיאפשרו לך להוריד בקלות את התרגום... זו הסיבה שיש מספר שרשורים כאן של אנשים שבנו מערכות הורדת תרגום אוטומטיות...
5. ע"ע סעיף 3
6. יש הרבה סטרימרים שיודעים לעשות את זה. לפיצ'ר הזה קוראים JB, ויש כאלה שדורשים תוכנה חיצונית שתאפשר זאת, ויש כאלה שיש להם יכולות מובנות לכך.
7. ע"ע סעיף 3
2. NAS ידע לעשות את ההורדות בקלות רבה יותר (לא יודע אם דרך RSS).
3. כל סטרימר בשוק כיום יודע לעשות את זה.
4. בעייתי מאוד. היחיד שידע לעשות את זה בזמנו היה ה-BOXEE BOX. כיום יש מכשירים עם דפדפנים, אבל לא ממש כאלה שיאפשרו לך להוריד בקלות את התרגום... זו הסיבה שיש מספר שרשורים כאן של אנשים שבנו מערכות הורדת תרגום אוטומטיות...
5. ע"ע סעיף 3
6. יש הרבה סטרימרים שיודעים לעשות את זה. לפיצ'ר הזה קוראים JB, ויש כאלה שדורשים תוכנה חיצונית שתאפשר זאת, ויש כאלה שיש להם יכולות מובנות לכך.
7. ע"ע סעיף 3
אני מניח שהשואל לא מתעקש לגשת אל דפדפן דווקא כדי להוריד את התרגום, אלא הוא מעוניין בפתרון כלשהו להורדת תרגום לסרט נתון מתוך הסטרימר.oferlaor כתב:4. בעייתי מאוד. היחיד שידע לעשות את זה בזמנו היה ה-BOXEE BOX. כיום יש מכשירים עם דפדפנים, אבל לא ממש כאלה שיאפשרו לך להוריד בקלות את התרגום... זו הסיבה שיש מספר שרשורים כאן של אנשים שבנו מערכות הורדת תרגום אוטומטיות......
אם כך הדבר אז "סטרימר" (HTPC) שמותקן עליו XBMC כפי שהמליצו לך יעשה את העבודה. אתה תוכל לחפש ולהוריד בשניות (טוב, חצי דקה) תרגום הולם מתוך הסרט עצמו בקלות.
לא מכיר את ה-Boxee מקרוב אבל הפתרון ב-XBMC הוא נקי ואלגנטי.
ממליץ לך לבקר בפורום מיחשוב ו-HTPC ולעבור על הדביקים שם. נדמה לי שיש גם שרשורים שמביאים צילומי מסך של התהליך הנ"ל.