איפה ניתן לבצע ביטוח תקלות למכשירי חשמל חדשים בארץ?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
נסה דרך ביטוח התכולה.
לפני זמן מה התקשרו אלי מחברת פל והציעו לי ביוח לחמישה מכשירי חשמל בעלות של 80 ₪ בשנה אבל אני לא בטוח שזה כולל רסיברים..
לפני זמן מה התקשרו אלי מחברת פל והציעו לי ביוח לחמישה מכשירי חשמל בעלות של 80 ₪ בשנה אבל אני לא בטוח שזה כולל רסיברים..
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
עלות של 80 שקל לחודש (לא לשנה) היו אצלי לפני שבועיים...oris74 כתב:נסה דרך ביטוח התכולה.
לפני זמן מה התקשרו אלי מחברת פל והציעו לי ביוח לחמישה מכשירי חשמל בעלות של 80 ₪ בשנה אבל אני לא בטוח שזה כולל רסיברים.....
שחר
- oris74
- חבר במועדון HT

צודק - טעות שלי. חשבתי על זה וזה לא נראה לי משתלם אם רוב מכשירי החשמל יחסית חדשים (למרות שתיקון אחד גדול יכול "להחזיר" את ההשקעה)
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 528 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
אצלי זה כלול בביטוח הבית(סה"כ כ800ש"ח בשנה כולל רעידות אדמה, תכולה עד 100,000 וצד ג' עבור הכלבים
).
האחריות כוללת את כל המכשירים 'הלבנים' וטלוויזיות עד 42"(יש כמובן השתתפות עצמית, לא תמיד שווה להפעיל את הביטוח).
דורון.
האחריות כוללת את כל המכשירים 'הלבנים' וטלוויזיות עד 42"(יש כמובן השתתפות עצמית, לא תמיד שווה להפעיל את הביטוח).
דורון.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
ביטוח מוצרי חשמל לא משתלם בעליל!!
מי שרוצה לעשות שיחשב 10 שנים אחורה כמה הוא השקיע בתיקון מכשירים וכמה הוא יצטרך להוציא כל שנה על ביטוח.
( אני לדוגמא שלמתי רק פעם אחת על תיקון מכשיר 600 ש"ח בעשר שנים אחרונות).
מי שרוצה לעשות שיחשב 10 שנים אחורה כמה הוא השקיע בתיקון מכשירים וכמה הוא יצטרך להוציא כל שנה על ביטוח.
( אני לדוגמא שלמתי רק פעם אחת על תיקון מכשיר 600 ש"ח בעשר שנים אחרונות).
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
צודק, אבל
מי שיש לו מזגן מרכזי בן 6 בערך, שלפני שנה הלך לו מדחס, ומדחס עולה 3,000ש"ח. +- אז אתה לא יודע כבר אם עוד שנה שנתיים לא תיהיה בעיה דומה ואתה בגלל אירוע חד פעמי וכואב בכיס עושה ביטוח.
- oris74
- חבר במועדון HT

לדברי חברת "פל" המזגן נכלל בחבילה של 5 מוצרים שניתן לבטח. זו היתה הסיבה העיקרית שבגללה שקלתי את ההצעה כי כמו שנאמר - תיקון אחד רציני של מזגן יכול להיות שווה ערך למספר שנות ביטוח...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מחזק את מה שאורי ואחרים אמרו לגבי פל (שהגיעו אלי דרך ביטוח תכולה של AIG), ואפשר לשדרג גם ל-"ביטוח זהב" שמכסה גם יותר מכשירים בכלל וגם מכשירים יותר ישנים.
בתור אחד עם מזגן מיני מרכזי ומקרר בני 10 שתהקלקלו ותוקנו ע"י פל בלי שום עלות נוספת שלי שלוש פעמים בשנתיים וחצי האחרונות (תקלות שונות), ובתגובה מהירה מאוד יחסית (יום או יומיים), אני יכול להגיד שהם היו אדיבים, אמינים והצדיקו את ההשקעה בביטוח!
בתור אחד עם מזגן מיני מרכזי ומקרר בני 10 שתהקלקלו ותוקנו ע"י פל בלי שום עלות נוספת שלי שלוש פעמים בשנתיים וחצי האחרונות (תקלות שונות), ובתגובה מהירה מאוד יחסית (יום או יומיים), אני יכול להגיד שהם היו אדיבים, אמינים והצדיקו את ההשקעה בביטוח!