חיבור מערכת קולנוע ביתית - איך ניתן לשמוע דרך הטלויזיה במידה ואני רוצה
ברשותי מספר רכיבים למערכת:
* רסיבר 522K של פיוניר
* ממיר יס מקסHD
* מחשב (מחובר דרך יציאה אופטית)
* טלוויזיה (של סוני BRAVIA אם זה משנה)
* וכמובן רמקולים
מה שעשיתי זה חיברתי את המחשב ואת הממיר לרסיבר וממנו העברתי כבל HDMI לטלוויזיה.
הבעיה זה שאם אני רוצה לראות טלוויזיה ובאותו זמן לשמוע סאונד במחשב הדבר לא אפשרי.
השאלה שלי היא איך ניתן לעשות שבזמן שאני שומע סאונד של המחשב שאני אוכל לראות טלוויזיה ולשמוע את הסאונד שלה מהרמקולים הפנימיים שלה?
* רסיבר 522K של פיוניר
* ממיר יס מקסHD
* מחשב (מחובר דרך יציאה אופטית)
* טלוויזיה (של סוני BRAVIA אם זה משנה)
* וכמובן רמקולים
מה שעשיתי זה חיברתי את המחשב ואת הממיר לרסיבר וממנו העברתי כבל HDMI לטלוויזיה.
הבעיה זה שאם אני רוצה לראות טלוויזיה ובאותו זמן לשמוע סאונד במחשב הדבר לא אפשרי.
השאלה שלי היא איך ניתן לעשות שבזמן שאני שומע סאונד של המחשב שאני אוכל לראות טלוויזיה ולשמוע את הסאונד שלה מהרמקולים הפנימיים שלה?
כן, בנוסף. הממיר יהיה מחובר ישירות לטלוויזיה בכניסת HDMI אחת, והרסיבר בכניסת HDMI שניה. כשתרצה לשמוע מהרסיבר משהו שהוא לא מהממיר, אתה מעביר את הרסיבר לערוץ שאתה רוצה, ובטלוויזיה עובר לכניסת HDMI המחוברת ישירות לממיר.
..
הנקודה היא שהטלוויזיה מחוברת לHDMI-OUT ברסיבר אם אחבר את הממיר ישירות לטלוויזיה במידת הצורך אוכל גם לשמוע את השידורים של הממיר דרך הרסיבר?ZiggyMan כתב:כן, בנוסף. הממיר יהיה מחובר ישירות לטלוויזיה בכניסת HDMI אחת, והרסיבר בכניסת HDMI שניה. כשתרצה לשמוע מהרסיבר משהו שהוא לא מהממיר, אתה מעביר את הרסיבר לערוץ שאתה רוצה, ובטלוויזיה עובר לכניסת HDMI המחוברת ישירות לממיר....
לא יש 4.. פשוט מה שאני לא מבין זה אם הממיר מחובר לטלוויזיה והטלוויזיה מחוברת לHDMI-OUT ברסיבר איך אפשר לשמוע את הממיר דרך הרסיבר? אם הדבר אפשרי (לא ניסיתי עדיין כי אני לא בבית) אז למעשה הבעיה נפתרהZiggyMan כתב:יש לך רק כניסת HDMI אחת בטלוויזיה?...
אתה פשוט לא קורא את מה שאני כותב.
1. בנוסף לכל מה שמחובר לך עכשיו, חבר כבל HDMI נוסף בין הממיר לטלוויזיה.
2. ברוב הממירים יש רק יציאת HDMI אחת, ולכן תצטרך מפצל HDMI כדי לבצע את זה
3. השימוש הרגיל שלך ברסיבר נשאר כמו שהיה עד עכשיו.
4. אם אתה רוצה לשמוע מהמחשב דרך הרסיבר ולצפות בטלוויזה, אתה מעביר את הרסיבר לערוץ המחשב, ואת הכניסה בטלוויזיה לזו שמחוברת ישירות לממיר. בצורה כזו הטלוויזיה לא עוברת דרך הרסיבר, ואז תשמע מהרמקולים בטלוויזיה.
במקום מפצל HDMI תוכל להתשמש בחיבור קומפוזיט או קומפוננט בין הממיר לטלוויזיה.
4. אם אתה רוצה לשמוע מהמחשב דרך הרסיבר ולצפות בטלוויזה, אתה מעביר את הרסיבר לערוץ המחשב, ואת הכניסה בטלוויזיה לזו שמחוברת ישירות לממיר. בצורה כזו הטלוויזיה לא עוברת דרך הרסיבר, ואז תשמע מהרמקולים בטלוויזיה.
במקום מפצל HDMI תוכל להתשמש בחיבור קומפוזיט או קומפוננט בין הממיר לטלוויזיה.
..
אהה עכשיו זה יותר ברורZiggyMan כתב:אתה פשוט לא קורא את מה שאני כותב.
במקום מפצל HDMI תוכל להתשמש בחיבור קומפוזיט או קומפוננט בין הממיר לטלוויזיה....