לא מוריד לי 100 מגה
היי חברה
העלתי את המהירות אינטרנט שלי ל 100 מגה,אבל זה מוריד לי גג עד 50.
אני משתמש בראוטר כמודם שמחובר למחשב עם כבל ואני משתמש בחייגן(אל תשאלו למה,פשוט אוהב ככה)
החלפתי בשבוע אחד 3 פעמים מודם,היו אצלי ביומיים 2 טכנאים של בזק,ככה שזה לא מהם.
וחברתי למחשב שלי מחשב אחר שכן הוריד על 90
את האנטי וירוס נטרלתי,וואלה...לא כל כך יודע מה הסיפור. נ.ב
ווינדוס XP
תודה לעוזרים
אני משתמש בראוטר כמודם שמחובר למחשב עם כבל ואני משתמש בחייגן(אל תשאלו למה,פשוט אוהב ככה)
ווינדוס XP
תודה לעוזרים
מה זה ווינדוס XP ....Idanoh כתב:היי חברה
ווינדוס XP
תודה לעוזרים...
הספקיות הן בזק,ובזק בינלאומי
"אתה צריך את TCP OPTIMIZER ולהגדיל את הWINDOW SIZE עם המדיד שיש שם" אתה מתכוון למדיד מהירות למעלה?
כי במידה וכן נגעתי בהגדרות,אבל אחרי שאני לוחץ על OPTIMIAL יוצאת לי טבלה לבנה כזו...
[img]http://[img2=550x355]http://up367.siz.co.il/up1/dlmmzzmyznba.jpg[/img2][/img]
"אתה צריך את TCP OPTIMIZER ולהגדיל את הWINDOW SIZE עם המדיד שיש שם" אתה מתכוון למדיד מהירות למעלה?
כי במידה וכן נגעתי בהגדרות,אבל אחרי שאני לוחץ על OPTIMIAL יוצאת לי טבלה לבנה כזו...
[img]http://[img2=550x355]http://up367.siz.co.il/up1/dlmmzzmyznba.jpg[/img2][/img]
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אם אתה מדרום תל אביב דרך .הטייסים שכח מזה השתית ישנה והארונות סף ישניםIdanoh כתב:היי חברה
ווינדוס XP
תודה לעוזרים...
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
הוא רשם שהוא מקבל 90 מגה עם מחשב אחר.....uh99 כתב: אם אתה מדרום תל אביב דרך .הטייסים שכח מזה השתית ישנה והארונות סף ישנים...
לפותח הדיון אתה צריך להעלות את המדיד למקסימום כמו שעשית בתמונה, אתה צריך ללחוץ על OPTIMAL ואתה צריך ללחוץ על MODIFY ALL NETWORK ADAPTERS ואז ללחוץ על APPLY ואז לאשר ולהפעיל מחדש את המחשב.
אני עושה את מה שאתה אומר,אבל לאחר מכן יוצאת לי טבלה לבנה,מה אני בוחר שם?Class889 כתב:הוא רשם שהוא מקבל 90 מגה עם מחשב אחר.....uh99 כתב: אם אתה מדרום תל אביב דרך .הטייסים שכח מזה השתית ישנה והארונות סף ישנים...
לפותח הדיון אתה צריך להעלות את המדיד למקסימום כמו שעשית בתמונה, אתה צריך ללחוץ על OPTIMAL ואתה צריך ללחוץ על MODIFY ALL NETWORK ADAPTERS ואז ללחוץ על APPLY ואז לאשר ולהפעיל מחדש את המחשב....
כמו שיש בתמונה.
טוב חשבתי שפתרתי את התקלה,אבל ממש לא...Class889 כתב:תוודא ב100% שMODIFY ALL NETWORK ADAPTERS מסומן ובמה שהוא מביא לך תלחץ על OK ותפעיל מחדש....
יש מצבים שפתאום זה מתחיל להוריד לי על 80 וזה לא מפסיק,עד שאני מפעיל את המחשב מחדש וזה נהרס שוב...
יש למישהו רעיון למה?
זה יכול פתאום להוריד במהירות גבוה,אני מפעיל את המחשב מחדש זה חוזר להוריד על 30
תראו עשיתי בדיקה עכשיו וקורא לי משהו מוזר...
עשיתי כמה בדיקות רציפות כרגע יצא לי מהירות 30
אחרי כמה דקות עשיתי שוב יצא לי מהירות 66
מה קורה,למה זה ככה?
ולמה עד שזה נתפס על מהירות גבוה,לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש זה יורד חזרה ל 30?
עשיתי כמה בדיקות רציפות כרגע יצא לי מהירות 30
אחרי כמה דקות עשיתי שוב יצא לי מהירות 66
מה קורה,למה זה ככה?
ולמה עד שזה נתפס על מהירות גבוה,לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש זה יורד חזרה ל 30?
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
כי FF עניין הwindow size אצלו לא תקין.
תנסה קודם כל לוודא שאתה מתקין את הגירסא הכי חדשה כי אני חושב שבגירסא 20 הם סידרו את זה.
דבר שני תנסה לפתוח בincognito mode ותראה אם שם זה גם קורה לך.
בטוח יבוא לכאן מישהו אם תפתח נושא חדש שיגיד לך איזה הגדרה לשנות בFF בשביל שזה יהיה תקין.
עשית בשכל שעברת לWIN 7
תנסה קודם כל לוודא שאתה מתקין את הגירסא הכי חדשה כי אני חושב שבגירסא 20 הם סידרו את זה.
דבר שני תנסה לפתוח בincognito mode ותראה אם שם זה גם קורה לך.
בטוח יבוא לכאן מישהו אם תפתח נושא חדש שיגיד לך איזה הגדרה לשנות בFF בשביל שזה יהיה תקין.
עשית בשכל שעברת לWIN 7