אכזריות ל"ג בעומר לא לבעלי לב חלש
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
רצות הרבה תמונות כאלה ברשת. פשוט הלב נשבר. כואב גם על הילדים והנוער של היום. אני חושב שזה לא עיניין של חינוך אלה חוסר חינוך מכל מיני סיבות וחשיפה לתכנים אלימים בכל דרך אפשרית. אבל התוצאה הסופית פשוט מזעזעת.
"על החתום...."
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מקווה מאוד שימצו את הדין במלוא החומרה עם הילדים הרעים האלה.

"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הבעיה היא לא להעניש את הילדים אלא שילדים חושבים שזה בסדר.
אז יענישו את הילדים, מה זה יפתור? אז אותם הילדים יפחדו לעשות את זה או אולי סתם יתעצבנו ויחשבו שדפקו אותם. עדיף בהרבה להציב גבול שבנוי בעיקרו על כבוד לבעלי חיים מאשר גבול שבנוי על פחד מעונש.
אז יענישו את הילדים, מה זה יפתור? אז אותם הילדים יפחדו לעשות את זה או אולי סתם יתעצבנו ויחשבו שדפקו אותם. עדיף בהרבה להציב גבול שבנוי בעיקרו על כבוד לבעלי חיים מאשר גבול שבנוי על פחד מעונש.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אני ממש לא חושב שצריך לוותר לילדים האלה ולהפטיר "נו טוב, זה החינוך, אין טעם לעשות משהו".
להעניש במלוא החומרה ע"י כליאה במוסד לנוער עברייני, ולהרבה שנים, ואם זה לא אפשרי, אז קנס כספי גבוה במיוחד על ההורים.
מבחינתי, Zero Tolerance לאכזריות נוראה כזו לחיות.
להעניש במלוא החומרה ע"י כליאה במוסד לנוער עברייני, ולהרבה שנים, ואם זה לא אפשרי, אז קנס כספי גבוה במיוחד על ההורים.
מבחינתי, Zero Tolerance לאכזריות נוראה כזו לחיות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

התמונה נמחקה לבקשת כמה מהגולשים.
היא קשה מדי לצפייה.
אפשר כמובן להמשיך לדון בנושא.
היא קשה מדי לצפייה.
אפשר כמובן להמשיך לדון בנושא.
למה כבוד לחיות ולא לכלל היצורים האנושיים ? אנני יודע אם זה ידוע לך , אבל כמעט לכול הסוציופטים שקראתי עליהם, הייה אירוע/ים של אלימות ואכזריות כלפי בעלי חייםflsh כתב:הבעיה היא לא להעניש את הילדים אלא שילדים חושבים שזה בסדר.
אז יענישו את הילדים, מה זה יפתור? אז אותם הילדים יפחדו לעשות את זה או אולי סתם יתעצבנו ויחשבו שדפקו אותם. עדיף בהרבה להציב גבול שבנוי בעיקרו על כבוד לבעלי חיים מאשר גבול שבנוי על פחד מעונש....
כי מדובר פה בחיות. אנשים עושים הפרדה בין בני אדם לחיות ולך תוכיח קשר סיבתי בין התעללות בבעלי חיים לבין התעללות בבני אדם.
זה שהילדים כנראה בורים ולא מבינים מה הם עשו לא הופך אותם לרוצחים בפוטנציה.
כבוד לבני אדם זה חשוב אבל המסר צריך להיות ספציפי לבעלי חיים. יש הפרדה מאוד ברורה בתרבות שלנו (יהודית וישראלית) בין בני אדם לבין בעלי חיים ויכול להיות שהילדים האלה יתנהגו למופת אם היה מדובר בבן אדם אבל רצחו חתולים כי הם לא מבינים מה הם עשו.
כבוד לבני אדם זה חשוב אבל המסר צריך להיות ספציפי לבעלי חיים. יש הפרדה מאוד ברורה בתרבות שלנו (יהודית וישראלית) בין בני אדם לבין בעלי חיים ויכול להיות שהילדים האלה יתנהגו למופת אם היה מדובר בבן אדם אבל רצחו חתולים כי הם לא מבינים מה הם עשו.
את סעיף 4 אתה יכול למחוק:XEON כתב:1.חינוך מהבית
2.השפעה של סמים ואלכהול
3.התקשורת מתעסקת בשטויות (עמאנואל רוזן)
4.אין חוק לענישה בהתעללות בבעלי חיים
נערך: נמחקה תמונה קשה מאוד לצפייה של 3 גורי כלבים או חתולים מפוחמים....
