30M Bezeq VS 100M HOT
שלום לכולם,
יש לי כיום ראוטר LINKSYS E4200 מחובר למודם של בזק 30מגה .
מרוצה.. אין תלונות.
המחיר שאני משלם הוא 119 שקל .
אין אפשרות ל100 מגה בבזק ( אין תשתית )
ב HOT קיבלתי הצעה של 140 שקל ל 100 מגה.
השאלה האם התשתית יציבה ? האם המהירות היא באמת 100 מגה או קרובה ?
אשמח לתגובות
מרוצה.. אין תלונות.
אשמח לתגובות
אני אישית מרוצה מאוד מהחיבור דרך HOT, השילוב שלהם עם 014 בהחלט מוצלח.
אם אין לך בעיות באיזור (תשתית ישנה וכו') - לא תהיה שום בעיה ובמקרה הכי גרוע תקבל כ-85MB בשעות העומס.
זו בדיקת מהירות שביצעתי עכשיו באתר של בזק

הורדה בביטורנט

גם טעינת הדפים מהירה וכן טעינת סרטונים פופולריים ב-youtube (בגלל ה-caching שמבוצע להם ע"י בזק בינלאומי).
לסיכום - מדובר ב-100MB אמיתי (רק חבל מאוד שלא סימטרי)
אם אין לך בעיות באיזור (תשתית ישנה וכו') - לא תהיה שום בעיה ובמקרה הכי גרוע תקבל כ-85MB בשעות העומס.
זו בדיקת מהירות שביצעתי עכשיו באתר של בזק
הורדה בביטורנט
גם טעינת הדפים מהירה וכן טעינת סרטונים פופולריים ב-youtube (בגלל ה-caching שמבוצע להם ע"י בזק בינלאומי).
לסיכום - מדובר ב-100MB אמיתי (רק חבל מאוד שלא סימטרי)
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
אתה יכול להביא תמונה מהמודם שלך של הנתוני קו?turbine כתב:שלום לכולם,
מרוצה.. אין תלונות.
אשמח לתגובות...
- Class889
-
- חבר מביא חבר

ממש לא נכון, וזה שטויות שאנשים ממציאים.
הדבר היחידי שמשפיע זה שאם אתה מגביל את הUPLOAD כולל הUPLOAD של הACK של ההורדה אז כמובן שתגיע לקצב לא גבוה, וזה מה שרוב האנשים מגבילים ולכן הם חושבים שהטראקר או הקליינט של הטורנט מגביל אותם כי הם לא משתפים מספיק. זה גובל באמונת טפלה הייתי אומר.
הדבר היחידי שמשפיע זה שאם אתה מגביל את הUPLOAD כולל הUPLOAD של הACK של ההורדה אז כמובן שתגיע לקצב לא גבוה, וזה מה שרוב האנשים מגבילים ולכן הם חושבים שהטראקר או הקליינט של הטורנט מגביל אותם כי הם לא משתפים מספיק. זה גובל באמונת טפלה הייתי אומר.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

