אני ממיין ידנית את כל תיקיית המוזיקה שלי ויש לי בעיה;
כשיש למעלה מאומן אחד שיצר את השיר ושמים את שני השמות ב"אמנים משתתפים", אחר כך נגני המדיה למיניהם מציגים את הצמד כאמן בפני עצמו.
לדוגמא אם האומנים בשיר הם לינקין פארק ובוסטה ריימס רשמתי "Linkin park & Busta Rhymes"
אבל כשאני מנגן דרך הפלאפון ובוחר למיין לפי אמנים הוא מציג לי גם Linkin park וגם "Linkin park & Busta Rhymes"
וכשאני בוחר בlinkin park הוא לא מציג לי את השירים שמתויגים עם שני אומנים.
האם יש אפשרות לערוך את זה כך שכשאבחר למיין לפי אמנים ואבחר אמן יחיד הוא יציג לי גם שירים שבוצעו יחד עם אמנים אחרים?
המטרה היא שהנגן יציג את "Linkin park & Busta Rhymes" גם כשאבחר רק לינקין פארק וגם כשאבחר רק בוסטה ריימס.
אני שובר את הראש על זה כבר זמן רב ולא מוצא תשובה.
music folder tagging
זה בעיקר תלוי בנגן. יש מספר תוכנות שמאפשרות לך לתייג מספר אמנים, כמו במקרה שלך כמספר תגים של אמן שבכל אחד מהם מופיע אמן אחר במקום תג אחד שמופיעים בו מספר אמנים, כמו בדוגמא שנתת. אחרי שאתה מתייג בצורה כזאת הכל תלוי בזה שהנגן שלך תומך בזה.eMDru כתב:אני ממיין ידנית את כל תיקיית המוזיקה שלי ויש לי בעיה;
כשיש למעלה מאומן אחד שיצר את השיר ושמים את שני השמות ב"אמנים משתתפים", אחר כך נגני המדיה למיניהם מציגים את הצמד כאמן בפני עצמו.
לדוגמא אם האומנים בשיר הם לינקין פארק ובוסטה ריימס רשמתי "Linkin park & Busta Rhymes"
אבל כשאני מנגן דרך הפלאפון ובוחר למיין לפי אמנים הוא מציג לי גם Linkin park וגם "Linkin park & Busta Rhymes"
וכשאני בוחר בlinkin park הוא לא מציג לי את השירים שמתויגים עם שני אומנים.
האם יש אפשרות לערוך את זה כך שכשאבחר למיין לפי אמנים ואבחר אמן יחיד הוא יציג לי גם שירים שבוצעו יחד עם אמנים אחרים?
המטרה היא שהנגן יציג את "Linkin park & Busta Rhymes" גם כשאבחר רק לינקין פארק וגם כשאבחר רק בוסטה ריימס.
אני שובר את הראש על זה כבר זמן רב ולא מוצא תשובה....
יש גם אפשרויות אחרות, שוב - זה תלוי בנגן, לדוגמא חלקן תומכות בתג artist וגם בתג sort artist. אז אלה יכול שהתג המוצג יהיה Linkin park & Busta Rhymes אבל השיר יוצג מתחת לאומן Linkin park.
אני ממליץ לך לנסות את MusicBee שתתן לך את החופש לנסות כל מיני אפשרויות כאלה.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...