חוק צער בעלי חיים (הגנה על בעלי חיים)
הבעייה היא לא קיום חוק אלא האכיפה שלו. יש במדינה הזו מאות ואלפי חוקים חיוביים מאוד, רק שהאכיפה שלהם לא מתבצעת - בין אם בגלל מגבלות תקציביות או בגלל שזה פשוט לא ריאלי לאכוף.
עם שלושת הראשונים שלך עם זאת אני מסכים לחלוטין - במקום לאכוף עדיף למנוע, וגם שם צריך לחשוב איך לעשות את זה בצורה נכונה. ברור ששיעורים פרונטליים במתכונת שיעורי חברה בכיתה הם אפקטיבים כמו כוסות רוח למת. ראוי היה לחשוב על רעיונות יצירתיים כמו ביקור בבתי חולים לחיות (שעברו התעללות), מכלאות בעלי חיים, התנדבות בעזרה להנ"ל וכו'.
טוב עשית אגב שהסרת את התמונה (לא ראיתי וטוב שכך), אנחנו יכולים לדמיין לבד מה היה שם והחשבה על כך מזעזעת מספיק גם ככה.
אני מצטער אבל אני לא מסכים אתך . אכזריות היא אכזריות , כרגע ראית אותה מופנית כלפי חתול , מחר אתה תראה אותה מופנית כלפי בני אדם .flsh כתב:כי מדובר פה בחיות. אנשים עושים הפרדה בין בני אדם לחיות ולך תוכיח קשר סיבתי בין התעללות בבעלי חיים לבין התעללות בבני אדם.
כבוד לבני אדם זה חשוב אבל המסר צריך להיות ספציפי לבעלי חיים. יש הפרדה מאוד ברורה בתרבות שלנו (יהודית וישראלית) בין בני אדם לבין בעלי חיים ויכול להיות שהילדים האלה יתנהגו למופת אם היה מדובר בבן אדם אבל רצחו חתולים כי הם לא מבינים מה הם עשו....
שני בני העשרה שרצחו את נהג המונית בהרצליה אאל"ט , גם נהגו לפני כן לעשות זאת לבעלי חיים .
אתה חייב להבין , שהמרחק בין בנאדם נורמטיבי ששולט על רגשותיו ועל דחפיו הבהמיים , ובין אדם שנותן להם חופש לא מרוסן, ואז הוא רק רוצה עוד ועוד , דהיינו מתחיל בקטן יחסית , ומגיע להיות מפלצת , הוא מרחק קטן . ומה שמשנה זה החינוך ו/או העדרותו
חמוד , רק שיש לי שאלה אחת ויחידה , כשאתם העליתם מפלגה שחרתה על דגלה אכזריות לסקטור של אנשים שאתם לא מסכימים איתו ולא מבינים אותו , אתה באמת חושב שהאכזריות הזו לא תחלחל גם לילדים שלכם ?pixies כתב:אני ממש לא חושב שצריך לוותר לילדים האלה ולהפטיר "נו טוב, זה החינוך, אין טעם לעשות משהו".
מבחינתי, Zero Tolerance לאכזריות נוראה כזו לחיות....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

truejoker, על מה אתה מדבר ואיזו מפלגה? הבעתי את דעתי האישית בלבד ולא התייחסתי לסקטור מסויים של אנשים.
אני מדבר על כך שאכזריות היא מדבקת , אם בבית שלך אתה ממליץ על להצביע למישהו שהדגל היחיד שהוא נושא זה למעשה שנאה לסקטור מסויים , אל תתפלא אם הילדים שלך יהיו אכזריים . לא פלא שכמעט כול הסוציופטים בשנים האחרונות באים מאותם מקומות ומאותם שכבות
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

truejoker, עדיין לא הבנתי מה הקשר למפלגות ואילו מפלגות או המצביעים שלהן מטיפים לשנאה לסקטור מסויים או להתעללות בבעלי חיים.
boroadi
דבר ראשון זה FLSH לא FISH
דבר שני, זה לא נכון. זה שאמרו את זה באיזה סרט לא אומר שזה נכון ומחקרים שעשו הראו שאין קשר בין השניים.
דבר ראשון שצריך לשאול:
האם הקשר הוא דו כיווני? אם כן, זה סימן שלא רק שמי שיש לו הפרעות אישיותיות התעלל בבעלי חיים, זה גם כלי לחיזוי. אבל, גילו שגם אם יש קורולציה בכיוון אחד, אין בשני ולא כל מי שמתעלל בבעלי חיים מתפתח בכיוון ומתחיל להיות אלים.