עדיין לא הראת נתונים מהמודם שלך של בזק. כי אולי אומרים לך שאתה לא יכול לקבל יותר מ30 שבתכלס אתה יכול יותר.
לי אמרו שאני לא יכול לקבל אפילו 30 אלא רק 20, ואני בכלל מקבל את המקסימום של 100 בבזק.
לי אמרו שאני לא יכול לקבל אפילו 30 אלא רק 20, ואני בכלל מקבל את המקסימום של 100 בבזק.
לראוטר בהחלט יהיה שימושturbine כתב:האמת שאין לי את מי לשאול...
אבל אני גר באיזור יחסית חדש אז אני מאמין שזה בסדר. ( תשתיתית)
לראוטר יהיה שימוש לחיבור מול הוט ?
איך זה עובד ? יש להם מודם מה מו מי ?...
אני אישית משתמש ב-HOTBOX (המודם/ראוטר שהם מספקים לך) בתור מודם בלבד וב-1043ND בתור הראוטר.
החיבור הוא DHCP- כלומר משיכת ה-IP מתבצעת ישירות מהמודם - ללא חייגן.
אם לא תנסה לא תדע.
יש לך הזדמנות עכשיו להצטרף לטריפל ללא עלות התקנה וחודש ראשון חינם לניסיון. אם תאהב תישאר, אם לא אתה יכול לבטל אחרי חודש ולא ביזבזת שקל.
יש לך הזדמנות עכשיו להצטרף לטריפל ללא עלות התקנה וחודש ראשון חינם לניסיון. אם תאהב תישאר, אם לא אתה יכול לבטל אחרי חודש ולא ביזבזת שקל.
נערך לאחרונה על ידי nerya40 ב 01/05/2013 11:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
בכל פרמטר בזק עדיפה על הוט (לא שבזק צדיקים)
בזק אומנם נחשבת לחברה ארכאית, ויש בזה משהו, אבל הוט נחשבת (כעובדה מוחלטת) לחברה בעייתית בכל מה שקשור לשירות טכני ושירות לקוחות..
זה לא רק לקוח אחד או שניים שמתלוננים על שירות הלקוחות שלהם, זה אלפי אלפים במקרה הטוב..
הסלוגן החדש של הוט.. "הוט כל מה שרע"
בזק אומנם נחשבת לחברה ארכאית, ויש בזה משהו, אבל הוט נחשבת (כעובדה מוחלטת) לחברה בעייתית בכל מה שקשור לשירות טכני ושירות לקוחות..
זה לא רק לקוח אחד או שניים שמתלוננים על שירות הלקוחות שלהם, זה אלפי אלפים במקרה הטוב..
הסלוגן החדש של הוט.. "הוט כל מה שרע"
"אלה שהופכים מהפכה שלווה לבלתי אפשרית יהפכו מהפכה אלימה לבלתי נמנעת ... ... ..." _______________________________________
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
יש לדאוג לניצולי השואה הנזקקים! לא תהיה כל מחילה על הבושה החרפה והכלימה! הביזיון הזה לא יפסח על כל אחד ואחד מאיתנו בעתיד!
אז לך תנסה להסביר את זה שהוט שולטת על 60 אחוז משוק הטלוויזיה ועל 40 אחוז באינטרנט ושיש לה מעל למיליון לקוחות.הפרש_הבודד כתב:בכל פרמטר בזק עדיפה על הוט (לא שבזק צדיקים)
הסלוגן החדש של הוט.. "הוט כל מה שרע"...
אני לא מאמין שאם אנשים היו סובלים עד כדי כך כמו שאתה מתאר היו נשארים בחברה כזאת.
ואם כבר מדברים על שירות לקוחות גרוע אז פלאפון (של בזק) מנצחת כבר שנה שלישית ברציפות ברמת השירות הגרועה שלה מבין כל חברות התקשורת בארץ.
- הפרש_הבודד
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 238
- שם מלא: הפרש_הבודד
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
במשפט האחרון אני מסכים איתך ב 100%.. פלאפון זה ה"הוט" של הסלולר, ללא ספק!nerya40 כתב:אז לך תנסה להסביר את זה שהוט שולטת על 60 אחוז משוק הטלוויזיה ועל 40 אחוז באינטרנט ושיש לה מעל למיליון לקוחות.הפרש_הבודד כתב:בכל פרמטר בזק עדיפה על הוט (לא שבזק צדיקים)
אני לא מאמין שאם אנשים היו סובלים עד כדי כך כמו שאתה מתאר היו נשארים בחברה כזאת.
ואם כבר מדברים על שירות לקוחות גרוע אז פלאפון (של בזק) מנצחת כבר שנה שלישית ברציפות ברמת השירות הגרועה שלה מבין כל חברות התקשורת בארץ....
אבל מה הם קשורים לבזק? נכון שיש קשר כלשהו, אבל הן נחשבות לישויות וחברות נפרדות לחלוטין! זה כמו שאני אגיד לך שהעיתון "סופהשבוע" וערוצי ספורט 1 ו 2 ורשת מגה הם חברה אחת וכמו שמתנהגים במגה מתנהגים גם בשירות הלקוחות של העיתון "סופהשבוע" (זה רק לצורך הדוגמה בלבד..)
ההוט של הסלולר חחחח הרגת אותי.... יש לנו כבר הוט בסלולר וזה הוט מובייל והם דווקא בסדר.הפרש_הבודד כתב:במשפט האחרון אני מסכים איתך ב 100%.. פלאפון זה ה"הוט" של הסלולר, ללא ספק!nerya40 כתב:אז לך תנסה להסביר את זה שהוט שולטת על 60 אחוז משוק הטלוויזיה ועל 40 אחוז באינטרנט ושיש לה מעל למיליון לקוחות.הפרש_הבודד כתב:בכל פרמטר בזק עדיפה על הוט (לא שבזק צדיקים)
ואם כבר מדברים על שירות לקוחות גרוע אז פלאפון (של בזק) מנצחת כבר שנה שלישית ברציפות ברמת השירות הגרועה שלה מבין כל חברות התקשורת בארץ....
אבל מה הם קשורים לבזק? נכון שיש קשר כלשהו, אבל הן נחשבות לישויות וחברות נפרדות לחלוטין! זה כמו שאני אגיד לך שהעיתון "סופהשבוע" וערוצי ספורט 1 ו 2 ורשת מגה הם חברה אחת וכמו שמתנהגים במגה מתנהגים גם בשירות הלקוחות של העיתון "סופהשבוע" (זה רק לצורך הדוגמה בלבד..)...
התייחסת רק למשפט האחרון ולא לעיקר ההודעה, תסביר למה לחברה שאתה כל כך שונא וטוען שיש לה שירות לקוחות ותמיכה טכנית ברמה גרועה יש כל כך הרבה לקוחות?