מערכת קולנוע ביתית- תקציב של 5000 שקל
שלום לכם,
ברצוני לרכוש מערכת קולנוע ביתית בתקציב הנ"ל, אין לי הרבה מושג בנושא אבל בעיקרון אני רוצה רמקולים רסיבר ואולי סטרימר או מזרים מידע אחר אם זה יכול להיכלל בתקציב.
אם יש עוד פרטים שעליי לתת אשמח לכתוב, הרמקולים הם בעדיפות במראה שלהם לשוכבים ולא עומדים.
תודה רבה לכם,
אלמוג.
ברצוני לרכוש מערכת קולנוע ביתית בתקציב הנ"ל, אין לי הרבה מושג בנושא אבל בעיקרון אני רוצה רמקולים רסיבר ואולי סטרימר או מזרים מידע אחר אם זה יכול להיכלל בתקציב.
אם יש עוד פרטים שעליי לתת אשמח לכתוב, הרמקולים הם בעדיפות במראה שלהם לשוכבים ולא עומדים.
תודה רבה לכם,
אלמוג.
קודם כל כמה פרטים שתתן יוכלו לעזור לנו - לייעץ לך .
1. היכן תהיה ממוקמת המערכת ?? (ח. שינה , סלון , מרתף)
2. מה מידות החדר שבו תהיה המע' ?
3. האם נשקלת רכישה מבחינתך מאתרים בחו"ל ?
4. יד שנייה זה אופצייה ?
אם תוכל לענות - נוכל לכוון אותך טוב יותר .
1. היכן תהיה ממוקמת המערכת ?? (ח. שינה , סלון , מרתף)
2. מה מידות החדר שבו תהיה המע' ?
3. האם נשקלת רכישה מבחינתך מאתרים בחו"ל ?
4. יד שנייה זה אופצייה ?
אם תוכל לענות - נוכל לכוון אותך טוב יותר .
מערכת מומלצת
הי,
לפני כחודש קניתי מערכת ק"ב וממליץ עליה בחום:
pioneer 922
סט סאב + סטלייטים Tannoy TFX
סה"כ בארץ תוכל להשיג ב-6 עד 6.5 אש"ח (ל-922 יצא מחליף)
בדקתי אפשרות להביא את הדנון 2113 מאמזון גרמניה וכולל מיסים יצא 3200 ש"ח - פשוט לא אהבתי את הצליל שלו במוזיקת רוק ולכן הפיוניר
(ד"א אופציה נוספת היא להביא בזיל הזול את הסט של מונופרייס מאמזון ארהב שקיבל ביקורות מעולות)
לגבי סטרימר - לך על Neo X5 ב-100$ מדיל אקסטרים.
קטן פשוט ומריץ XBMC (חסרון - אודיו רב ערוצי לא נתמך ב-firmware הקיים - אמורה לצאת החודש גרסא רשמית תומכת)
תהנה!
לפני כחודש קניתי מערכת ק"ב וממליץ עליה בחום:
pioneer 922
סט סאב + סטלייטים Tannoy TFX
סה"כ בארץ תוכל להשיג ב-6 עד 6.5 אש"ח (ל-922 יצא מחליף)
בדקתי אפשרות להביא את הדנון 2113 מאמזון גרמניה וכולל מיסים יצא 3200 ש"ח - פשוט לא אהבתי את הצליל שלו במוזיקת רוק ולכן הפיוניר
(ד"א אופציה נוספת היא להביא בזיל הזול את הסט של מונופרייס מאמזון ארהב שקיבל ביקורות מעולות)
לגבי סטרימר - לך על Neo X5 ב-100$ מדיל אקסטרים.
קטן פשוט ומריץ XBMC (חסרון - אודיו רב ערוצי לא נתמך ב-firmware הקיים - אמורה לצאת החודש גרסא רשמית תומכת)
תהנה!
תודה לך,
אם תוכל לשים קישור לסט של מונופרייס כי מצאתי באמזון רק את הרמקולים ללא רסיבר.....
כמו כן, האם כשאני קונה 5 רמקולים וסאב אומר שעליי לקנות גם רסיבר שתומך 5.1 או במחשבה לעתיד לקנות אחד שתומך ב7.1?
לאחר מחקר אני עדיין לא יודע כל כך לשאול את השאלות הנכונות כך שאשמח אם תיתן הסבר מפורט..שאני אבין
תודה רבה!
אם תוכל לשים קישור לסט של מונופרייס כי מצאתי באמזון רק את הרמקולים ללא רסיבר.....
כמו כן, האם כשאני קונה 5 רמקולים וסאב אומר שעליי לקנות גם רסיבר שתומך 5.1 או במחשבה לעתיד לקנות אחד שתומך ב7.1?
לאחר מחקר אני עדיין לא יודע כל כך לשאול את השאלות הנכונות כך שאשמח אם תיתן הסבר מפורט..שאני אבין
תודה רבה!