דבר שני שצריך לשאול היא האם הקשר הוא רק להפרעות התנהגותיות או גם לדברים אחרים? מצאו שגם לדברים אחרים (כמו עבירות סמים) וכנראה הסיבה היא לא ההתעללות בבעלי חיים אלא שמה שגרם להתעללות בבלי חיים בקרב אנשים מסויימים (לא כולם) מוביל גם לדברים אחרים.
TRUEJOKER, אתה הופך את השרשור לבדיחה. די עם זה.
דבר ראשון זה FLSH לא FISH
דבר שני, זה לא נכון. זה שאמרו את זה באיזה סרט לא אומר שזה נכון ומחקרים שעשו הראו שאין קשר בין השניים.
דבר ראשון שצריך לשאול:
האם הקשר הוא דו כיווני? אם כן, זה סימן שלא רק שמי שיש לו הפרעות אישיותיות התעלל בבעלי חיים, זה גם כלי לחיזוי. אבל, גילו שגם אם יש קורולציה בכיוון אחד, אין בשני ולא כל מי שמתעלל בבעלי חיים מתפתח בכיוון ומתחיל להיות אלים.
דבר שני שצריך לשאול היא האם הקשר הוא רק להפרעות התנהגותיות או גם לדברים אחרים? מצאו שגם לדברים אחרים (כמו עבירות סמים) וכנראה הסיבה היא לא ההתעללות בבעלי חיים אלא שמה שגרם להתעללות בבלי חיים בקרב אנשים מסויימים (לא כולם) מוביל גם לדברים אחרים.
TRUEJOKER, אתה הופך את השרשור לבדיחה. די עם זה.
אולי לא כול מי שמתעלל נהפך להיות אלים , אתה רק יודע למה ? כי כול אדם אלים זקוק לאומץ שחסר לו בגלל היותו אכזר . כך שיתכן מאוד שיש לו "אומץ" להתעלל בבעלי חיים , אבל כשזה מגיע לאימות הוא פוחד (אולי בגלל סיבות אובייקטיביות ואולי בגלל סובייקטיביות ), אבל כמעט כול הסוציופטים האלימים היה בעברת רקע של התעללות בבעלי חיים . ולכן לבוא ולומר שהיות ואין קורלציה בכיוון שני זה לא כלי לחיזוי זה לא נכון . אם היו בודקים למה מי שהתעלל אל נעשה אלים , והיו רואים המון סיבות , אזי אולי אתה היית צריך דווקה קורלציה דו כיוונית. במקרה הספציפי הזה , זה ברור מה היסודות הנפשיים ה"דרושים" להתעללות בבעלי חיים , והם אותם "יסדות נפשיים" שנמצאים אצל כול הסוציופטים האלימים . אז לבוא ולנסות לומר שהיות ןאין קורלציה דו כיוונית זה לא מנבא , נראה לי די שטחי
לגבי הנושא הקודם , היות ואני לא רוצה להכנס לנושאים פוליטיים , וזה נושא טעון אני לא רוצה להרחיב , רק אומר את זה כך :
1 - בעם היהודי בכול הדורות האכזריות הייתה כמעט לא קיימת , היו יוצאים מהכלל , אבל גם הם לא היגיעו לרמה אנושית נחותה עד כדי כך
2 - עד לפני זמן לא רב , הישראלים היו מחוספסים אבל בעלי לב טוב
3 - רק לאחרונה רואים התגברות המקרים במה שנקרא "ישראל המדושנת "
4 - מוזר שבאותם מקומות המפלגה שאנני רוצה לדבר עליה קיבלה את מרבית קולותיה
אז אתה יכול לטעון שזה צירופי מקרים , אני חושב אחרת . אתה חושב שאני בדיחה בסדר , אבל תחשוב על זה
לגבי הנושא הקודם , היות ואני לא רוצה להכנס לנושאים פוליטיים , וזה נושא טעון אני לא רוצה להרחיב , רק אומר את זה כך :
1 - בעם היהודי בכול הדורות האכזריות הייתה כמעט לא קיימת , היו יוצאים מהכלל , אבל גם הם לא היגיעו לרמה אנושית נחותה עד כדי כך
2 - עד לפני זמן לא רב , הישראלים היו מחוספסים אבל בעלי לב טוב
3 - רק לאחרונה רואים התגברות המקרים במה שנקרא "ישראל המדושנת "
4 - מוזר שבאותם מקומות המפלגה שאנני רוצה לדבר עליה קיבלה את מרבית קולותיה
אז אתה יכול לטעון שזה צירופי מקרים , אני חושב אחרת . אתה חושב שאני בדיחה בסדר , אבל תחשוב על זה