המלצה לאוזניות אלחוטיות
שלום לכולם,
אשמח לקבל המלצות לאוזניות אלחוטיות שישמשו לשלוש מטרות: (בהנחה שזה בכלל קיים)
1. טלוויזיה (חייב להיות אלחוטי, אם אפשר אז עם חיבור 3 מ"מ ישיר ובלי מתאמי בלוטות (רק אם אין ברירה)
2. פלייסטיישן (אפשר להתחבר לקונסולה דרך הבלוטות או לחבר לטלוויזיה כמו בסעיף 1)
3. מוזיקה דרך הפלאפון
התקציב גמיש, הייתי מעדיף להישאר בפחות מ 1000 ש"ח אבל לא נורא אם נגלוש קצת,
מה דעתכם על האוזניות הבאות:
Denon AHNC732
BOSE on-ear 2
Philips SHD9000/8900
sennheiser RS160/170 (האם הן בכלל אלחוטיות?)
כמו כן יש מלא חברות לא מוכרות שמוכרות כל מיני אוזניות באזור ה 400-500 שח שמספרים עליהן
סיפורי נפלאות בחנות כמו נניח ה RAPOO H8060
אשמח לעזרה
בברכה,שרון
אשמח לקבל המלצות לאוזניות אלחוטיות שישמשו לשלוש מטרות: (בהנחה שזה בכלל קיים)
1. טלוויזיה (חייב להיות אלחוטי, אם אפשר אז עם חיבור 3 מ"מ ישיר ובלי מתאמי בלוטות (רק אם אין ברירה)
2. פלייסטיישן (אפשר להתחבר לקונסולה דרך הבלוטות או לחבר לטלוויזיה כמו בסעיף 1)
3. מוזיקה דרך הפלאפון
התקציב גמיש, הייתי מעדיף להישאר בפחות מ 1000 ש"ח אבל לא נורא אם נגלוש קצת,
מה דעתכם על האוזניות הבאות:
Denon AHNC732
BOSE on-ear 2
Philips SHD9000/8900
sennheiser RS160/170 (האם הן בכלל אלחוטיות?)
כמו כן יש מלא חברות לא מוכרות שמוכרות כל מיני אוזניות באזור ה 400-500 שח שמספרים עליהן
סיפורי נפלאות בחנות כמו נניח ה RAPOO H8060
אשמח לעזרה
בברכה,שרון
- ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
יש גם דגמים נמוכים יותר כמו 170 ו- 160 אולי ה- vfm שלהם גבוה יותר.Maximus77 כתב:אתם מדברים על הסנהייזר RS180? ראשית הן יקרות מאד. שנית הביקורות ביו טיוב דווקא לא ממש מחמיאות להן,
חשבתי יותר לכיוון של ה sync by 50 או beats by dre wireless למרות שאני יודע שלא מתים עליהן םה,
מישהו מכיר?...
The future ain`t what it used to be
parrot zik אוזניה קסומה! ממש טכנולוגיה של אוזניה. בקרוב אני מעריך שתעלה ביקורת שלי עליהן.
אומנם חורגות מהתקציב, אבל אוזניה שתגרום לך להרים גבה שמדובר בדגם אל חוטי עם סינון רעשים אקטיבי נהדר שלא מורגש.
אומנם חורגות מהתקציב, אבל אוזניה שתגרום לך להרים גבה שמדובר בדגם אל חוטי עם סינון רעשים אקטיבי נהדר שלא מורגש.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
לגבי ה parrot zix תראה את הביקורת הזו:Beta כתב:parrot zik אוזניה קסומה! ממש טכנולוגיה של אוזניה. בקרוב אני מעריך שתעלה ביקורת שלי עליהן.
אומנם חורגות מהתקציב, אבל אוזניה שתגרום לך להרים גבה שמדובר בדגם אל חוטי עם סינון רעשים אקטיבי נהדר שלא מורגש....
ראיתי את אותן הטענות בעוד כמה ביקורות.. לא נראה שמצדיק את המחיר המאד גבוה, יהיה מעניין
לראות את הביקורת שלך
למרות שההנחה שלך היא מעין אקסיומה ממליץ שתראה את הביקורת הבאה (אחת מתוך שלוש שראיתי בדיוק באותה השוואה) שמראות תוצאות מעניינות ואף העדפה לטובת הבלוטות, כנראה באוזניות באיכות בינונית אפשר לקבל תוצאה דומה גם באלחוטmikel1999 כתב:מה אתה מצפה... לאוזניות בלוטוס אין איכות כמו אוזניות עם כבלMaximus77 כתב:אתם מדברים על הסנהייזר RS180? ראשית הן יקרות מאד. שנית הביקורות ביו טיוב דווקא לא......
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
דבר ראשון: למה אני זה שתמיד מזכיר לאנשים לכתוב איזה סוג מוזיקה הם שומעים?
דבר שני: הנה כמה עובדות על הביטס:
סאונד, במילים יפות לא שווה את הכסף (אלא אם אתה שומע טראנס ואלקטרוני בלבד וגם זה עדיין לא יהיה בחירה טובה)
חוץ מהפרו כל דגמי הביטס רפויים על האוזן כך שלא תוכל "לזוז" הרבה,חסימת רעשים לקויה (אבל לכן הם נוחות מאוד)
פוזה אחת גדולה (לצערנו להמון אנשים היא חשובה)
גם באיכות הבניה יש פשלות
אם כל זה לא היה מספיק אני יכול להמשיך
והנה דוגמה שלי: אני לא שמעתי ב-wireless אבל בסטודיו כן ואם יש להם סאונד פחות טוב
מאשר לסטודיו תעשה טובה ותרשום X על הביטס בסדר?
דבר שני: הנה כמה עובדות על הביטס:
סאונד, במילים יפות לא שווה את הכסף (אלא אם אתה שומע טראנס ואלקטרוני בלבד וגם זה עדיין לא יהיה בחירה טובה)
חוץ מהפרו כל דגמי הביטס רפויים על האוזן כך שלא תוכל "לזוז" הרבה,חסימת רעשים לקויה (אבל לכן הם נוחות מאוד)
פוזה אחת גדולה (לצערנו להמון אנשים היא חשובה)
גם באיכות הבניה יש פשלות
אם כל זה לא היה מספיק אני יכול להמשיך
והנה דוגמה שלי: אני לא שמעתי ב-wireless אבל בסטודיו כן ואם יש להם סאונד פחות טוב
מאשר לסטודיו תעשה טובה ותרשום X על הביטס בסדר?