האם יש בעיה להיות מחובר ל YES עם טלפון/תשתית בכבלים ?
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
tzahi כתב:כיום יש לי טריפל של HOT, ולפי מה שהבנתי כדי לעבור ל YES צריך להיות או קו של בזק או שהמתקין של YES יעביר קו נוסף על הקיר מכיוון שלא יוכל להשתמש בחיבור של HOT גם לטלפון וגם לטלויזיה....
לשירות הטלוזיה של yes צריך כבל נפרדroyik כתב:כן, השיחה המזוהה עובדת בגירסה הנוכחית
זה גם עובד למי שיש קו טלפון של הוט (כמונו...)...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כיום זה לא "קו של בזק" אלא כבל רשת אתרנט (רשת ביתית קווית).
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- uh99
- חבר מביא חבר

pixies כתב:כיום זה לא "קו של בזק" אלא כבל רשת אתרנט (רשת ביתית קווית)....
איפה?
כלומר אם יש לי כבל תשתית אחד שהולך לסלון, אי אפשר להשתמש בו גם לבזק וגם להוט ?uh99 כתב:tzahi כתב:כיום יש לי טריפל של HOT, ולפי מה שהבנתי כדי לעבור ל YES צריך להיות או קו של בזק או שהמתקין של YES יעביר קו נוסף על הקיר מכיוון שלא יוכל להשתמש בחיבור של HOT גם לטלפון וגם לטלויזיה....לשירות הטלוזיה של yes צריך כבל נפרדroyik כתב:כן, השיחה המזוהה עובדת בגירסה הנוכחית
זה גם עובד למי שיש קו טלפון של הוט (כמונו...)......
- uh99
- חבר מביא חבר

יש הבדל בין לבזק - כבל טלפון לyes - כבל RF וגם הוט משתמשת - כבל RF אך יש להם תשתיות שונות מyestzahi כתב:כלומר אם יש לי כבל תשתית אחד שהולך לסלון, אי אפשר להשתמש בו גם לבזק וגם להוט ?uh99 כתב:tzahi כתב:כיום יש לי טריפל של HOT, ולפי מה שהבנתי כדי לעבור ל YES צריך להיות או קו של בזק או שהמתקין של YES יעביר קו נוסף על הקיר מכיוון שלא יוכל להשתמש בחיבור של HOT גם לטלפון וגם לטלויזיה....לשירות הטלוזיה של yes צריך כבל נפרדroyik כתב:כן, השיחה המזוהה עובדת בגירסה הנוכחית
זה גם עובד למי שיש קו טלפון של הוט (כמונו...).........