סטרימר עם ממשק XMBC - יש חיה כזאת?
שלום לכולם
בצער רב מחשב ה-HTPC שלי שבק חיים ואינו ניתן לתיקון הולם (ספק כוח בלפטופ זה סיוט)
מבחינה תקציבית אין באפשרותי כרגע לקנות HTPC חדש שיעשה את העבודה כמו שהייתי רגיל
ולכן חשבתי ללכת על סטרימר
אבל כל הסטרימרים ששמעתי עליהם הם ממש פשוטים מבחינת הממשק ורובם לא כוללים חיבור אלחוטי
אני מעוניין במכשיר שיוכל לעשות הפרדה כמו ה-XBMC - מבחינת סרטים ותכניות טלויזיה - ושיוכל קחת מידע מאתרי אינטרנט כמו IMDB ..... שיהיה מועדכן כל הזמן ושיציג את המידע באופן נעים לעין...
יש דבר כזה ?
בצער רב מחשב ה-HTPC שלי שבק חיים ואינו ניתן לתיקון הולם (ספק כוח בלפטופ זה סיוט)
מבחינה תקציבית אין באפשרותי כרגע לקנות HTPC חדש שיעשה את העבודה כמו שהייתי רגיל
ולכן חשבתי ללכת על סטרימר
אבל כל הסטרימרים ששמעתי עליהם הם ממש פשוטים מבחינת הממשק ורובם לא כוללים חיבור אלחוטי
אני מעוניין במכשיר שיוכל לעשות הפרדה כמו ה-XBMC - מבחינת סרטים ותכניות טלויזיה - ושיוכל קחת מידע מאתרי אינטרנט כמו IMDB ..... שיהיה מועדכן כל הזמן ושיציג את המידע באופן נעים לעין...
יש דבר כזה ?
על מנת שיהיה יותר קל להציע, מה התקציב שלך ?
המכשיר שהוצע לך לא תומך
- There is currently no multichannel audio passthrough support (DTS/DD and their HD versions are stereo downmixed).
המכשיר שהוצע לך לא תומך
- There is currently no multichannel audio passthrough support (DTS/DD and their HD versions are stereo downmixed).
נערך לאחרונה על ידי Morgoth ב 02/05/2013 0:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
אפשר לומר בסביבות ה- 800-1000 לא יותר מזה... ואם אפשר פחות זה יהיה מצויין
נכנסתי קצת לאתר של PIVOS ודווקא המכשיר AIOS נראה יותר מרשים - וגם תומך בהרבה יותר פורמטים והחיבוריות שלו מרשימה...
אבל לא הצלחתי למצוא אם ניתן להפעיל עליו XBMC...
נכנסתי קצת לאתר של PIVOS ודווקא המכשיר AIOS נראה יותר מרשים - וגם תומך בהרבה יותר פורמטים והחיבוריות שלו מרשימה...
אבל לא הצלחתי למצוא אם ניתן להפעיל עליו XBMC...